WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Piotrek nadal jęczy steka "yyyyyy " w różnych rytmach i częstotliwościach
ostatnio doszło prezenie się i odpychanie ręką. A widać to całe wymuszanie jak tata pojawia się na horyzoncie. ..niejednemu to zjawisko udowodnilam. Ale ostatnio Piotruś jest bardzo bardzo niecierpliwy. Nic go nie zadowala. Ale i tak to nie wygląda jak ten pamiętny trzeci skok. ..wtedy była masakra. Teraz tylko horror z 2 gwiazdkami. ..ale ani zębów (ja to już mam totalny zakaz wpychania palców to paszczy! !)i nic nowego nie umie! !!!!leń. Leń. Leń. Ale noce są dobre -choć od samego początku kładę się z myślą że może akurat być inaczej. ..
no i u nas motto dnia codziennie -niewyspany Piotrek to okropny Piotrek. ..wiec zalicza 3 drzemki ale jak się budzi z płaczem robimy wszystko by znów zasnął. ..
aha
i odkurzacz to znów nasz przyjaciel -
Prosimy o kciuki jutro mamy szczepienia bo 8 rano.
Będę rozmawiać o jedzeniu Szymka bo bardzo mnie to martwi.
Ostatnio ogólnie bardzo się martwię ale chce pogadać z lekarzem nie wiem chyba popełniłam błąd jutro drzeobue do rehabilitanta i go zrypie bo ile można czekać na jedne zajęcia i kiedy na kontrolę mam iść

-
Skali,
Kciuki zacisniete!
A martwi Cię to ze Szymus malo je?
I co nie tak z rehabilitacja, jaki błąd popelnilas?
wszystko na pewno będzie dobrze! !
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Skali
Trzymam kciuki!
Dziewczyny, w następnych dniach mogę być mniej aktywna. Mam dość ograniczony dostęp do neta. A szczerze nie wiem czy w tym apartamencie będzie wifi. -
Kamcia haha no wlasnie podobnieale sie usmialam u nas jest wiekszy stek plus wygina sie jak struna i od kilku dni jest glosne Nieeee. Ale widza ta sama złość te same ruchy nogami i rękoma!
-
nick nieaktualnyMy też nie śpimy.
Wstalismy o 6 zjadł 100ml mm.
Teraz zagryzl musli pół sloiczka.
Córka się ubiera idziemy do przedszkola.
Ja już po śniadaniu i kawce
U nas padało ale odpisać już nie pada.
Nie ciekawa pogoda.
Ulf wszystkiego najlepszego dla kostka.
Skali trzymam kciuki. Daj znać.
Natka udanego wypadu
Marta jak antos?
Martta a u was?
Dariah jak u was?
Ajrin czyli skok?
Kamcia później obejrzę nie usuwaj
-
nick nieaktualny
-
Witajcie

U nas nocka w miarę standardowa, ale tym razem dwie pobudki. .. tragedii nie ma
Kamcia,
Hehe właśnie obejrzalam filmik! Maly zlosnik!! Choc przyznam ze przy mojej Zosce to nic..o Matko jaki to neteus zlosnica!!
A jaki słodki Piotruś! I jak ładnie siedzi!!! Super!!
U nas leje!! Leje!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
dariah
ale kiedy pisze , ze Piotrek stęka cały dzień, to on tak zachowuje się cały dzień
i z takiego zachowania mu niedaleko do histerii
a na filmiku chciałam nagrać jak jeden smoczek sobie z buzi wyciąga a drugi wkłada-i tak wkółko...czyli minutę wczesniej bawił się śmiejąc
-
nick nieaktualny

[