WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:podejrzewasz kto?
chamstwo do potegi!
Pewnie ekipa która przesiaduje w piwnicy.
Jaraja trawę i chleja.
Nie złapałem za rękę ale nie wierzę że to dzieciaki z podstawówki(mieszkają w klatce) są porostu za grzeczne a za głupie na takie wybryki.
Chodzi mi po głowie zemsta sąsiada /jego kolegow z góry.
Była imprezę i trzymali popiół z petow na nasz balkon (nie pierwszy raz) i mąż poszedł i powiedział co myśli.
On i jego koledzy przesiaduje w piwnicy.
Nic zostawiam ten wózek jak jest niech sąsiedzi popatrza co się dzieje w klatce jutro posprzatam.
A później pójdziemy na spacer to włoże joie do hondy bo jutro córkę prowadzę do przedszkola i prosto do prezesa.
Zobaczymy jaki ma pomysł na to wszystko jeszcze zrobię wyrazniejsza fotkę i wydrukuje i rzucę na biurko.
A szajke rozpierdole to nie klub tylko blok mieszkalny.
Szkoda że na parterze nie mieszkam.
A w sobotę przypisuje i na paly będę dzwonić.
Ale pierw zobaczę co prezes na to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2017, 11:55
-
nick nieaktualnyJuż się dowiedziałam że prezes jest na l4 na pewno jest jakiś zastępca.
I jeszcze pójdę do dzielnicowego niech wysyła tu ludzi co sobota.
Mąż był na dole i w piwnicy.
Porobil fotki wózka i piwnicy są butelki jest narzygane i jest butla z lufka do jarania trawki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie i my. U nas albo trzydniowka, albo ida kolejne zeby albo zaczyna sie przeziebienie...Wczoraj mlody mega marudny a wieczorem dostal goraczki-38.2. Dostal Nurofen i temperatura spadla. Nocka ok ale o 5.30 zaczal plakac przez sen i nie mogl spokojnie spac, temp mial 37.4 wiec nienajgorzej ale podalam znow Nurofen bo sie biedny ewidentnie meczyl i dopiero zasnal spokojnie...Obserwujemy poki co.
Zabka brak slow, az rece opadaja co za swinie! Co jak co ale kuzwa wozek dziecku tak zalatwic???
Kamcia i u Was kiedys zeby wyjda
Chrzesniaczka meza dopiero po skonczonym roczku dostala pierwszego zeba
Ale jak zaczely wychodzic to wszystkie w jednym czasie
-
iza wiem
ale co raz czesciej porównuję malutka do Piotrusia i mam ewidentnmie dwa rózne typy dzieciaczków
a zatem do czego innego już jestem przyzwyczajona, a czym innym zycie z Piotrusiem zaskakuje
mówi sie, że im później zęby tym lepiej (tym zdrowsze) ale zwwracamy na siebie uwagę (już), że tak późno
duży chłop, wyglada na 1,5 roku a bezzębolek bez umiejetności
mój słodziak
-
My poki co mamy tylko jednego zabka i dopiero co sie przebil
Corka z kolei miala 6.5 miesiecy gdy wyszedl jej pierwszy zab. W ogole ponoc dziewczynki szybciej wiele rzeczy robia ale u nas jest na odwrot-Olek np juz od ponad miesiaca raczkuje a cora dopiero zaczynala na czworaka stawac jak miala 8 miesiecy
Wiadomo ze czlowiek porownuje, to chyba nieuniknione
-
no tak
wczoraj i dzis Piotrek przyjął pozycję czworaczą z leżenia na brzuchu aby...nie aby isc, aby usiaść
potwierdzam-on nie bedzie raczkowac, on tego nie potrzebuje, on wie jak usiąść i czasem mu się udaję (a Emilka siadała z pozycji bocznej!) -
Amelka siada z pozycji na brzuchu. Jak ja zostawimy na plecach to myk na brzuch i siada.
Iza
Ile miesięcy ma twój synek? W stopce masz jeszcze suwaczek ciążowy
-
Witamy sie i my Igus tez bez zębów umiejętności ma jak chce to raczkuje ale sporadycznie woli pelzać.
Coraz częściej siedzi choć woli pelzac i patrzeć gdzie mozna stawać
U nas dzis mega ciepło a teraz przeszla burza i zrobilo sie miło. Igi odkrył dzis wiadro z woda u dziadków i taka mial radoche lepsze niż basen caly mokry oo pampersa byl az prawie wpadl do wiadra z wodą jak stawał. No i dalej mamy problem z zapal3biem spojówek teraz jakby drugie oczko najbardziej. Kurcze juz przechodzilo a od wczoraj jakis nawrót nic we wtorek kontrola.
A jak u was pogodowo?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[

czynnik męski