WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A gdzie są nasze zęby? Eeeej...bo nam wszystkie zabierzecie

Tak serio to ja nie wiem co z tymi zębami będzie
kosmitka, normalnie kosmitka z niej hihi 
Marta
Dobrze, że sen i humor już lepszy. Widocznie bardzo bolało jak się wyznałam ząbek.
Dobrze, że my tego nie pamiętamy później
Ajrin
Jak ja ci zazdroszczę tego uczucia, ech...tak mi brakuje tego karmienia.
Pokarm jeszcze mam, bo czasem i poleci samo, ale pewnie go tyle co kot napłakał. Chociaż czasem jeszcze mam takie mysli by może dać Meli cycusia.
Zabka
Rób, rób te porzeczki
będzie pyszny soczek na zimę
-
U nas brak słońca ale najważniejsze że nie pada
I jakoś tak nagle wyszło (przez męża )ze pojechaliśmy do Dobrzycy (można wygooglowac )z...z naszymi znajomymi (sąsiadami, męża kolega z pracy czy po prostu emilki chrzestny )bo są w Pobierowie i namowilismy ich na te ogrody (musieli jechać 80 km )
Wieje ale nie jest zimno wiec ponad 3h spaceru zaliczone
Zaraz foty wstawię bo każdemu mogę Dobrzyce polecić
Znajomi poszli na wołowinę i są juz pewnie nad morzem
My obiad zjedliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 21:40
Natka-matka wariatka :), marta258, Skali89, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia ale tam pięknie,zielono.
Ważne że nie pada i można pochodzić pozwiedzać popatrzeć nacieszyć oko.
Bo siedzieć i zamulac choć jesteście u rodziny i trochę inaczej "weselej".
Lepiej wyjść.
Korzystacie odpoczywajcie.
Widać że zadowoleni wszyscy
A tula super widzę że się przydała.
Ps miałam pytać czy Piotr tuli już nie lubi hihi
Wracam do porzeczek.
Dzieci chociaż wykapalam i małego nakarmilam.
Skubany przybiera pozy jak kamci Piotruś do raczkowania.
W wannie tak ładnie nogami przebieral a na dywanie na kolanach siedzi a jak ręce pójdą do podłogi to krzyczy na czworaka na mnie hahaha bo iść nie umie -
Kamcia, ale macie super widoki i jaka piękna Wasza rodzina

Żabka, Natka, na szczęście już ten drugi ząbek wyszedł ale było gorzej niż przy pierwszym bo przez kilka dni było sporo marudzenia, no i płacz w środku nocy, wtedy smoczek pomagał. Dałam też kilka razy paracetamol i to też na pewno trochę pomogło. Mam nadzieję że teraz będzie trochę spokoju do kolejnego ząbka.
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMy się usypiamy.
Słoiki skończone z porzeczki uff a wyszło tego.
Jutro się pochwalę bo nie chce mi się wstać i cyknac fotki.
Jutro córki nie prowadzę do przedszkola pójdziemy sobie do zlotnika obejrzeć kolczyki dla niej.
Nowi lokatorzy zwiedzają tereny "kwiatek" a córka w raju że ma towarzyszy.
Chciałaby ich na smyczy prowadząc jak spangbob kanciastoporty hahahah
Co te bajki dzieciom w głowach robią
Ja pewnie zaraz też odlece.
Dziwię się że się trzymam na nogach bo popołudniu nic nie spalam.
Skali super to teraz będzie tylko niekapek butla pójdzie w odstawke.
-
Kamcia
Piękny obrazek, piękna rodzinka i jaki przystojny Piotruś. Super, że wyjazd się udaje
Marta
Dobrze, że już wyszedł ten ząbek. Oby teraz przez chwilę dane mu było odpocząć.
Skali
Trzymam kciuki za udaną nockę
Zabka
Lokatorzy kolację dostali?
Odpocznij sobie kochana, odpocznij. Swoją drogą to ja już nie pamiętam kiedy ostatni raz popołudniu sobie spałam
chyba było to jeszcze za czasów dużego brzucha 
U nas popołudnie całkiem udane. Ba!! Nawet polezalam w wannie całe 30min z czego 25min razem ze mną w łazience była Amelia, bo potrafi otworzyć drzwi (przesuwne) i koniecznie musiała myć mi nogę hihi
ale zawsze to coś.
Jutro idę do Urzędu Miasta pogadać o dotacji i złożyć dokumenty, więc trzymajcie kciuki please.
A teraz kończę herbatę i idę się położyć chyba a książę niech sobie ogląda tv.
Nie wie jeszcze, że zamierzam dziś przy każdej Melowej pobudce szturchać go aż wstanie
taki mam niecny plan, ale zobaczymy jak będzie. Ostatnio Amelia usypia tylko ze mną i w ogóle ciągle "mama' i "mama". Taka przylepną się zrobiła, kilkanaście razy w ciągu dnia wchodzi mi na nogi i mocno przytula za szyję obejmuje i tak się tulimy i szeptany sobie różne rzeczy
-
Skali
U nas mm tylko z butli. Woda głównie z kubka 360 lub że zwykłej szklanki ale ostatnio na kubek360 się obraziła i albo że zwykłej szklanki albo z butli. Herbatę piję tylko z butli i opcji na kubek nie ma, bo nie chce. -
nick nieaktualnyWyspalam się.
Choć obudziłam się o 3 i spać nie mogłam
Ale jakoś usnelam.
Pobudka o 6:30.
A to moje specjalności porzeczkowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9f9e8c415c.jpg
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Zabka ale naprpdukowalas

