WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas Szymek na pierwszej drzemce a ja dokonań kawę i będę robić naleśniki no weny nie mam na obiad
Wieje jak cholera ale i słońce świeci więc dziwna pogoda byliśmy na placu zabaw troszkę Szymonek się pohusial było sporo dzieci
Ogólnie tylko by stawał ze ma te nóżki takie chude ze się tylko giba ja nie wiem jak on będzie chodził

-
nick nieaktualny
-
Skali
Naleśniki też pyszny obiad
mnie natchnelas tym spaghetti i robię dla nas. Dla Amelki zupka na dziś.
Zabka
A żebyś wiedziała, że tak zrobię
zorganizuje nam super dzień
a wieczorem to ewentualnie Karmi wypije. Ja to jakieś obawy mam wypić nawet Shandy 2% jak jestem sama z małą. Zawsze gdzieś tam z tyłu głowy obawiam się, że gdyby coś się stało i miałabym jechać z nią na pogotowie to coś by wyszło i byłyby tylko kłopoty. Więc Karmi, herbatka ok 
A tak poza tym, to odzwyczaiłem się od alco i jak bylismy nad morzem i wypiłam lampkę martini (mała lampkę) to miałam takiego kaca na drugi dzień, że głowa mała
-
U nas noc udana, Antoś całą przespał, obudził się przed 7, trochę pobrykał w łóżeczku, później śniadanko 200 ml mm. Zaliczył też ponad godzinną drzemkę po zabawach na macie. Oczywiście kaszkę zjadł z apetytem i teraz też buszuje po całym mieszkaniu. Zaraz będzie obiadek i później druga drzemka. Na spacer znowu nie wyszliśmy bo straszny wiatr, trochę deszczu, chmury burzowe więc pogoda zdecydowanie niefajna.
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

-
U nas leje
siedzimy w domu. Malutki spał 2h więc koldra zadziałała 
Później przyjdzie kuzyn z zona i Piotrek będzie miał wesołe towarzystwo
Aha
I dziś Piotruś zaliczy pierwszego w życiu fryzjera? ?jak się uda to córka kuzynki podetnie mu grzyweczke. ..zobaczymy haha bo przykładowo mój brat do dziś się boi fryzjera i rzadko tam bywa
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam z dworu tzn z marnych zakupów kupiłam dwie kaszki, dwa smoczki z hip i cztery sloiczki co by nie dźwigać a zrobić spacer.
Wracaliśmy dość szybko bo na niebie nie pewnie było.
Otwieram drzwi a tu piorun walnal hahaha i leje burza na całego.
Także fart.
Chciałam ci natka napisać żebyś wyszła może jednak bo na dworze nie jest tak źle ale sobie myślę takie chmury niebo niepewne to nie pisze i nawet dobrze bo u mnie leje.
Marta jej 200ml!
Jak ja wam zazdroszczą pozytywnie oczywiście że dzieci piją tyle mm jeszcze w nocy co ja bym dała żeby mój pił te mm.
Próbuję go uśpić bo na dworze nie chciał spać ale czy usnie zobaczymy.
Kamcia zrób fote
-
Zabka
U nas dziś cały dzień pada, non stop a ja mam ochotę na sernik wiedeński i chyba zaraz zrobię a co!!
Ale szczęście miałaś z tym wyjściem
to się nazywa fart
zdrapkę kupiłas?
Dostaliśmy pozwolenie na budowę
więc w poniedziałek lecimy po dziennik budowy i do urzędu miasta złożyć wniosek o dotację więc trzymajcie kciuki 
Swoją drogą znów wszystko ja załatwiam i chyba należy mi się za to coś, co myślicie?
Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie kupiłam:-(
Ale myślałam żeby tam wejść ale odpuściłem głupia ja i jeszcze ten sen dzisiejszy hahahha
Może wygram?
Ale fajnie.
To teraz przeglądanie projektów itd czy już masz jakiś upatrzony?
Co do załatwiania hmmm na pewno Ci się coś należy hahahha
Moja szwagier tak latala wszystko ona zalatwiala bo jej mąż w pracy:-(
Za to on robił stawiał chatę tyle ile mógł bo wziął urlop, potem wszystko w chacie jak i na zewnątrz robił sam tzn bez firm kolega mu czasem lub syn pomagał.
Ale warto było tyle poświęcenia bo chata piękna
Ja też chcę wrrrrr
My szukamy działki.
Nawet jestem skłonna postawić na niej szkieletowy dom.
Byle był już, działaczka spokój itd. -
Zabka
No tak nie do końca u nas dom
my to pozwolenie na budowę instalacji gazowej hihi
trochę szkoda mi kominka bo to i książkę przy nim czytywalam i wino się pilo
ale wygoda będzie 
A dom, taki swój to też bym chciała
ale doczekam się kiedyś 
-
nick nieaktualnyNatka aaaaaaa ja myślałam że się budujesz jak Skali

Dobra ja ogarniam ekipę i jadę.
Deszcz nie pada tyle dobrego.
Jestem osrana.
Ale dam radę.
Trzymajcie kciuki ale za drogę! Hahahha
Nie lubię jeździć sama z dziećmi.
To i tak postęp bo z córką sama nie wsiadlam do auta nigdy dopiero jak tu się przeprowadziłem czyli miała 2,5 latka i się odwazylam.
Do potem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale jestem dumna z Zosi
pięknie się bawiła z koleżanka !! Super ! Mama mogła nie istnieć ! Nie patrzyła na mnie nawet ani nic! Bawiła się pięknie 
A potem muszę pochwalić mojego D dzisiaj zrobił pyszna sałatkę z grillowanym serem kozim w sosie miodowym
mniam ! Na szczęście ze mój D lubi gotować
Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Ah dziewczyny
mam pytanie. Na pobranie krwi należy być na czczo. Czyli Zośka ma nie jeść cała noc?? Czy przy kp to się nie liczy?
Wiecie coś na ten temat?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Zabka
Brawo dla Roberta za kolejny ząb!! Co lekarz powiedział na te czerwone policja?
Kamcia
Ale klient!! Fiu, fiu!! Jaki przystojniak :*
Dariah
Pięknie, że Zosia rąk ładnie się bawi, brawo dla niej!
Ehm....
Wynajmujesz czasem męża?
Marta
Brawo za super udany dzień. Oby tak dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 20:42
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

czynnik męski

[