WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
narazie chyba próbe robią bo nie widze chociażby kapeluszy na głowach...
a gdybyście widziały jak niektóre dzieciaki uciekały bocznymi ulicami
ale zgarneli ich 
już wiem-dziś próba generalna na placu, a bicie rekordu 9.czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 10:12
-
Zwazylam dzisiaj Królewne metodą Kamci

Posadzilam na wadze i wyszło 6900g.
W miesiąc przybrala 300g
choc nadal nie ma dla niej centyla...
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Witamy się i my. Noce coraz lepsze, ale na razie nie chce zapeszac.
Pogoda kiepska, właśnie pada...chociaż przedpołudniowa drzemkę Amelka zaliczyła na ogrodzie a i mama kawkę wypiła gorąca!!! I nawet książkę poczytałam
Ogólnie mniej się udzielam na belly ale czytam was w wolnych chwilach.
Postanowiliśmy z D przerobić instalacje w domu z kominka na gaz a, że mamy taki układ mieszkania jaki mamy i brak wolnego komina w łazience, całkowity brak w kuchni czy korytarzu to zaczęło się kombinowanie co z tym fantem zrobić. Ach.....no i tylko dzięki mnie, że nie dałam rozebrać starego kaflaka w sypialni możemy ubiegać się o dotację z urzędu na zmianę z ogrzewania paliwem stałym (mimo, że kaflaka stoi, jest sprawny ale mamy w domu kominek z płaszczem wodnym) na ogrzewanie gazowe i moooooze uda się część kosztów zwrócić.
Mój D oczywiście ciągle w pracy więc wszystko praktycznie na mojej głowie. Latania co nie miara, projekty, mapki sprapki i Bóg wie co jeszcze a z tą dotacja to w ogóle taka papierologia....szok. co instalator to inne opinie, da się, nie da się....głowa mała. Teraz czekam na kominiarza.
Jeśli nam się uda to wam powiem będę siwa haha
-
My bylysmy w Lidlu i Biedroncr i ledwo weszliśmy do klatki to lunelo i zagrzmialo!! A potem to juz ulewa.. udalo sie nam w ostatniej chwili

Natka,
Oj to faktycznie masz teraz niezły orzech do zgryzienia! Ale byłoby super gdyby udało sie dostać te dotacje! !
No i szykuje sie remont w domu? Bo to pewnie będzie trochę klucia itd?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Natka może jednak sie da 3mam kciuki za dotacje my sie ubiegamy o dotacje na panele solarne.
Kamcia co do spagetti u nas tez Iguś ze smakiem zjadl nasze ale nam doprawilam sola i ostra papryka.
Dariah to dobry przyrost jak na jej wagę niech dalej przybiera.
Ka dziś bylam na kontroli u dentysty bo po ciąży jakoś mi nie po drodze było i chyba ze mną źle bo sie cieszylam na wyjscie do dentysty
Pora gdzieś sie ruszyć na miasto bez M i dziecka.
-
Aaaa Edition szymek jednak siada byłam pod takim wrażeniem ze wstaje ze nie zauważyłam że siada podpierać się na ręce i dostawie i odpycha się i siada także rehabilitacja przyniosła efekt szymus nadrobil wszystko
Mama nadrobić później
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

-
facet w aptece mówił ze póki co nic nie wie o vigantolu bez recepty...ze ketonal ma byc to wie...
ajrin
no, nasze spagetti-ostro, słono
zajadał sie jak głupi
skali
\brawo brawo dla Szymusia
ja zauwazyłam ze mały siadałbo jak padł na brzuch to nie jeczał by podniesc bo sam sie podniósł
piotrek był nie-do-zniesienia
dałam viburcol, pedicetamol ni uspiłam...spał jak aniołek 2h az poszłam go budzić :Di przez to wszystko jadł ostatnio o godz 12 i teraz dostaje zupkeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 17:41
-
Dotacja to mały pikuś. Na tą chwilę w całym mieszkaniu nie ma odpowiedniego miejsca do instalacji kotła. Ani w kuchni, ani w łazience ani w korytarzu. W pokoju zgodnie z ustawą nie można. Jutro mam umówione spotkanie z projektantka takiej instalacji i będziemy myślały co dalej. Głowa już mnie boli normalnie
-
My juz po neurologu

Pani powiedziala że Zosia zrobila ogromny postęp
jedynie co to w dwoch testach lewa strona jeszcze jest troszeczkę bardziej napieta ale pani powiedziala ze to zniknie wraz z rehabilitacja
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Dariah super trzymam kciuki za Zosie

Jestem dumna z Szynką ze zrobił takie postępy mój maluszek już jest na równi z innymi dziećmi choć jeszcze widać te trzy tygodnie różnicy ze mu brakuje on tak wszystko chce szybko tu czwoeakyje wstaje siada bach masakra
A dziś sama obnizykam łóżeczko na najniższy poziom jestem z siebie dumna bo prosiłam męża pięć razy za nim pojechał do Krakowa i oczywiście tego nie zrobił a teraz już trzeba było bo wstaje
Byłam na rolkach chyba ,6 km nogi ni odpadają ale fajnie byłam w buedrze są ciuszki z fp książeczki i chyba naczynia ale w mojej nie było
Natka Wałcz każda dotacja jest super

-
Co tu taka cisza my już wstalismy mały zjadł kaszke i broi w kojcu a ja kończę kawę i zaraz idziemy na spacer bo zapowiada się upał
Żabka a ty gdzie ?
Natka to może projektantka coś poradzi jeżeli ma z tego kase to poruszy niebo i ziemię i znajdzie miejsce
Jutro m przyjeżdża już się niemogę doczekać ponoć cały tydzień sprzątal mieszkanie zobaczę jak wrócę

-
U nas noc dziś kiepsko. Ciągle pobudki i jakieś dziwne płacze przez sen
ja też zestresowana na maksa po wczorajszym dniu i przed dzisiejszym i jakoś tak spał tyle co nic.
Za chwilę przychodzi projektantka. Trzymajcie kciuki by mój pomysł na rozwiązanie tego tematu (czyli wydzielenie 6,5m3 w salonie na "zbudowanie" pomieszczenia gospodarczego wypaliło
ale jak znam życie to dupa wołowa i tyle będzie z moich pomyslow a komina budować nie będę bo to takie koszty, że wolę zostać przy kominku a kasę odpozyc na wkład własny na dom.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[