WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!!
U nas o dziwo nocka calkiem dobra! Jedna pobudka. Ale poszlimy bardzo późno spać bo nas Zośka zrobiła w konia hehe
Normalnie chodzi spac kolo 21-21:30 a nawet 22....wczoraj godz 20 padnieta trze oczy...no dobra to pizama i hop do lozka..tylko co... o 21:30 sie obudziła jak nowo narodzona
i do 24 mieliśmy brykanie na dywanie ! O Matko..a my już oczy na zapalki hehe
Zoska zalapala siadanie z leżenia
i sama siada jak chce
chyba ze zapomni jak to znow jest krzyk...
I dalej intensywnie ćwiczy raczkowanie...na razie ze srednim skutkiem hehe ale ćwiczy! Chce !
to sie liczy 
Zarezerwowalam dla nas 4 dni (dlugi weekend w lipcu bo mój D nie pracuje 14.07 i 13.07 do poludnia tylko) w Gdańsku
udalo sie jeszcze cos wolnego znaleźć 
Żabka,
Niech gonią tych chamow! ! I mam nadzieje ze im to na sucho nie ujdzie!!
Kamcia,
Mniam!! Widac ze Piotrusiowi smakowalo mamine spaghetti!!
Slodziak!!
Ajrin,
Buziaki dla Igunia! Pieknie znosi temperature. Oby szybko sie wykurowal !
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Ja juz po korepetycjach

Jezzuuu jaka tu jest burza i jak leje! Na szczęście udalo mi sie znaleźć miejsce pod blokiem bo chyba bym spala w samochodzie bo nie mam parasola hehe
Zośka sie nauczyla cmokac hehe i cmoka jak ja cmokne
hihi
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Dariah my w zeszłym roku byliśmy na początku lipca w Gdańsku to było miejsc wolnych od grona nawet we władku bo też byliśmy jeden dzień ale fajnie wam my też coś myślimy ale narazie Don kredyt itp chociaż jak gaz idzie w dół do pomyślimy bo m się bardzo w Gdańsku podobało
Szynek wstaje już ma nogi w łóżeczku coraz częściej właściwe nie można go zostawić samego bo jest nie obniżone dobrze że jest kojec także szaleje ten mój dzieciak czworakyje wstaje ale uwaga sam nie siada tylko do bocznej pozycji ale neurolog nic na to nie powiedziwla zapytała tylko czy posadzony siedzi
Dziś poszłam na taki spacer ze mi nogi z dupy chciały wyjść i Mana Misiaka po mnie rowrem wyjechać ale udało się wrócić
Jutro ode ma targ o pewex szukać sukienek jakiś bo nie mam żywcem w czym chodzić
Kamcia ile Piotruś na włosków i jakby takie jasne czy mi się wydaje ?
Ajrin bjqk tam igi ?

-
U nas też juz nie bilansuja ostatnie ważenie bylo przy 3 dawce 6w1 szczepieniu w 5 miesiacu.
Igi dalej dzielny byliśmy na kontroli z gardłem jakby lepiej ale lewa steona bardziej zaogniona i lewe uszko jakby podraznione. Dopóki temp jest w ryzach mamy nie podawać antybiotyku ale jesli tylko znowu będzie i nie da sie zbić to odrazu antybiotyk.
Niestety naszej doktor do wtorku nie bedzie kazala sie stawic we wtorek na kontrolę ale jeśli cos nie tak bedzie jechac do przychodni na ostry dyżur do innego lekarza.
No i nocka u nas do bani spal nad ranem tylko od 5 do 6 i wyedy ja pospalam a tak to biedny co chwila sie budzil i męczył
Odsypia a ja wypilam 2 kawe i kuźwa zasnąć niemoge
Och taki wyjazd do marzenie nad morze super u nas wszystko idzie w dom niestety nie da sie wszystkiego mieć odbijemy sobie innym razem. -
no, u nas ten bilans funkcjonuje, też ostatnio byliśmy u lekarza w ogóle przy okazji trzeciej dawki szczepienia
nawet poradni dzieci chorych nie byliśmy od czasu plesniawek w listopadzie...
u nas na weekend dni miasta, wesołe miasteczko juz rozstawione niedaleko
bedzie festyn, koncerty i sie smiejemy czy nie aby "ewakuowac " sie z miasta bo Piotrus bedzie miał głosno do spania...ale maz ma słuzbe w niedziele(i jutro) a zatem 2 noce nieopłacalne -
tak.kamciaelcia wrote:ulfenstein
a szczepiliscie w 7.m. na zółtaczke?
w sumie to zrobili nam bilans na 3 dawce meningo 26 maja, chociaż młody kończył 9m 2 czerwca. -
U nas nocka dobra - jedna pobudka i potem o 6 rano i zasnela u nas
i spala do 9 
Kamcia,
U nas w książeczce jest bilans 9 miesiąca ale w naszej przychodni jest takie przeludnienie ze nie sadze aby nas przyjęli na bilans
Ewentualnie moge pójść do pediatry prywatnie zeby ja obejrzał obmierzyl zwazyl itd
I tk jest w 9 miesiącu czy po skończonym 9?
Ajrin,
U nas tez raczej wszystko idzie na bok na poczet zakupu domu za rok. Ale udalo sie nam sprzedac dom D który jeszcze mial we Francji i na który placilismy raty jeszcze wiec teraz te raty co placilismy tam odkładamy na bok ale stwierdzilismy ze najwyższej w lipcu odłożymy trochę mniej
Tez sie ciesze bardzo ze jedziemy
oby pogoda byla ok...
Trzymam kciuki zeby temperatura nie wróciła!! I zeby wszystko szybko minęło! !
Buziaki dla Igunia!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Ulfenstein wrote:tak.
w sumie to zrobili nam bilans na 3 dawce meningo 26 maja, chociaż młody kończył 9m 2 czerwca.
no własnie to miałam na mysli, ze czasem robia oglad dziecka przy innych okazjach...a u nas tych okazji nie ma
wezme chociazby recepte na vigantol
-
dariah
dziś usłyszałam ,że można na bilans rejestrować jak dziecko kończy 9.m.
a u nas date sama dostosowałam do obecności meza
kolejki tez są ale takie, ze w tym tyg nie da rady (por dzieci zdrowych czynna tylko 2 razy w tyg)
u nas 21.czerwca to JESZCZE 9.m.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[