Kamcia nosz cudna rodzinka i oiekne miejsce tam fajna pamiatka na zdjeciach.
Skali u nas jak dostaje mm to z butli choć ogarnia niekapka ze alomka ale jak go tym karmin na leżąca
Co do cycka kurde bedzie mi ciężko już powoli dostaje mm dzis w nocy dostał najgorsze to ze strasznie płaczę zanim mu butle zrobie bo cycek szybciej.
Ale chce potomstwo wiec niestety pora odstawiac pomału ale nie spodziewalam sie ze będzie to takie ciężkie.
Musze nagrać jak on sie cieszy na cycka sie smieje hehehehe
bedzie chociaż pamiątka 
Natka no kiedyś te zeby wyjda chyba co? Kurde my też czekamy do tego nie daje sobie zagladac więc ciężko sprawdzić czy coś lada moment bedzoe czy to jeszcze daleko. Pewnie dopiero przy teście łyżeczki będziemy mieli pewności.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia dziękuję.
Wygrana odebrana.
Za swoje (nie gram wygranymi) puściłem kolejne
.
Mały śpi, córka na placu zabaw szaleje.
Potem obiadek i na 17 jedziemy do Wrocławia na usg bioderek Roberta.
Jestem spokojna więc mam nadzieję że będzie wszystko ok.
Ale kciuki mile widziane:-)
P. Za totolotka też hihi -
Jeśli chodzi o ząbki. ..u nas powoli pewnie drugi chce się przebić bo od 3 dni mamy w ciągu dnia albo marudzenie albo krzyk
Ale teraz przed drzemka malutki tak krzyczał -jak nigdy
to nie był płacz ale właśnie krzyk
dostał viburcol i pedicetamol ale powolutku się budzi
Dziś jedziemy z ciotka i wujkiem do Trzebiatowa na grób dziadków. Ale do tamtej ciotki nie zajezdzam -
My już po spacerku byliśmy na hustawkavh i na ryneczku kupić warzywa na zupkę
Nawet zjadł kaszke trenujemy picie z kubeczka i z niekapka
Na obiadek zrobię krupniczek a my mamy z wczoraj Ala dewolaja. Jak Szymek pójdzie spać to zrobię naleśnik bo mi zasmakowaly te z karobem i nadzienie twaróg plus banan zawsze szybka przegryzka.
Pogoda niby ok ale wieje i tak nie wiadomo jak się ubrać muszę Szymkowiak kupić kurtkę widziałam w smyku na promocji ale aż 70 zera ale by nas morze była od razu zobaczę jak pójdzie spać co tam mają tylko jako rozmiar ma 73 cm a no ma bluzę śr smyka 62 i jeszcze chodzi więc chyba 74 by było ok bo 80 byłoby chyba bardzo duże najwyżej oddam jak coś
W srode m ma urodziny więc planuje obiad w knajpie jakbyście były w okolicy to w Wieliczce karczma pod wielką sola polecam dobre i dużo my zamawiamy połówki zawsze

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[