WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
z jednej str fajnie że scena pod oknem-nie schodzimy raczej na dół
ale rosną dwie lipy które akurat scenę zasłaniają
i gwazd disco polo nie zobaczę

2 lata temu feela zobaczyłam
ale tak się smieję z tych gwiazd a kilka lat temu sama pracowałam przy obsłudze koncertów różnych przeróżnych koncertów we Wrocku m.in. w Hali Ludowej
wkurzyłam sie jak mi telefon ukradli i odpusciłam zarobek
-
Hejka, my dalej chorujemy tzn Igi walczy noc koszmarna katar na maksa dusi sie az oddechu nie moze zlapac.
Byl u nas lekarz osluchowo ok ucho gardlo ok ale znowu temperatura 39 co nie jest ok. Antybiotyk by sie przydal ale mowi ze skoro nigdy nie bral i jest kp to szkoda psuc dziecko. Jesli w nocy bedzie znowu goraczka mamy z rana zrobic crp i morfo i wtedy zobaczymy czy nie trzeba antybiotyku.
Kamcia Skali napisala to co ja chcialam, ze jesli to stare to albo trzeba zakopac sprawy i nie powracac albo podjac decyzje bo inaczej co chwile beda rozmowy o rozwodzie a poraz enty to i M bedzie traktowal to tylko jako groźbę.
Kamcia rekord to padl w 300ml jeny moj Igi nie pije 120 nawet
raz wypil 150 i to byl sukces
alr on ogolnie male porcje je.
Dziś koncza nam montować kuchnie nie moge sie doczekać efektu ale zobacze dopiero jutro. -
Ajrin
300 ml to 9 miarek i potrafi zjeść aż powietrze w butelce zassie. Ale takie porcje tylko na noc. Są dni ze z tych 300 ml zje tylko 150...a w nocy i tak wstaje. Daję jednak czyste mm (bez kaszki ) I większej porcji jak 300 nie zrobię nigdy chyba
ale na noc i q nocy to jedyne mm w ciągu dnia -niech pije na zdrówko. rano kaszka na mm ale robie z 3 miarek mleka i i tak często nie zjada. ..
Wstrętne cholerstwo się wam przypaletalo...ktoś przed malutkim miał angine? ?mnie chorowanie w taką pogodę nie dziwi bo ja właśnie taki anginowiec latem. ..zdroweczka i dużo sił! Moc usciskow !! -
Piotrek nie chciał zupki. ..nie dziwi mnie to w upał. ..byliśmy 4h poza domem i tez na zakupach. Zjadł deser w parku i tyle -na zimno wiec pewnie dlatego pasował. I o dziwo teraz przed drzemka (tata właśnie usypia ) wypił 270ml mm !!!!w dzień? Cuda jakieś. Ale zrobiłam chłodne. . .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 16:18
-
A ja chyba zalapalam to dranstwo co meczy Igusia czuje sie bez sil a gardło pali na maksa. M poszedl pić i dobrze bo jakoś mam nerwa na niego caly tydzień go nie ma wiecznie sama i mi tylko chrapie w nocy synka budzi! Ide spac Igus padl dziś o 19:30 mam nadzieje ze dzis go tak katar nie bedzie mocno męczył.
-
Ajrin
Trzymaj się ty i synek. Szybkiego powrotu do zdrowia wam życzę.
Zabka
Jak u ciebie samopoczucie?
Kamcia
No to będziecie mieli wesoło pod oknami
U nas za tydzień dni Śremu i bardzo niedaleko nas. Sama muzyka mi nie przeszkadza tylko ci ludzie co to będą w nocy z koncertów wracać i drżeć się w niebo głosy i tłuc butelki. Na takim deptaku, między kamienicami to się tak niesie, że szok. Zobaczymy jak Mela to zniesie. -
zdjęcie pod domem bo impreza pod domem
Ale wóz strażacki w tle to jest coś! Piotruś robił tany tany
A teraz próbuje zasnąć
Ale kładziemy go w sypialni w turystycznym. Znacznie ciszejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2017, 07:58
Natka-matka wariatka :), marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy się właśnie usypiamy i jest ciężko:-(
Nie dość że duszno to Robert sobie miejsca nie może znaleźć.
To był dobry dzień gdyby nie jego kupy ;-(
Boże dlaczego to my musimy się bawić w te klocki?
No straszne to było.
Dałam nurofen na noc niech śpi spokojnie.
A z mężem go dorwalismy i zajrzałem w dziur jak byk górna jedynka idzie już ją widać prześwituje.
Natka dzięki.
Dobrze już.
Tobie też współczuję nie lubię takiego towarzystwa.
Po co to się drzec?
-
Dariah, wszystkiego najlepszego dla Zosi.
Żabka, gratulacje dla Roberta, już niedługo zacznie raczkować jak Ci się wyśniło.
U nas Antoś już coraz więćej raczkuje ale głównie po macie lub dywanie, a na panelach i kaflach czołga się po całym mieszkaniu. Na dodatek ciągle wstaje przy meblach i robi pojedyncze kroczki a jak weżmiemy go za rączki to zaczyna chodzić
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość

