WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie po dwóch dniach!
Wczoraj nam dzien minal jak 5 min!
Najpierw byliśmy na basenie - Zosia pierwszy raz nurkowala!! Myślałam ze zawalu dostane hehe ale piękne jej poszło i nawet zadowolona była! !
Potem byliśmy ze znajomymi na spacerze i w restauracji w parku i dalej chodzilismy az do 20!
potem padlam hehe
Noc średnia. .kilka pobudek
Kolejne 4 zeby ida...
Dzisiaj od rana segregowalam letnie rzeczy a zimowe do kartonów
a potem mi się nagle przypomniało ze miałam isc do księdza po zgode na chrzciny w innej parafii. .wiec w 5 min ubralam siebie i Zoske i pedem do parafii! I oczywiście nikogo nie było. ..pójdę dzis na msze to zagadam do księdza po mszy..mam nadzieje ze mi da ten papierek bo chrzciny w czwartek. .. 
Ah i byłam oglądać wozki...zakochałam sie w dwóch i nie wiem która miłość zwycięży
albo Snap 4 Trend albo Mamas&Papas Armadillo flip xt2 
Zobaczymy! Myślę nad tym intensywnie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Hej Dziewczyny. U nas weekend intensywny, jak zwykle zreszta. Wczoraj zabralismy dzieciaki na festyn do pobliskiego parku. Fajnie bylo, zamek dmuchany byl dla dzieci i corka pierwszy raz na nim skakala, oczywiscie zachwycona ale dala taki popis jak trzeba bylo zejsc ze szkoda gadac! Bunt dwulatka na calego u nas

Cos mi sie Olek ze spaniem popsul kilka dni temu - jeszcze niedawno budzil sie rano okolo 7 a od ostatnich kilku dni wstaje o 6(!) a w sobote obudzil sie o 5.15 i obudzil core...MASAKRA -
U nas dzisiaj dziwna noc, bo Antoś obudził się bardzo wcześnie o 5:20, później godzinę usypiał, w końcu się udało, ja też zasnęłam i nagle zrobiła się 8:30 a ten nadal spał. Obudziłam go na spóźnione śniadanie bo zawsze je ok 7-7:30 i przez to wszystko się poprzesuwało, dopiero podwieczorek był o normalnej porze. Mój mały Antoś to straszny śpioch
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMy się usypiamy.
Zjadłam kolacje mąż usmażyć kielbaske na patelni.
Miało być ala z grilla bo mu jeczalam ale no niech będzie dobre i to hahahah
Dariah fajnie z tym basenem.
Też bym chyba usiadła:-)
Zębów współczuję ale musimy jakoś to przeżyć.
Wkładalas córkę do któregoś z wózków?
Pewnie oba są ładne:-)
Marta zazdraszczam pozytywnie tego spiocha czasami mam ochotę postać dłużej a tu się nie da:-(
Ważne że je a że się poprzesuwalo no trudno
Kamcia chyba będzie po rodzicach lubią mięsko z rybki.
Super.
Ja dziś kupiłam z hipp kuskus z czymś tam zjadła kilka łyżeczek nie lubi???
I ciocie nowina.
Matka da se ręce uciąć że widziała jasna kreskę na dziasle prawie ja widać.
Walczylam rozbawialam żeby tylko dotknąć wymacac i zobaczyć ale ciężko było i widziałem!
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
U nas też całkowity brak zębów i nawet się nie zapowiada, więc będziemy się ścigać o ostatnie miejsce
Ja to cały czas powtarzam, że Mela najpierw chce się nauczyć chodzić by nie mieć co sobie wybijać haha 
Trzeba szukać pozytywów hihi
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

Wlansie jedziemy na rehabilitację
Nocka średnia. .dwie pobudki.
Żabka,
Wiesz co wkładam do Armadillo ale Zoska generalnie byla poddenerwowana
wiec ciężko stwierdzic.
Mega plus Armadillo : ma przekladane siedzisko
Mega plus Snap : ma duzo szersze siedzisko i jest lepiej ciutki
Oj a co Robercik sie tak popsuł w nocy ?
To my chyba wygramy jedyny konkurs! Zębów! !
bo w motoryce idzie nam ciezko hehe
Pytanie do tych które badają tsh, bo już nie pamiętam. Musze byc na czczo?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dariah
Do tsh nie trzeba być na czczo
ale ja robiłam na czczo
Żabka
może to chwilowe ...
u nas może takie pobudki zdarzyły się z 2-3 razy ale wtedy mały brykal q łóżeczku i nawet nie potrzebował naszego towarzystwa. Sam zasypial. Ale wy spicie razem więc junior juz to towarzystwo ma
Królewicz właśnie się obudził
-
Witamy sie my dlugo nas nie bylo ale intensywny weekend slub wesele i komunia.
Oj tyle sie wydazylo ze nie wiem od czego zaczac
ale nie bede zanudzac wiec u nas nocka super 3 pobudki soal do 7:30.
Dostalam od meza prezent na urodziny mam dopiero 29 ale dal mi w piątek i mialam czas potestowac w weekend bo pogoda piekna a podarowal mi wiszacy lezak siedzisko
Czytalam wszystko ale juz nie pamietam skomentuje to co mi zapadlo w pamieci
Kamcia Piotrek tak jada sniadania u nas to by glebe zalapal bo on to nie usiedzi.
Natka ale ona duza wyglada na roczniaka pelna para.
My zebow tez nie mamy
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[