WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka tego jest trochę poczytaj na necie.
Kilka z nich to: zmęczenie,uczucie pragnienia czy głodu,bóle głowy,Ochota na coś słodkiego nawet po posiłku (ja tak mam jem obiad i muszę czymś słodkim zagryzc) i brak chudniecia tyje się szybko bez powodu pomimo diety czy ćwiczeń......
Ja idę spać bo nie wiem co mnie czeka w nocy.
Dobranoc -
Jedna ze stu pozycji do jedzenia śniadania

Witamy się z rana. Malutki wstał 7.20 (po mamie ), właśnie zjedliśmy śniadanko. Pewnie spacer zaliczymy po drugim jedzonku. Pogoda jak wczoraj wiec naprawdę świetnaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 21:26
żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas pobudka o 3-5 Robert się wyspal i wstalismy o 7.
Dawałam w nocy mm to nieee a picie cały kubek wypił.
U córki żeby nie zapisać lepiej tzn wysypka jest mniejsza niż wczoraj temp w nocy nie miała i teraz też nie ma.
I oby tak zostało.
Do przedszkola zgłosiłem bo różnie to bywa może jakieś dziecko biega i zaraza a matka nie wie że dziecko chore?
No i występ ma jakąś rolę się uczyła więc musiałam zgłosić
Dziś notariusz
Podjadę do sądu bo już nie wiem czy dzieci akt urodzenia dołączyć oryginał czy kopie i akt notarialny mój.
Kamcia jak u ciebie nabyli pamiętasz?
Pismo już mam napisane.
Potem podjadę złożyć papiery o dowód osobisty dla Roberta i będziemy mogli pojechać na zakupy do Niemiec:-)
Siedzę i myślę co kupić Robertowi na dzień dziecka.
Córka jak zwykle wybrała zestaw lego friends:-)
Miłego dnia.
Ja zaraz obiad będę szykować dziś wszystko w przyspieszonym tempie
-
I my się witamy Szymek od 3 niby spał ale tak się kręcił wstał o 7 mię chciał jeść dopiero teraz zjadł i padł a ja leżę i zastanawiam się co robić bo spać mi się chce ale już 9
Wstanie to zrobię mu kisiel
Potem spacer koło 12 bo u nas dziś trochę słońce trochę dreszcz a obok mamy park więc pospacetujemy
Wieczorem idziemy do koleżanki której córka miała roczek tydzień temu muszę coś kupić chociaż symbolicznego tylko nie wiem co :p coś małego może się do pepco wybiorę po jakąś lalkę
Czekam na kawę Bo kuzynka ma przywieźć bo jej wczoraj pozyczylam i zapomnialam wziąć
Natka gin napewmo zleci ci badania no i sprawdzi co jest grane w jakim jesteś czasie cyklu

-
Dzwoniłam do gin i cały tydzień ma zamknięte
no nic. Poczekam i wybiorę się w przyszłym tygodniu.
My wstaliśmy o 8.30 ale noc była do kitu niestety.
Żabka
Ja na dzień dziecka kupię małej stolik interaktywny lub basenik taki brodzik do ogrodu i do tego dokupie piłeczek. A może jedno i drugie
nie wiem
-
nick nieaktualnyStolik mamy bo matka kupiła tak od sobie:-)
A piaskownicy czy basenu nie mam gdzie wstawić czyt nie mam ogrodu a na balkon szkoda bo mamy basen taki na wodę.
Chyba męża przycisku żeby dzwonił z tą działka.
Szlak mnie trafia grill odpada nie mamy gdzie zrobić,auta mąż nie ma gdzie naprawić trzeba płacić za garaż,dzieci nie mają swojej trawki wrrrr
Uroki mieszkania w blokach.
Mały śpi idę obiad ogarniać.
Ale słońce świeci u nas:-) -
Ja na spacer wysłałam D. Jest przed popołudniowa zmiana, ale niech chociaż z godzinkę z nią pojeździ.
Ja jestem bardzo zmęczona dzisiaj. Chyba się położę na 30min. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Do sądu wysyłałam wniosek o zgodę na odrzucenie spadku w imieniu małoletniego. Do wniosku 40 zł i juz
Dzięki.
Musiałam się upewnić w swoim sądzie jakie te akty urodzenia mają być te co mam czy wyciągnąć mam świeże.
Maga być te co mam.
A odpis zgonu w oryginale muszę napisać do tamtego urzędu gdzie wydali:-(
Ale jeszcze podejdę jutro do notariusza u którego odrzuciła spadek żeby podbiła za zgodności z oryginałem i też uznają.
Papiery do sądu złożę w lipcu dopiero bo zachaczy nas sprawa jak będziemy na wczasach.
Więc po co mi jakieś akcje z przekladaniem spraw bo nie mogę przyjść.
Do sądu mam wziąść dzieci na sprawę!
I kurator przyjdzie do domu-bez komentarza.
Za MC nasz Roberto będzie miał dowód osobisty
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[

ale z czasem ta rozbieżność jest większa