-
Szymi padl zjadł mleczko
Był dziś u prapabci z moja mama a ja poszłam na zakupy i po rabatach zakupiłam trzy sukienki i bluzkę także spoko jutro może jeszcze na targ skocze coś upoluje przydałyby mi się buty i białą bluzką czarna spódnica no ale może jeżdżę uchodze
Jutro ma padać niedziele ładna jutro może mecz u kuzynki zobaczymy
Byłam teraz po piwo na stacji paliw fajnie ciepło spacerek piwko wypite i idę spać

-
nick nieaktualnyWitamy
Jak tam nocki dziewczyny?
Przede wszystkim u kamci i natki?
Przezylyscie?
U nas super.
Staliśmy jak zabici
U nas od nocy pada teraz akurat pochmurno.
Może popołudniu wyjdziemy na spacer.
Jutro jedziemy do teściów na obiad

Moja córka ma całe polika w plamy biało czerwone
I to chyba od słońca!
Siedziała przed wczoraj bez czapki na słońcu bo nie chciała i masz.......ah
Mąż dostał urlop na długi weekend więc 13.06 idzie na ostatnią nockę
Marta dzięki.
Uuuuuu super Antos tak się wyrywa do chodzenia:-)
A wy macie mate taka z klocków? Czy inna.
Bo się zastanawiam czy nie kupic takiej z klocków co by mu lepiej może szło?
My mamy mate ta z Lidia ala kolderka
Skali super ze trafiłaś na promocję
Piwko.......mówisz ja wczoraj wypiłem lampkę wina i padlam
A miało być tak miło hahahah
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z was ma uczulenie na słońce?
Nie pamiętam czy pytałam.
Jestem bez sił.
Nie wiem czy to to (uczelnie od słońca).
Brak mi sił i nie wiem czy iść do lekarza.
Córka ma znowu wysypke.
Na buzi ma czerwone gorące polika.
A teraz patrzę wysypana cała klatka piersiowa z przodu tylko (gdzie nie wystawiala na słońce).
Możliwe żeby wysypka przeszła na klatkę?
Czy to coś innego?
Boże co jej jest?
Ps jakąś awaria na forum była.
Poczułam że brak mi czegoś.....was!!!! -
U nas noc średnia niestety
ale lepsza niż wczorajsza.
Dziś znów cały dzień jestem sama z Mela bo D w pracy. Nawet nie mamy kiedy pomierzyć tego salonu by wydzielić strefę na to nieszczęsne pomieszczenie gospodarcze
nie ma kiedy i jak.
-
Zabko
w moim przypadku na słońce reagowaly te części ciała które miały do czynienia ze słońcem
U mnie przedramiona -zrobiły się plamiaste i swedzace
ale na twarzy nic . U mnie to pierwszy raz
mój brat tez jednego roku miał -ale on całe ciało
i tez tak plamiasto, nie krosty
czyli za dużo nie pomogę -
nick nieaktualnyNatka dzięki.
Ja już dobrze za to dzieci
Kamcia czyli na ludzki rozum to nie uczelnie na słońce ma?!
Z kad wysypka na klatce piersiowej? Skoro słońce jej nie widziało?!
Podjęłam decyzję z mężem że zrobię jej w poniedzialek badania krew z rozmazem, igg całkowite i zastanawiam się nad anty tpo i to.
Może to imunologiczne?????
I jutro będę ją rejestrować na poniedziałek do mojego lekarza co Roberta mi wyprowadził.
No nie wierzę że to od słońca.
Wapno piła ile można jej podawać? -
U nas noc średnio ale oczywiście tylko dla mnie ...
mały zasnął w sypialni po 21. Było głośno i momentami bardzo głośno. Pokręcił się przed 24 a o 1.30 wstał na mleczko. Koncert trwał więc Piotruś był niespokojny. ..niby zasypial a zaraz znów popkakiwal. ..nie trwało to długo ale już u nas to jest nietypowe
łóżeczko turystyczne ma tę zaletę że się buja ten materac
ma też wadę -jest chyba szersze i mały za dużo miał miejsca
ja to się meczylam za wszystkich! !!albo było mi za głośno, albo za duszno (okna pozamykane by było ciszej i w trójkę w jednym pokoju )albo deszcz obudził ...
wybiła godz 2 i znów lunal deszcz. Ale koncert się skończył, wynioslam mslutkiego do jego pokoju (jak tam było rozkosznie chłodno ), okna otworzyłam i dało się spać. ..w sumie prawie do 8 rano
Zatem żyjemy
no, teraz Piotrek śpi i pewnie znów pójdziemy na dół na zabawę
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[