WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy sie i mu szymi właśnie zasnął
Dziś dzień wrażeń były imieniny teściowej w sumie miała nie robić tylko obiad My wchodzimy a ona ze jednak torta zamówiła więc była siostra m z dziećmi i cały dzień tak spedzilismy potem spacer i m wrócił do krk a ja zostałem bo jakoś mi się nie chciało jechać
Jutro trzeba iść do Lidla pampersy i ubranka
Żabka ja bym zabiła co za Mendy
Kamcia sama wiesz że dzieci są różne a każde wyjątkowe i kochane Piotruś bez zębów jest cudowny wyjść mu musza nie ma co
Szynek parę razy wstał ale nie poradnie opanował podciagniecie się na kolana jutro muszę obniżyć łóżeczko bo m tego nie zrobił a strach go zostawić samego

-
Żabka, gratuluję Robercikowi pierwszego ząbka

A za wózek nie daj się, trzeba ukarać tych co to zrobili.
Kamcia, my też bez żadnego ząbka, chociaż widać białe kreseczki pod dziąsłami ale nadal czekamy. Za to Antoś coraz więcej potrafi, bo podciąga się już prawie przy wszystkim co sięga. W łóżeczku obniżyliśmy poziom na najniższy bo wstaje i zaczyna chodzić bokiem więc baliśmy się że wyleci.
żabka04 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDziękujemy:-)
My nie śpimy tzn raz staliśmy chwilkę i pobudka i tak do 6:40 od 5:00:-(
Zepsul sie chłopak ale to przez ząbka.
Właśnie je musli (standard).
Zaraz zbieramy się do przedszkola potem do spółdzielni i jak przyjdę zadzwonię do dzielnicowego się umówić albo zapytam czy on przyjdzie może po drodze będzie miał.
Ja nie odpuszczę hamstwa bo tego nie nawidze.
Tak wczoraj myślałam że jak był noworodek i do gondoli by nasypali?
Szkoda gadać trzoda z tej młodzieży.
Mogą się bawić w piwnicy czyt pić,palić itd tego nikt im nie bronił ale po co takie numery robić?
Wiem z nudów albo fazy ale bez przesady.
-
Witamy się

Amelka dziś w nocy spala przepięknie
jedna pobudka na mleczko i spala do 8:20 
Mogłoby tak już być zawsze hihi
Żabka
Nie odpuszczaj, chamstwa odpuścić nie można.
Marta
Brawo dla Antosia, coraz więcej umie i ząbek już prawie, prawie
Ajrin
Trzymam kciuki by szybciutko to zapalenie spojówek wam odpuściło. Biedny synuś
Skali
To intensywny dzień mieliście
Co się dzieje z Ulf? Wywołuje cię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 08:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW spółdzielni nic nie zrobią.
Domofonu też nie wymienia bo to nie zmieni faktu.
Mam dzwonić do dzielnicowego.
Jak na złość nie odbiera.
To nic pojadę popołudniu z mężem bo do Lidia po pampersy jechać to zajade.
Może oddzwoni.
Sąsiad pode mną co mieszka schodził rano i mówił że chamowe ktoś odwalil.
Wózek rano chyba dozorczyni posprzatala z grubsza bo klatka posprzatana była. -
nick nieaktualnyGadać z dzielnicowym.
Nikt nic nie zgłasza to sobie pozwalają.
A że ściany pomalowane? Wzruszył ramionami ot taki kierownik spółdzielni.
A czy domofon stary czy nowy i tak będę otwierać drzwi tym samym sposobem co teraz.
Porostu szajke trzeba rozwalić i pokazać że maja tu nie przesiadywac -
nick nieaktualny
-
Witajcie

Weekend u nas bardzo szybko minął bo byliśmy u moich rodziców. W niedziele były urodziny mojej babci wiec znow sie objedlismy hehe
W niedziele Zośka byla marudna ale to lrzez pogodę mysle bo u nas było 29C i meeeega duszno, burzowo a burzy nie bylk
jedynie pod wieczór padalo wiec bylo juz lepiej 
Rano dzisiaj bylam z Zośka na usg glowy, torbiel która ma sie zmniejszyla wiec dobrze
Żabka,
O Matko!! Co za chamy!!!
Sciagaj ich przez dzielnicowego i zemśc sie na nich ale tak porządnie!!
Natka,
Gratuluję udanej nocy! !
Oby tak częściej!
Kamcia,
Gratulacje dla Piotrusia !! Czyli jest nowa umiejętnośc!!
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyDariah bardzo się cieszę że zmniejszyła się ta torbiel.
Myślę że się wchłonie tylko czasu trzeba.
Teraz się usypiamy.
Wstanie to zje i pojedziemy po córkę potem na miasto odebrać dowód Roberta bo już jest, na policję albo będę gadać z dzielnicowy albo nie wiem zgłoszę potem do Lidla.
Mąż bierze urlop po świecie więc będzie miał długi weekend.
Pojedziemy do Niemiec na zakupy:-)
Robus dał dzisiaj zrobić obiad mamusi.
Więc dziś wątróbka (jadłam z 1,5 roku temu) z cebulką w sosie własnym ziemniaczki młode i surówka.
Szybkie danie ale ważne że dał zrobić ładnie się bawił w krzesełku:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 12:09
-
Wotamy sie po ciężkiej nocy po pierwszej w nocy Iguś rozpalony jak wegielek tem powyzej 39
podalam pedicetamol po 40mon bylo 37 pospal z nami do 8 i znowu tempka rosła na cito do pediatry. Wyglada na poczatek anginy
dala antybiotyk kontrola w środę powiedziała aby zobaczyc jesli tem bedzie do 38 to nie podawać ale jeśli przekroczy 38 to antybiotyk już dziś podać. No nic Iguś dzielny pomimo ze napewno cierpi ja ryczalam w nocy i rano z bezsilność poerwszy raz mamy wysoka temperature nawet 3 dniowka u nas przeszla przy max 37.7 i pedicetamol zbił szybko bez powrotu.
A teraz mam dylemat jak ubierac dziecko jedt cieplo w domu 22 stopnie ale ma temperaturę glupieje poki co spi w bodziaku pod kolderka. -
ajrin
my w sumie przy temp jakoś inaczej nie ubieralismy małego
jedynie zdarzało się przebieranie z powodu wypocenia się po wysokiej temp...
u nas trzydniówka była pow 38, a jak było 39, 2 to 2h zqajeło nam zbicie...Igus daje rade, zdrówka zdrówka
i pamietaj o okladach-pomagajaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 12:43
-
Kamcia nie były bodziaki takie bez rękawów o nie mi chodziło ale już nie było i pampersy po 22 przy zakupie dwóch paczek
My jesteśmy w parku szynek śpi kurde o 7 zjadł kaszke i spaliśmy do 10 strasznie długo i padł przed 13 zjadł mleko bo oczywiście nie chciał nic innego jak noworodek a na obiad pomidorowa
Pogoda taka se niby ciepło a w cieniu chłodno
Kamcia gratki dla Piotrusia
Ajrin współczuję dużo siły i buziaki przesyłamy okłady pomagają oby szybko przeszło

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[