WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się
Dziś już dzień o niebo lepszy. Wczoraj jeszcze na dokładkę nie mogłam spać a jak już usnęłam to 15min później Mela obudziła się na mleko (było to koło 3:00) i spałyśmy do 6:50, więc szału nie ma.
U nas dziś niebo zachmurzone ale duchota niesamowita. Nie ma czym oddychać. Byłam na spacerku z małą, ale nie chciała mi usnąć w wózku. Wróciłam się do domu, położyłam ją w łóżeczku, włączyłam nawilżacz i zasnęła w 1min.
Żabka
Ty to jesteś szczęściara. Ja wysyłam lotto, kupuję zdrapki i narazie to mój wkład obierasz ty haha
Kamcia
Jaki śliczny Piotruś. Do schrupania jest ten chłopaczek.
Dariah
jak tam poszukiwania domu?
Marta
Już niedługo ząbek się wykluje i będziecie mieć ciut więcej spokoju. Cierpliwości.
U nas zęby są narazie 2 i idą baaaaardzo powoli. Są już na wierzchu, ale tylko koniuszkami, więc mimo szczerego uśmiechu jeszcze ich nie widać
ale chyba coś się szykuje na górze, bo dziąsełko takie miękkie i Mela wszystko pakuje do buzi, wszystko i wszystkich gryzie.
Skali
Pakuj się i w trasę do rodziców a co!! należy ci się też chwila odpoczynku, a rodzice pewnie chętnie przy wnuczku pomogą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 13:04
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Mu już po spacerze, krótkim bo krótkim ale zawsze

Kupiłam zupę mrożona i ja zrobię na dziś bo noe mam pomysłu ani czasu
zara się zbieramy i jedziemy po D.
Natka,
Poszukiwania w trakcie hehe
Nie jest to łatwa sprawa...dzisiaj jedziemy obejrzeć jeden dom, ze zdjęc bardzo fajny
zobaczymy na żywo !
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Zmiana planów , nie jedziemy po D bo wizyta domu przesunięta na 19;30

Wiec myśle ze nie długo pójdę z Zosia znów na spacer niech jeszcze się zdrzemnie to będzie mniej zmęczona jak pojedziemy zwiedzać dom i nie będzie marudzić
Z drugiej strony mam tonę rEczy do prasowania ale w taka pogodę to byłoby samobójstwa i wyzysk ludności wiec spacer wygra
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyKamcia wiiiiiiiii cudasny ten Piter.

Ciotka całuję te pulpućkiiiiii cmok cmok
Dariah daj znać jak ten dom i powodzenia oby był to ten
Natka jak tam dzień Ci mija? Mam nadzieję że lepiej dzień mija?
Sorki poprawiam się wygrałam 34zł a nie 24zł.
Dziś odebrałam wygrana hahahaha
Skali będzie dobrze.
Zaraz wakacje ja już też odliczam.
Marzę o tej plaży szumu morza i relaksie jak mały śpi mmmmmmmm
Ja chcę nad morze!!!!!!!
Wróciłam od fizjoterapeuty.
Pytała o Roberta
Co do córki.
Trzeba parę ćwiczeń robić w domu a najlepiej zapisać ja na jakąś akrobatyke, gimnastyka bo ona ma do tego predyspozycje.
Plaskostopie ma bo wg nowych badań problem leży w postawie dziecka, wada miednicy w sensie ułożenia ciała itp. Wkładki ortopedyczne nic tu nie dadzą. Widać to u mojej córki po tylu latach i tyle wpompowanej kasy.
Zbadala jej postawę w każdą stronę mówi że jest bardzo wysoka,sprawna tylko zablokowana a szlabany kiedyś będzie robić z palcem w d.....e
Dużo ma jeździć też na rowerze lub hulajnoga ale zmieniać stopy.
Więc od września będzie chodzić na gimnastykę już się postaramy o to
W grudniu mamy na kontrolę przyjść jak nie będzie efektów to założymy jej wkładki ortopedyczne ale inne.
Powiedziała że ona tak tego nie zostawi o ile nam zależy bo córeczkę mamy bardzo ładna do tego bardzo wysoka na swój wiek i szkoda dziewczyny.
Potwierdziłem.
Więc jest nadzieja ze da się ćwiczeniami to wyprostować.
Śmiać mi się chciało bo mówię że groch kupiłam, z myślą będę szyć woreczki do ćwiczeń a ona mi daje ćwiczenia z innej beczki hihi
Mówi że te woreczki nie przynoszą efektu tylko pogłębiają problem!
Ot medycyna idzie do przodu szkoda ze my to robili i niby ok hahahaha
Zadzwiaja mnie ci lekarze
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Hahahaha
Ale mieliśmy ubaw
Malutki znalazł sobie zabawkę
Wykrecil z drzwi łazienkowych i porusza się z kółkiem w buzi po całym mieszkaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 13:55
Skali89, żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mieliście tam wesoło hihihi
Dobrze kombinuje chociaż.
Mój marudzi na maksa każda pozycja jest źle:-(
Przyszła na chwilę sąsiadka zobaczyć ten basen z kulkami i mówi że podziwia mnie ona już się odzwyczaila.
Najmłodsza jej corka ma 2,5 latka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 19:50
-
nick nieaktualny
-
szybko mineły te 2 tyg

myslę ze chciałaby zostac...ale ma jakis lekarzy w sierpniu...
a lepsze jaja-siostrzenica/chrzesnica meza tez by chciała ale nie ma kto jej przywieżć...brak mi słow...ale przemilcze...bo nie mialabym litości dla szwagierki... -
nick nieaktualnyU nas nocka super.
Spalismy bez pobudek do 5:50:-)
Ale od rana jazda.
Robert płacze marudzi wrrrr
Może mu przejdzie.
Kamcia jak tam u was?
Długo zasypial?
Dziewczyny co wy już na wakacjach znowu cisza

Pytanie:
Czy wasze dzieci zgrzytaja zębami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2017, 07:52
-
My też się witamy.
Amelka spala do 8:30 ale z liiiiicznyyyuymi pobudkami
plakala w nocy strasznie 
Wydaje mi się, że to górna jedynka, bo dziąsło takie miękkie ale pewna nie jestem
Kamcia
To ładnie ci maluch pospal, super
Zabka
Oby humor się Robertowi poprawił.
U nas znów niebo zachmurzone ale duszno.
Chciałam z Amelka iść nad jezioro ale zobaczymy jak to będzie.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[