WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Spróbuje sie poprawić i trochę sie odzywać, ale czasu mało.
Młody wstaje i upada i trzeba za nim latać
Kupiliśmy dywan i okazało sie ze umie raczkować, tylko brakowało mu odpowiedniego podłoża
Zeby wciąż mamy dwa (pediatra na początku kwietnia mówiła, ze daje górnym jedynkom dwa tygodnie na wyjście hehe).
Byłam przeziębiona, ale chyba sie już kończy. Słabo spałam przez katar.
Odkąd Kosio jest wszędzie to tęsknie za czasami jak leżał
Haha
A mówili ze tak będzie
-
nick nieaktualny
-
On jest taki maruda, ze nawet jak ładnie pacnie na dupke w miękkim pampersie to i tak ryczy

Ale ja już nie jestem tak miękka jak kiedyś i nie każdy ryk = na raczki
Haha
Koksem nie jest
teraz ma jakieś 7,8kg i 71cm.
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
Byliśmy w Lidlu
kupiłam narazie 2 paczki zurkow
no i ubranka
nie wiem ile wystawili ale zostały resztki
na szczęście w naszym rozmiarze 86/92
Zatem mamy te jeansowe ogrodniczki, body na ramiączkach, koszulkę polo, szorty oraz dwa zestawy skarpetek (uwielbiam stopki )
Czekam na tatę przy fontannie
szybkie zakupy i na korepetycje
Dariah lubi tę wiadomość
-
U nas poki co apetyt jest je cycka kaszki sporo też zjadlns obiad robie marchewke z ryżem bo poszly juz 3 kupy nie duze i normalna konsystencja ale wole podać marchewke jeśli by się pogorszylo.
-
Kamcia
Brawo dla Piotrusia
Ajrin
Trzymajcie się tam
Ulf
W końcu do nas zawitałas
Zabka
Nie odbierał telefonu w pracy???? Co to jest ZUS?? Czasu nie miał czy co? Ja rozumiem jakby dzielnicowy był w terenie ale na miejscu i nie odbiera?
Skali
U nas też dziwaczna pogoda
Dariah
A jak tam pogoda ma się w Poznaniu?
Dziś na spacerze Mela zrobiła mi taką arie, że nie wiedziałam pierwszy raz co mam zrobić. Wpadła w taka histerię (że zmęczenia, bo zamiast spać to cudowala), że całe miasteczko słyszało chyba jej darcie. W wózku źle, na rękach jeszcze gorzej, po nogach nie. Darla się w niebo głosy, aż chrypy dostawała i i nagle cisza....ksiezna zasnela. Drzemkę zaliczyła dopiero o 13:30 (40min) zamiast o 11:00 i pewnie dziś już spać nie będzie aż do wieczora. Teraz dzungluje po mieszkaniu pyskujac na wszystko i wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 16:22
-
Ta
byczulek 
Swojego ubierasz w 86/92. Ja bym Kosia wcisnęła w lidlowe 62/68
Body 74/80 są prawie ok, ale spodnie szerokie w pasie.
Cóż. Taki jego urok
spodnie kupujemy ze sznurkami 
Wysłałam Ci na priv kilka fotek
A wy sie tam Ajrin trzymajcie.
Choleratwo sie przypaletalo.
Ja sie bałam ze młody ode mnie złapie, ale jednak może te resztki cyca go uchronily.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulf, Igi padł spac z tata na lozku ogolnie to dzielny jest serio tem spada ale do 37.5 na godzine i rosnie co chwila po 4 godzinach mamy juz 38 z hakiem. A podawac co 6 godzin niby
Zobaczymy jak wieczór wtedy najbardziek wychodzi. Ja Igusia jeszcze tez wciskam spokojnie w lidlowe 62/68 ale 74/80 sa ok chociaz luzne w brzuchu. Spodenki nadal wiekszosc 68 chyba ze sciagacz jest to jedne 80 udaje sie, 74 mam 3 pary i zostawiam ke na wyjscia bo sa wsam raz 68 jednak w wozku za krótkie ale 74 z tylka spadaja jak pelza. Więc po domu smiga 68 i gites są.
Cieszę sie ze kuoilam ksiazeczki nowe w sobote bo udaje mi sie jakos Ogusoa wzglednie w bezruchu chociaz chwile trzymać.
Natka u nas Igi czesto tez najgorsze marudzenie a za sekunde cisza i spi. Na szczescie on raczej steka i marudzi.
Oytanie jak wazycie maluchy? My mamy wage i do tej pory bylo ok ale teraz Igi nie usiedzi ani sekundy i wazenie to masakra bo waga ma taki rozrzut ze ciezko przykac jedna wartość. -
Kamcia, gratulacje dla Piotrusia, zdolniacha jak już sam siada

