WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabka, wydaje mi się że to zęby tylko jakoś długo to trwa bo dzisiaj 5 dzień. Sprawdzałam górne dziąsła i nic nie widzę więc dalej czekamy na te zęby. Z dolnymi też było podobnie tylko zdecydowanie krócej bo po 1-2 dni, później przerwa i w końcu zębole wyszły.

-
nick nieaktualny
-
Szyma na pierwszej drzemce rano byliśmy na placu zabaw był na piasku ale tak grzeje a oczywiście nie ma cienia bo po co na placu zabaw cień
W nocy jakoś koło poloncy pobodka ale dałam pić krecik się ale spał aż do 6 nawet jakiś trabiacy debil go nie obudził dopiero jak m wstał do pracy to się obudził ale zjadł i do 8 dospalismy
Potem może basen ? Zobaczę oczywiście na balkonie ale w weekendu jedziemy do rodziców tam jest piękne jezioro to się wybierzemy

-
nick nieaktualnyA tu taka niespodzianka przyszła dzisiaj dla dzieci jak byliśmy na dworze

Radość dzieci bezcenna.
Trafiony prezent
[url=httpWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 20:27
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
Zabka,
Ale pięknie się razem bawią !!
I córeczka jakie ma piękne długie włosy!!!! Wow!!
Marta,
Pewnie ząbki męczą Antosia
niestety to może trwać zanim wie wybija ;( biedaczek !!
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Kochane,
Muszę się pochwalić - zmusiłam mój tyłek i poszłam biegać !!
hehe
Ciężko było się wygramolić ale się udało
Natka-matka wariatka :), AJrin, marta258 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDariah gratki podziwiam ja nie lubię

Nawet mam bieżnie w domu i patrzy się na mnie hmmm nie czuje chemia do niej hihihi a miałam ja tak katowac ja kupie hahahahha
Moje dziecko robi szopki płacze strasznie bo biedny zmęczony a nie może zasnąć tak gorąco:-(
Leży w pampersie samym i narazie cisza. -
Ja kiedyś tez nie lubiłam biegać ale pare lat temu pokochałam
i biegałam dość dużo i często a potem ciąża (chociaż nawet w ciąży uprawiałam taki marszo bieg) ale pp porodzie to już mi sił zabrakło 
Kiedyś nawet miałam kartę Multisport ale sport w pomieszczeniu to nie dla mnie

-
Mąż skończył fuche u sąsiadki(kładł panele)
Ja pół dnia robiłam krokiety
Nie tyle u nas był upał co duchota a mały niechcący zasnął na spacerze więc użyłam na nim
Mam kiepski humor-nie smutek ale taka piekielna wściekłość na pewną kwestię naszego życia...rodzi to we mnie takiego nerwa że gadać mi się nie chce
U nas pada deszcz uf -
nick nieaktualny
-
Brawo dla taty bo ten najwięcej wieczorem ogarnął
Piotruś po prostu nie chciał być sam-potrzebowal towarzystwa do swoich spiewow, krzykow nie wspominając o wspinaczkach
Szybciej zdrzemnal się i wręcz obudził się po godzinie z mojej winy-i tak wytrzymał do 20 -
Żabka,
Następnym razem zrobie !! Obiecuje
Hehe
Zośka się nauczyła ze jak D idzie do łazienk, bierze przewijak z łóżeczka i mówi "Choć Poupette idziemy się kąpać" i Zośka zasuwa do łazienki hehe
❤️❤️❤️
żabka04 lubi tę wiadomość

-
Żabka,
Tak jak mówi Kamcia u nas Tatuś tez akurat bardzo dużo robi w domu i przy Zosi, ale znam dużo przypadków gdzie tak nie jest i jest to bardzo ciężkie

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[