WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabka
od kilku dni się marszczy
ciągle i wszędzie
a dodatkowo jak się zezlosci to czerwony jak burak i się trzęsie
śmiechu warte
a marszczenia w każdej sytuacji o ma aż zmarszczke nad noskiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 21:45
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Musze uchwycić Zoske jak się zlosci, ale powiem szczere ze najefektowniejsze to sa dzwieki...co najmniej jak z Egzorcysty lub innego horroru !!! nie wiem skad ona to bierze ale czasami boje się ze się przeistoczy w jakąs bestie a najlepsze ze czasami zrobi taki dźwięk ze sama się dziwi potem

ale jak zlapie zla to wrzucę fotke hehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyHahahah
Ale się uśmiałam z Piotrusia i Zosi
Dariah aż się zleklam że aż tak strasznie tam masz:-)
Uchwyc i pokaż.
Sama spróbuję też uchwycić
Kamcia Piotrek wymiata
A Emilka Hahahah to samo!
My już wykapani.
Kuźwa wody ciepłej nie ma u nas musiałam grzać ale wykapany.
Córka jutro jak woda ciepła będzie.
Dariah tak daje nurofen i paracetamol.
Trzymam się tych dwóch bo można je na przemian co 4h stosować przy gorączce.
Nurofen jest przeciwzapalnie dodatkowo.
Daje w zależności jak widzę co robi np ręce do buzi, slini się, krzyczy, marudzi od rana albo coś w tym stylu.
Od czopkow odeszlam bo jest cwanszy Robert od czopkow.
Co mu zapodam to za min zrobi kupę więc odpuściłem
Właśnie trenuje na mnie chwyta mnie za nogę i chce się podciągnąć.
Biedny czkawki dostał
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Pięknie dziś synuś umiejętności pokazuje
Dariah
Jaka śliczna Zosienka
Kamcia
Przystojniaczek
Skali
Każda metoda by przekonać dziecko do nowego jedzenia jest dobra
może przekona się i do innych konsystencji 
My dziś mamy kiepski dzień. Nie dość, że pada, wieje, zimno jest to jak to bywa w takie dni Amelia daje taki popis wokalny, że szkoda gadać. Nic jej się dziś nie podoba. Co prawda je, ale humor ma dziś taki jak pogoda za oknem. Bawić się NIE, spać NIE, ciągle jej i płacz. Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 16:49
-
Witamy sie,
Dzis u nas pada wiec wzięłam sie za porzadki i gotowanie. Ocxywiscie mlody pogardzil moja zupka kurczak, batat, cukinia i czerwona soczewica. Pogardzil tez słoikiem za to dwa cyce i troche mm obalił.
Odwiedził dziś nas też dziadek z rana wiec chociaz chwilę z Igim sie pobawilł.
M jak zwykle wróci późno więc kiszę sie w domu.
Zabka to dzis dzien nowych umiejętności
super.
Kamcia ależ oni podobni i faktycznie chyba zmarcha genetyczna
Dariah u nas przy zlosci sa jakies ostatnio dziwne piski ale nie glosne tylko piszczy jak prosiak
-
Hej Dziewczyny. Ja cos ostatnio weny nie mam, pogoda i u nas sie ladna zrobila ale co z tego jak ja do 17 w pracy siedze. Przynajmniej maz z dzieciakami na dluzej moze z domu wyjsc...ehh a na weekend deszcz zapowiadaja, co mnie juz nawet nie dziwi