My też musimy się pochwalić, Antoś ma pierwszego ząbka, dzisiaj popołudniu przebiła się dolna jedynka. Był krzyk i płacz ale paracetamol pomógł a teraz grzecznie śpi
kamciaelcia, Skali89, żabka04, Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość

-
Dziś jak wracałam z wieczornego spaceru zaatakowały nas komary masakra prawie bieglam z wózkiem na szczęście chyba udało się bez ugryzienia
Jutro ruszam na miasto za jakimiś wymieniali bo moja szafa taka uboga a jeszcze ma allegro takie ładne widziałam ale boję się zamówić
Dobrej nocy
Ajrin trzymam kciuki za was
Marta jeszcze raz bratki oby kolejne też były bez problemu
marta258 lubi tę wiadomość

-
Meldujemynsie po nocy atak goraczki nastapil o 2 w nocy po 8 godzinach od podania pedicetamolu wiec dobrze wydłuża sie okres bez temperatury. Podalam mu ibuprom i okladami zbijalam walczylismy do 4 bo Igus pomimo 39 byl gotowy do brykania stawania i zabawy. Pospal do 8:40 i poki co mamy 37.2 i broi na całego. Jutro kontrola poki co nie podaje antybiotyku.
-
Super irenka oby tak dalej może już przechodzi Igus dzielnie walczy dzieci tak mag szwagier mi mówił że u nich 7 latek 39 a stopni a szaleje jak opętany więc chyba nie zawsze czują gorączkę
My wstalusmy o 7 śniadanie zjedzone zaraz idziemy na miasto bo dziś chłodniej a mam parę rzeczy do załatwienia
Dorinka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMarta gratuluję pierwszego ząbka:-)
Super!!!
Ajrin zdrówka.
Ja wróciłam od dzielnicowego.
Ciężko było się dostać bo nie odbierał tel(tam sie dzwoni do sekretariatu) ani komórkowych (na drzwiach podane nr tel dzielnicowych).
Szła jakąś policjantka i poprosiłam o pomoc i nie odmówiła.
Zostawiłam zdjęcia jako dowód w sprawie.
Dzielnicowy będzie pisał protokół do kryminalnych także będą trzepac piwnice i ich łapać na gorącym uczynku.
Zapytał czy wózek zniszczyli.
Kazał dać im dwa tygodnie bo pewnie się teraz uspokaja.
My mamy dzwonić na policję nie interweniować samemu bo zemsta może być słodka przecież klub im zamykamy.
Powiedziałam że jak tego nie załatwi to inni sąsiedzi przyjadą bo za dużo dzieci mamy w klatce małych.
Obiecał że załatwi.
Tu biorę ich na poprawkę......
Wczoraj wieczorem wózek pralam ale śmierdzial trawa:-(
Szkoda że pogoda się popsuł bo będzie schnal teraz wieki:-(
Nowy wozio ujezdzamy już
Jestem mega zadowolona.
marta258 lubi tę wiadomość
-
Piotrek marudzacy. Nie jakoś ekstremalnie ale od rana mam inny zakres cierpliwości. Miałam z nim iść na spacer. Najpierw jednak pranie chciałam powiesić a tu szok -ze jednak nie jest ciepło. ..pranie powiesilam a ten marudzil dalej -decyzja że zostajemy w domu...siadam obok Piotrka -słyszę deszcz
hehe i mam odp dlaczego marudzi...no i moje pranie na balkonie
ale narazie nie ściągam. Rozlozylam parasol a ten zakrywa cały balkon. ..Piotrek juz nie jęczy
ale leży sobie pod karuzelka a ja obok siedzę by siedzieć
-
nick nieaktualnyKamcia sporadycznie nowy uzywalismy na jakieś wypady go braliśmy czy testowania.
Teraz już jeździ non stop.
My nie śpimy od 4:30.
Dziecko mi się zepsuło
Ja zamiast spać z nim bo ma drzemie dopiero teraz to mi się nie chce.
Ja też zostawiłam ten wózek niech schnie raz pada raz nie
Jakoś wyschnie:-)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[