WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O matulu!! Mam już dość... Na przemian Mela płacze i się śmieje...no nie wyrabiam. Prawdziwa kobieta z niej.
Aaaaaa i na dodatek pyskuje mi po swojemu
-
A ja właśnie wróciłam z wychodnego
4h!! 
Zjadlam pol pizzy i deser z kawa...hmmm super!!
Zosia byla z D i bula super grzeczna
i zjadła zupke którą jej przygotowałam 
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
witamy się
malutki obudził się o 6:50 ale przez nianię słyszałam, że malo wyspany...zatem uśpiłam go na raczkach i odespał jeszcze 40 min, wstał z super humorem
i dobrze, spokojnie doczekam powrotu meza ze służby
zaraz jemy sniadanko, ja dopiję drugą kawe
noc jakaś dziwna, poszłam szybko spać, mały przebudził sie przed pólnocą (ale chwilka i spał) , o 1 , co nie wierzyłam, ze o tej godzinie jest już głodby (przed snem wypił 300ml), jednak zjadł i usnał, a potem o 4 i 4:40 znów malutkie przebudzenia, po prostu kladłam go na boczek i spał...nie wiem co to, nie powiem, że ja niewyspana, byłabym lepiej wyspana gdyby nie pobudka o 7 -
U nas nocka średnia 3 albo 4 pobudki. ..nie pamt nawet..ale jestem nie wyspana!!

Nie wiem co jej bylo ale budziła sie z placzem...
O! I mamy dzisiaj 9 miesięcy! !!
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Skali89, marta258 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDariah wszystkiego najlepszego dla księżniczki

U nas pobudka o 5!
Chwilę się pokrecil i usnal spał do 7.
Ja jakoś jestem nie wyspana.
Kamcia a może to pełnia wszystkiemu winna?
U nas świeci prosto w okna:-(
A u nas nowinka.
Robert z pozycji na brzuchu usiadł.
Sam!
Nie wiem jak to zrobił bo gadałem z sąsiadka.
Zostawiłam na macie go zerkalam co chwila na niego.
Jakież było moje zdziwienie.
Patrzę leży ba brzuchu ogląda swój autobus gadam z sąsiadka zerkalam znowu na niego a on siedzi?!
Rozpiera mnie dumą a zarazem cos mi ucieka czuje jakiś wewnętrzny smutek:-(
Wracam do codzienności.
Mam nadzieję że łaskawy będzie dzień.
Aaaaaa
I miałam dziwny sen do teraz się zastanawiam czy to sen hahahah
Śniło mi się że Roberta widziałam na czworaka
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Może coś się Piotrusia śniło? Dobrze, że udało ci się go jeszcze uśpić i wstał w super humoru.
Dariah
Wszystkiego najlepszego dla Zosi. Piękna, duża dama z niej
Zabka
Brawo dla Roberta!! A sen? Może proroczy?
U nas noc gorzej niż źle. Obok domu mamy budowę i wyobraźcie sobie, że do 24 wylewali beton z gruchy!!! Do 24!!! Więc co zaczynali lać to Mela w krzyk. Masakra
a no....i na nasze prośby odpowiedzieli, że ich cisza nocna nie obowiązuje bo oni ten beton muszą wylać. I te krzyki: "k***aaaaaa.....no....ejjjjj...." Przez pół nocy. Ja wam mówię, jeszcze raz taka sytuacja a zadzwonię na policję a potem do gazety. Niech ich opiszą.
Więc reasumując....ja jestem niewyspana, D jest niewyspany i Mela w złym humorze. No....w sumie jak cała nasza ulica.
Przepraszam, że tak się wyznałam, ale normalnie brak mi słów na to co się działo w nocy.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy

Jejku jak to zlecialo...za szybko! ! I fajnie ze Zoska już jest taka kontaktowa itd..ale tesknie za tą Kruszynką.....hmmm
Natka,
Zal sie zal Kochana!
Wcale sie nie dziwie ze jesteś zdenerwowana! Co za chamstwo! !! Przecież ich tez obowiązuje cisza nocna!
Następnym razem dzwon od razu na policje !
Kamcia,
Może faktycznie pelnia? Bo Zoska tez dzisiaj zle spala..choc u niej to chyba raczej kolejne zeby...
Zabka,
Brawa dla Robercika!! A może sen się dzisiaj zisci?!?!
hihi
żabka04 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNatka oby był proroczy.
Współczuję.
I nikt na policję nie zadzwonił?
Też bym miała nerwy oj gryzlabym.
Dariah no ja też jakiś smutek poczułam hmmm a teraz to wogole mam doła.
Moja babcia dzwoniła do mnie ale dobra bo temat dotyczy znanych wam osób.
Miałam się nie smucic.
Robus śpi już 1,5h
Miała któraś z was doczynienia z zakupami na wish?
Kurcze odwazylam się i kupiłam dla córki leginsy i czapeczka.
Już nie śpi:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Może jakiegoś wirusa zlapalas?? Alboooooo....no wiesz....ciąża? Hihi
Kamcia
Twardy sen ma Piotruś, twardy.
Dariah
Rozumiem twój smutek, ja to na sama myśl płacze, że Mela już taka duża a dopiero co mówiłam, że jutro idę się kroić.
Co do tej budowy to wam powiem, że oni i tak by przyjęli mandat (500zl) i dalej lali ten beton bo taka grucha niewykazania kupę pieniędzy kosztuje i wiem, że czasem firmy tak robią. Mandaty przyjmuja i robią dalej swoje. Chociaż tak jak pisałam następnym razem wezwę policję i gazetę lokalna. Niech ich opisza, to chociaż pooza mandatem wstyd im i tym co ich wynajęli będzie (czyli lokalna siecią sklepów społem). A i jaka poczytność będzie miał wydany numer tygodnika, hoho. -
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Zabka
Może jakiegoś wirusa zlapalas?? Alboooooo....no wiesz....ciąża? Hihi
Kamcia
Twardy sen ma Piotruś, twardy.
Dariah
Rozumiem twój smutek, ja to na sama myśl płacze, że Mela już taka duża a dopiero co mówiłam, że jutro idę się kroić.
Co do tej budowy to wam powiem, że oni i tak by przyjęli mandat (500zl) i dalej lali ten beton bo taka grucha niewykazania kupę pieniędzy kosztuje i wiem, że czasem firmy tak robią. Mandaty przyjmuja i robią dalej swoje. Chociaż tak jak pisałam następnym razem wezwę policję i gazetę lokalna. Niech ich opisza, to chociaż pooza mandatem wstyd im i tym co ich wynajęli będzie (czyli lokalna siecią sklepów społem). A i jaka poczytność będzie miał wydany numer tygodnika, hoho.
Hahaha
Nie jestem w ciąży:-)
U mnie prędzej wina metforminy.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[