WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka,
Matko jak ja Cię podziwiam za te przetwory !!! Skąd Ty bierzesz czas i siły Kochana??!!
Ja gotowanie dla Zosi codziennie uznaje za mega wyczyn z mojej strony hehe
Btw
Zosia zjadła dzisiaj kaszkę z 110 ml + pół jabłka + pół banana i dwa daktyle
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Zosia nad morzem wieczorem
Wyczyny ZosiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2017, 07:42
kamciaelcia, AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

-
Dariah
Ale z Zosi śliczna dama
calusna jest, kochana :*
Zabka
Podziwiam, że ci się chce tyle przetworów robić przy dwójce dzieci. Ja kiedyś robiłam bardzo dużo przetworów, teraz ani czasu nie mam ani sił.
Po całym dniu z Mela, potem po godzinnym treningu poprostu padam na twarz.
Dariah lubi tę wiadomość
-
Uff
zamówiłam zaproszenia na roczek Amelki.
Matulu, dopiero co się dowiedziałam, że będę mamą, dopiero co chodziłam w ciązy, dopiero co ją urodziłam a ta panna ma za chwilę ROK!!
I to się dzieje na prawdę. O matulu!! -
nick nieaktualnyZrobiłam 70szt pierogów, zrobiłam słoiki 22 szt właśnie będę gotować w między czasie uspalam Roberta w łóżeczku!!!!!! I powiesilam pranie aaaaaa i pozarlam się z mężem.
Szkoda mi nawet języka strzepic o co ale w skrócie jestem na wakacjach!
Oni są kosmici naprawdę.
Nie dziwię się że są rozwody jak im w głowie tylko jedno a reszta niech baba ogarnia!
Same sobie świetnie poradzą.
Kamciu był listonosz.
Bardzo dziękuję za przesyłkę.
Córka cyt: pani kamcia daje mi prezenty jak jestem grzeczna ale bardzo dziękuję
"
Jeszcze raz dziękuję córka już siedzi i maluje mam chwilę spokoju.
Piękne zabki:-)
Pewnie widzisz zabke i myślisz o mnie hahahaha
Wracam do pracy.
Zostało mi wykąpać dzieci, siebie i napić się lampkę wina jak mam bo nie wiem to tak w nagrodę
Do potem -
Iza,
Szukamy głównie na południe od Poznania (Okolice Kornika), Swarzędz, Kobylnica i okolice, Lubon.
Najważniejsze żeby była szkola podstawowa, dobry dojazd (max max 20 km do Centrum Poznania) i transport publiczny dojeżdżający do miasta
Tak wiec szukamy
Natka,
No to jest straszne...
Ja tam mam jak mija mnie wózek z takim malutkim dzieckiem...pamietam jak Zosia taka była...
ehhhh
Dziękujemy bardzo za komplementy
Teraz mam nowy telefon to mogę wrzucać zdjęcia nie przez kompa tylko od razu z telefonu
hihi
To będę częściej coś wrzucać

-
Hejka,
Widac u nas pierwszy zabek serio
prawie sie przebil poki co jest dziurka w dziasle i go widać
Dolna lewa jedynka. Lewa po mojek stronie a po Ignasia prawa nie wiem która sie podaje haha
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Albo waga mi sie popsula albo Igi przybrał w tydzień 300 gram. Jutro ponownie będzie ważenie bo aż niedowiary abysmy skoczyli na siatkach centylowych na 75 centyl.
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Ajrin,
Gratulacje dla Igunia !!!
Pierwszy ząbek !!
Właśnie dałam Zosi kaszkę te co zawsze manna + płatki owsiane ale na mleku jaglanym !! Ale pyszne !!
bez owoców ani nic a super pyszne

-
nick nieaktualny
-
My dziś byliśmy się ważyć do końca nie wiem bo raz było 8800 raz 8645 wiec przyjmuje 8700 czyli ok 85gr na tydzień szału nie ma ale przybiera
Dziś standardówo pranie teraz codziennie które przed tym wyjazdem był upał to wyscgli
Wieczorem było fajnie ciepło więc skoczylismy na spacer
Szymek dziś spał ponad 2 h a ja z nim hihi
Zabka podziwiam cię za te przetwory no ja w życiu nie robiłam zawsze mam od mamy ale może jak już będę na swoim to będę robić kto wie
Odliczanie dni do weekendu

-
nick nieaktualnyNo właśnie skali ja w tym roku pierwszy raz robiłam też zawsze ktoś mi dawał albo nie potrzebowałam.
A teraz mnie naszlo hihi
A wiem że kiszonych ogórków od nikogo w tym roku nie dostanę więc musiałam nauczyć się i zrobić
Ja właśnie okno umylam w dużym pokoju iiiiii deszcz zaczął kropić hahahaha
Ja to mam szczęście.
Robert ma drzemke nr1.
Idę włosy myć i firanki wieszać
-
Ajrin, gratulacje dla Ignasia za pierwszego ząbka

My cały czas czekamy na kolejne zęby, Antoś ma trochę lepszy apetyt ale dużo marudzi i ciągle pcha wszystko do buzi. Wczoraj było strasznie gorąco, nie mógł w nocy spać, płakał przez sen kilka razy więc ja słabo wyspana. Teraz ma drzemkę ale jest chłodniej więc lepiej się śpi, a niedługo będzie kaszka, oby zjadł, a robię mu trochę mniejsze porcje i wtedy zjada wszystko.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[