WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabko
A ludzie, aż mi wstyd. Oczywiście, że dla Roberta. Przepraszam. A życzenia szczere i dla Roberta i dla Piotrka :* a co! I gratulacje za kolejnego Zabka:*
Super, że córcia już zeszła wysypka. Może to takie chwilowe było, oby!
Zrób sobie badania, zawsze będziesz spokojniejsza a co do nóg...hmmm...pijawki mówisz?? No, podziwiam. Ja to się takich żyjątek brzydzę
Kamcia
Ból zęba to chyba najgorsze co może być, więc leć do stomatologa i to szybciutko. Piotruś dla ciebie zawsze łaskawy że snem, zazdroszczę....chociaż za chwilę do tego dojdziemy i się wam pochwalę
Dariah
Trzymam zatem kciuki za zdolności kredytowej
oby się udało i faktycznie przeglądanie ofert zamieniło się w oglądanie nieruchomości 
Co do Amelki to odrzuciła popołudniowa drzemkę już na stałe i śpi tylko raz dziennie około południa tak 30-60min a potem już idzie spać ok 20:30 i uwagaaaaaa.... W nocya TYLKO JEDNA POBUDKE na mleko i śpi dalej czasem nawet do 8:00!! Zębów nadal brak i nadal nic się w tej kwestii nie zapowiada, więc z zębami nadal norma.
Nauka chodzenia idzie nam pełną parą. Potrafi cały dzień chodzić wsparta za moje ręce ale coraz częściej stara się jedną ręką pościć i coś tam kombinuje....a jak wyzywa przy tym....o matulu
pyskata będzie po mamusi hahaha
-
Mąż nie wiedział ze mu koszulki zamawiam
ale na niektóre patrzeć nie mogę. Przyznałam mu się wczoraj (bo chciał do galerii jechać ) a zwrot darmowy
choć stwierdził że jak ja wybieralam to będą fajne
PS nawet kota obkupilam
kupiłam kuwety sztuk 2 
Piotrusiowi pizamki na zapas -rozmiar 92
Może i na mnie przyjdzie czas ale rozmiar 44 jest. ..poczekamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 08:43
-
nick nieaktualnyTyle się napisałam i usunelo!

Ostatni raz piszę bo się już spieszę.
Natka nic się nie stało:-)
Fajnie ze nasza kosmitka Amelka tak śmiga:-)
A pyskata wiesz z własnego doświadczenia to zaleta.
Czasami będzie problem.
Ja prosiłam Boga o taką córkę i dał nie ukrywam daje popalić ale trudno ważne żeby się odzywała i w życiu radę se dawała.
Pijawki.
Ja się boję.
Zamknie oczy albo gazetę będę czytać.
Babka twierdzi że je pokocham hahahah
Kamcia też tak robię kupuje i stare wrzucam.
Mąż mój wszystko by sobie zostawił i magazynowal.
Wiesz ile w szafie ubrań w których nie chodzi a mają w h...j lat?!
Do potem:-) -
nick nieaktualny
-
W końcu i ja się witam to bbf już mnie do szału doprowadzalp ale pamiętał że rok temu też tak było
My już w krk w komplecie
Wczoraj mieliśmy otwarcie sezonu balkonowegp z sąsiadami wypilam redsa i kieliszek martini m panikowal że mnie zetnie ale dziś czuje się rewelacyjnie a szynek przesłał całą noc ale to dlatego że miał wczoraj tylko jedna drzemkę
Dziś wstał o 6 zjadł nie chciał spać poszliśmy do biedronki zrobiłam zakupy ciuchy które muszę oddać i dopiero teraz padł
Urwanie głowy bo wszędzie wstaje nawet jak śpi z nami więc już nie śpi chociaż jak wróciliśmy to naruszył strasznie płakał przez sen aż się przestraszylam ale przeszło mu
Kawkę wykopał i idę nastawiac obiad
Żabka trzymam kciuki daj znać czy działa moja mama też ma żylaki
Kamcia ja też zakupy zrobiłam kupiłam sobie sukienki na lato a kolejne po wypłacie bo musimy się odkuc od dba bo przez opłaty kredytowe zero na koncie tyle im trzeba zapłacić drabiom jednym jeszcze ponad 1000 ZUS rachunki i człowiek na debecie masakra

