WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia sto lat dla Piotrusia
jak zwykle przystojniak
My dziś wróciliśmy do domu
Z nowości Szymek je ziemniaki s dziś zjadł golabka bez zawijania w głowie mu się poprzestawialo tak to gryzie kisiel a tu ryż mięso ale m jadł o on też musiał nie wiem nie chce tego komentować bo wiecie jakie u nas przejścia z jedzeniem
Szym padł mamy iść na badania jutro ale niemal woreczka na mocz więc pójdę w czwartek
Trwa końcowa batalia o kredyt także prosimy o kciuki
Szymek już coraz lepiej raczkuje chce stawać ale nie wie jak i na mu nie pokaże tylko jak mu datę ręce to od razu się podciągać do stania
Co do badania tsh to obojętne czy przed czy po tablrycr bp eutytox utrzynujesie kilka dni we krwi i nie trzeba być na czczo ja też muszę zrobić bo miałam 4 miesiące po porodzie ciekawe ile mam
Może ma weekend pojedziemy do Zakopanego bo ma przyjechać siostrą m z dziećmi i mężem ale zależy od pogody
W nocy spać nie mogłam od 3 także padam jeszcze m nie ma bo pojechał na spotkanie z klientem
Od jutra wracam do was bo u rodziców to nie mam kiedy telefonu wziąć bo wszystko szybko szybko niby pomóc ale mama pracuje m.na budowie z tata i tak sama cały dzień
Żabka jak dzieci lepiej ? Bo nie doczytałam
Ajrin super to masz marzy mi się taki
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
Dzień dobry

Nocka niby ok bo 2 pobudki ale mnie cos rozklada - gardlo i katar...super! Idealnie na chrzciny! ! Eh
Natka,
Nie byłam wczoraj na badaniu. Chciałam isc po rehabilitacji ale przed zjadłam trochę śniadanie bo nie wytrzymała bym wiec pójdę w przyszłym tygodniu.
Ale jeśli Skali mówi ze mozna nie na czczo to idealnie!
Skali,
Kciuki zacisniete ! Kredyt na pewno będzie!
O kurcze ładnie sie Szymus rozkreca! Gołąbki! ! Hihi super! !
Ajrin,
Oj nie, w moim przypadku to nie możliwe bo ja na tabsach jestem hehe
No i nie chciałabym teraz drugiego dziecka..
Kamcia,
Oj czas leci. ..leci. ..za szybko..! Gdzie ta moja Kruszynka co ledwo w wozeczku było widać ??
Żabka,
Jak tam towarzystwo? Troche lepiej?
Dzisiaj znow będzie zabiegany dzień, musze nas spakować i wieczorem przylatuja nietesciowie i siostra mojego D (chrzestna Zosi) z dwójką dzieci. Jedziemy dzisiaj juz do mojego miasta bo tam będą chrzciny.
Miłego dnia!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyDzień dobry.
U nas pobudka o 5 na picie.
Dałam mm przed piciem mina bezcenna :"co to jest? Co ty mi dajesz?!"
Potem uznaliśmy i dopiero wstalismy.
Na noc dałam mu nurofen wiec to jego zasługa.
Dziś spróbuję z mężem zajrzeć do Dziuba
Mam w planie podejść do notariusza żeby mi ksero aktu zgonu podbił za zgodności z oryginałem bo se myślę po co pisać do urzędu tam gdzie mieszkał i płacić jeszcze.
Małe pieniądze ale to nie o to chodzi skoro jest taka możliwość.
Dziś idę kupić mleko kozie i kasze manna zrobię Robertowi.
Dzieci już lepiej.
Robertowi nic nie jest.
Córka ma drobna blada jeszcze wysypke.
Pogoda u nas się zepsuła!!!!
W nocy chyba padało.
Dariah zdrowka.
W niedzielę teraz masz chrzciny?
Skali zacisniete fajnie ze juz bliżej końca:-) -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Ale wszelkie akt możesz pobierać w swoim urzędzie! !ja ojca tak pobralam choć zmarł w innej gminie. Ten system juz działa
No widzisz.
Mi babka w UM powiedziała że muszę pisać do tamtego urzędu gdzie był wydany.
Potem poszłam do innego budynku załatwiać dowód Roberta i był pokój gdzie wydają te akta wszystkie ale kolejka i Robert nie chciał siedzieć w nosidelku więc pojechaliśmy.
I tak pomyślałam że podejdę a ta pieczątkę walnie i będzie tez ok.
Mąż mówi że u nas w mocy też lało biegł do domu z auta a wycieraczki nie nadazaly zbierać.
Kaszka manna z bobovity też beeeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 08:15
-
nasz polubił owsiana z bobovity...
na pewno akty mozna pobrac w kazdym urzedzie i watpie ze twoje miasto jeszcze nie wprowadziło systemu
mogło dłuzej lac bo u nas jabłonie liscie zrzucaja z suszy...i powietrzee byłoby zdrowsze ale na to wpywu nie mamy
-
nick nieaktualny
-
W sensie Zosia dostaje ne drugie śniadanie owoce, potem na "obiad" robie jej jakieś danie i zastanawiam sie co jej dac na wieczór poza cyckiem

Dawalam jej kaszki ale mysle ze to bylo dla niej za ciezkie na na noc bo sie meczyla z gazami.
Tak sobie mysle żeby moze dawac jej kaszke na śniadanko ale wtedy owoce na kolacje? Chyba nie powinno sie jeść owoców wieczorem jesli dobrze pamiętam.
No i stad moje pytanie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
u nas przed samym spaniem butla, czyli pierwsze mleko w ciągu dnia...
wczesniej bywa podwieczorek (17-18, zalezy jak wstanie i czy w ogóle ten posiłek wypali), ale wczoraj zjadł paróweczkę a przedwczoraj rybkę
z rana u nas bardziej systematycznie tzn na śniadanie kaszka plus owoce (ewentualnie dynia/marchewka do kaszki), drugie śniadanko: jajko lub słoiczek typu naleśniki, ryż, kluseczki (czyli w sumie tez owocowo) około 15 obiadek
ale odkad zmieniły nam sie diametralnie drzemki wszystko inne bywa zmienne
traktujemy posiłek jako konieczny ale nie jako zło konieczne ale przyjemnosc -
piątuś, kisiel(gotuje z płatkami jaglanymi), jakiś słoiczek (np jesli był napoczety rano i nie dojadł) albo coś z naszego "obiadu"
bo w sumie nam zalezy na tym aby coś zjadł ale się nie objadł przed mm na spanie
nawet kanapka się zdrarzyła bo widział że my jemy...ale ostatnio ten "podwieczorek" nam wypada
zależy tez od tego czy w domu jesteśmy czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 09:34
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[