Od kilku dni chodzi za mna mysl by gdzies we wrzesniu na wakacje poleciec, od 4 lat latamy tylko do Polski bo to najpierw pierwsza ciaza, potem cora byla mala, potem druga ciaza i w sumie dopiero teraz moglibysmy spokojnie gdzies skoczyc...ALE...pod koniec sierpnia lecimy do Polski i juz teraz wiem ze jak zwykle sie spluczemy, bo to wizyty u lekarzy, to cos innego, plus bilety trzeba splacic...wiec raczej o wakacjach moge zapomniec
Sliczne te Wasze dzieciaczki
Dariah lubi tę wiadomość
-
Ajrin
Przyjdzie czas, że nasze dzieciaczki będą wcinać każda potrawę, która mama ugotuje
Mela je niektóre. Dziś byłam "wyrodna i nieodpowiedzialna matka, bo przecież wywar na mięsie dopiero po roczku" i dałam małej rosolku. Wciągnęła cała miseczke rosołu z makaronem, marchewka, natka pietruszki i mięskiem z kurczaczka na którym był gotowany. Był doprawiony prawie po naszemu, lekko go wodą potraktowałam by nie był tak "słony jak nasz" i tyle. Zjadła aż jej się uszy trzęsły.
Iza
To może wakacje w Polsce? Może skończcie na kilka dni nad nasze morze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 16:47
-
Natka ciezko bedzie z czasem w Polsce
Tak to juz zawsze jest ze mamy mnostwo rzeczy do ogarniecia jak jestesmy a Polsce. 2 lata temu kupilismy dom (na kredyt-zeby nie bylo
) no i chcemy pomalu zaczac cos w nim robic bo od kiedy go postawili to nie bylo w nim nic robione. Chcemy wiec pojezdzic po Castoramach itp, porozgladac sie, zaczac cos wybierac...Chyba przygotowujemy grunt pod powrot
-
nick nieaktualnyAjrin aż się oplulam

Natka współczuję tego nastroju u córki.
Pogoda też swoje robi.
Iza super ze wybudowaliscie dom.
To tylko my chyba zabieramy się do tego jak..... No.
Dziś teściowa z teście jakieś podchody robiła i wypytywala ile co kosztuje jaki dom.
Bo nam się marzy z bali,kanadyjski albo murowany.
Ale każdy nas zniechęca bo ile to kasy,wszystkiego trzeba odzalowac itd itd.
My leczymy na macie i mały odlatuje córka dalej śpi.
Edit Robert śpi
Jej widziałam pogodę na weekend u nas ma być 26-28st!
Mąż już planuje gdzie jedziemy.
Zaproponowałem jezioro albo basen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 16:59
-
Żabka,
Hehe no czasami bywa strasznie
Ale nie jest zle, teraz ząbki daja jej popalic... mamy kombo 6 zebow
2 juz sie przebily a 4 jeszcze nie 
Iza,
Ah to dokładnie jak u mojego kuzyna który tez mieszka w Irlandii
wakacje zawsze w Polsce bo rodzina itd...co prawda zawsze jada nad morze badz w góry ale czesto maja pecha do pogo i jak przylatuja to pogoda jest do kitu 
Teraz sobie postanowili ze leca na wakacje do Hiszpanii i w przyszłym tygodniu wylatuja
pierwszy raz od wielu lat bo tez maja dziecko wiec ciaza, male dziecko a potem jednak do Polski bo zeby dziadkowie spedzili zas z Małą. ..i tak czas leci 
Natka,
Współczuję zlego dnia
Nie dość ze za oknem szaro i strasznie to w domu nie lepiej
A jak Melka spi? Nadal tak slabo?
My sie powoli szykujemy i będziemy jechać na lotnisko a potem do Konina
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyNatka żadna wyrodna matka!!!!
Dobrze że dałaś jej zjeść,ważne że smakowało.
Czy boli ja brzuszek? Czy coś jej dokucza?
Jeśli nie to nie ma co zwlekać i możesz spokojnie jej tak gotować zupki.
Nie trzeba się tak trzymać rygorystycznie tych terminów,wieku itd.
Twoje dziecko jest gotowe
Ja swojemu tak ostatnio dawałam ogórkowa zupke.
Więc śmiało mamuśka:-)
Ps przypomniało mi się o tej zupie hahahah
Ja zdążyłam obrać makrele jedna i Robert się obudził obrazem druga makrele i córka wstała:-)
Jutro będę wcisnąć pastę z makrele na śniadanie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 17:47
-
Ale dzisiaj spamuje

Ugotowałam Piotrusiowi kisiel tzn dziś więcej płatków a nic mąki. Mąż wola z pokoju -masz jeszcze kisiel? ??Znów matka za mało ugotowała
ale w sumie więcej jeść nie potrzebuje
mleczko znów wypije do dna
A my zjedliśmy przepyszne smażone kiełbaski (mąż stwierdził że lepsze niż z grilla )
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[