-
Ja właśnie zrobilam Zosi kaszke manne z 1/2 szklanki malin i 1/2 banana
wszystko ładnie zjadla 
A teraz ja mogę wzglednie spokojnie zjeść śniadanie. ..bo wszystko ja interesuje i co chwile jest w innym kącie
Żabka,
Trzymam kciuki!! Powodzenia! !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Skali
Super, że obyło się bez kaca
ja po ostatnio (czytaj w majówkę nad morzem) wypitego lampce wina miałam takiego kaca giganta, że szok. A wypiłam może że 200ml tego wina, nie więcej. Wtedy to był pierwszy kieliszek od dwóch lat i od tego czasu basta...jedynie karmi sobie wypije od czasu do czasu. Więc braku kaca gratuluję i zazdroszczę 
Dariah
Ładnie Zosienka zjadła. Dużo owocków
brawo!
Kamcia
Mój D też z tych co to z sentymentu ciuchów nie wywala dopóki samo się na grzbiecie nie zdegraduje. Ja co jakiś czas zaglądam mu do szafy i wywalam a w miejsce starych kupuje nowe. A on tylko...."Naaaatussss....zobacz jaka koszulkę w szafie znalazłem. Chyba nawet jej nigdy ubranej nie miałem". Haha
nooooo.....aż mnie kiedyś korci mu odpowiedzieć:"nie miałeś gamoniu, bo to nówka sztuka co ci żona kupiła jak wyrzuciła stare, dziurawe i rzekomo najlepsze koszulki" haha, ale siedzę cicho i jedynie uśmiecham się pod nosem
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy wróciliśmy z laboratorium.
Po drodze mnie męczył listonosz bo miał paczkę dla mnie jako polecony ale w kartonie do skrzynki się nie zmieści.
Kombinował jak to zrobić.
Ale wróciłam zadzwoniłam (bo ma mój nr hahahah mąż mówi czy na randki się umawiamy! A oni mają teraz tablety i spisał mój nr z paczki!)
I odebrałam sama.
Więc kremiki do dupci Roberta przyszły
Właśnie usypiam Roberta na drzemke nr 1 bo po drodze za dużo atrakcji było więc szkoda czasu na drzemke
Krew pobrana po południu wyniki.
Natka ale się uśmiałam.
Zrobię taki patent zobaczymy czy się skapnie mój mąż hahahah
Robert mi ucieka z łóżka!
Skali masakra wszystko się kręci o kasę.
Powiem powiem jak po pierwszej sesji szkoda ze tłuszczu tak nie hleja!!!!
Co do bbf też przypomniało mi się że rok temu było to samo:-(
Boże tyle kobiet doprowadzać do szału hahahah ktoś nie ma sumienia:-)
Nic idę obiad zaraz ogarniać i będziemy jechać na wizytę do pediatry.
Ciekawe ile Robert waży:-)
Spr w diagnostyce koszt testów alergicznych min 500zł!
I to nie wszystko widziałam ta litanie
Czy ktoś wie które testy są lepsze z krwi czy skóry???
Zapytam pediatra może wykrycie skierowanie na NFZ? Dla córki zobaczę co powie.
-
Kurcze napisalam sie i usunelo post

Natka,
Hehe sie usmialam z tych koszulek
z moim w życiu by to nie przeszło. On z tych co to co jakiś czas sam robi przegląd swoich ubran i wyrzuca stare i kupuje nowe.
Az wstyd sie przyznać ale to ja mam bardziej tendencje do trzymania ubran których prawie nigdy nie noszę "bo może sie przydadzą. ..."
Oj Zośka ma mega apetyt...na wszystko. Owoce i warzywa
Żabka,
Powodzenia u pediatry!
Ciekawe ile waży Juniorek
A co do testów nie mam pojęcia
popytaj lekarza
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja robię manne na wodzieżabka04 wrote:Dariah a ta manna na mleku? Jakim? Ile %? Rzadka czy gesta?

I mam taka proporcje :
60 ml wody
1 duża łyżka manny
6 mon gotowania
Wiec proste do zapamiętania
Ja te kasze manne lacze z owocami i wrzucam do blendera, miksuje i wtedy konsystencja jest jak te owocki w sloiczkach - ani bardzo gesta ani bardzo płynna
żabka04 lubi tę wiadomość

-
Ja robię manne na wodzieżabka04 wrote:Dariah a ta manna na mleku? Jakim? Ile %? Rzadka czy gesta?

I mam taka proporcje :
60 ml wody
1 duża łyżka manny
6 mon gotowania
Wiec proste do zapamiętania
Ja te kasze manne lacze z owocami i wrzucam do blendera, miksuje i wtedy konsystencja jest jak te owocki w sloiczkach - ani bardzo gesta ani bardzo płynna
Edit.
Jak wolisz bardziej gesta lub zeby jej więcej wyszlo to musialabys zmienić proporcje. Zoska widzę ze ma raczej tendencje do zatwardzen więc nie daje jej baaardzo dużo tej kaszki
ale z owocami to już ladna porcja z tego jest

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[