WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka brawo:-)
Mam ten sam dylemat mąż w moje wchodzi dwa razy.
Nie łam się.
Mi ostatnio córka powiedziała kiedy schudne!

Ale ja widze że wypadałoby schudnąć.
A najchętniej to bym wróciła do strach lat kiedy to chodziłam w mini i jadłam co chciałam ehhhhhh
Zrobiłam kolejna partie słoików z ogórki kiszonymi hihi
Będzie na zimę
Kamica ale ochoty mi narobił na torta
ja bym zjadła jagodowwgo albo truskawkowego 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 18:40
-
a ja jestem już zła
drugi dzień, w moje imieniny, utkwiłam w kuchni i to przez niego
wczoraj m.in. ogorki
dziś grzyby
grzyby grzyby grzyby!!!!
a mówiłam nie zbieraj bo brat przyniósł...
to zbierali by sprzedac w skupie...
a skup zamkniety...i tak kilka godzin stoje, czyszcze, kroje, myje (a że maniaczka czystych grzybow to hektolitrami wody myje)
jeszcze ostatnie gotowanie tych do mrozenia, tych do słoiczka
oraz prawdziwki do ogarniecia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/456d61284658.jpg
dwa takie wiadra
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47ea2d0eabb0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8eb145cb8ac.jpg -
nick nieaktualny
-
Oj ja też z chęcią bym odmupula u nas już rok temu slabo z grzybami a zapasow zero.
Natka to pisz do Szelagowskiej moze sie trafi
. A tak serio to jak czasem ogladam jak dziela pokije to w szoku jestem keden duzy co bym nie wiedziala jak a oni nawet przedpokój zrobia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20430429e77e.jpg
Ale nie zawsze sie da niestety
My bylisny dzis na olacu zabaw i Igus szalal z rówieśnikiem
fajnie się bawili da sobie rade w żłobku i chyba bedzie szczesliwszy niz w domu z matka sam na sam. Gorzej ja to zaniosę haha 
No i przedstawił sie juz na jedna drzemke chodzi spac o 19:30 wstaje przed 6. Ma 2 godzinna drzemke miedzy 10 a 12. -
nick nieaktualny
-
Natka musiałam polubić no mnie to tak rozsmueszylo to jego przejęcie :o
Nic się nie Martw trzeba mieć na czym siedzieć i czym oddychać
Ja dziś intensywny dzień bo jeszcze do sąsiadki poszłam potem do koleżanki pojechaliśmy byłyśmy na placu zabaw nawet się pobawili
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

-
Natka,
Polubiłam za głupotę i nietakt mężczyzn!! Nie przejmuj się !!
Faceci to zawsze palna coś głupiego !
Kamcia,
Pokazałam zdjęcia Twoich grzybów mojemu D a on: o Matko !! Gdzie ona mieszka ? Jadę do niej ! Hehe
To jest maniak grzybobrania a ja tutaj w Poznaniu nie wiem gdzie można ość na grzyby
Ajrin,
Oj u nas będzie podobnie! Zosia uwielbia dzieci i świetnie się z nimi bawi. Zdecydowanie będzie jej lepiej w żłobki z innymi dziećmi
gorzej ja to będę przezywać
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Byliśmy obejrzeć kolejny dom - ale odpadł z listy. W środku pięknie urządzony, widać ze projektant wnętrz tam pracował ale daleko od szkoły i w zasadzie we wiosce w której nie na nic....
Jutro jedziemy obejrzeć kolejny
tym razem w Poznaniu (na uboczu) a nie pod Poznaniem. Zobaczymy 

-
Ja wam powiem, że mnie to nawet teraz śmieszy co on zrobił i powiedział.
On to zawsze powie to co ślina na język przyniesie.
Gdyby te moje spodnie zapiął na brzuchu a nie pod to myślę, że raczej by mu brakowało wiele cm by je dopiąć haha
ale wiecie, dupkę ma małą to i spodnie dopina bez problemu 
Ja to już kiedyś pisałam, że w przyrodzie musi być równowaga a ja kiedyś już chuda byłam haha
Kamcia
Ale grzybów. Szok!! Mój teść wczoraj na grzyby pojechał bo ludzie mówią że są i przywiózł 2
Tak DWA a raczej DWIE SZTUKI haha
to sobie teściowa pojadla 
Dariah
Szukajcie domku, szukajcie. Jak trafisz na ten idealny to będziesz to czuła, że to TEN.
Skali
Musisz nam pokazać jak to ma co te paznokcie pomalował
mój malował mi w ciąży jak to brzuch przeznaczał by samemu to zrobić hihi i nawet mu wychodziło 
Zabko
U nas od bardzo długiego czasu jest jedną drzemka ok 11:30 tak godzinkę a spać Amelka chodzi ok 20. Ale ona to inna para kaloszy
-
No powiem wam że ponalowal ale ile się obiadilil że paznokcie nie równe ze jakieś podrapane i funduje mi wizytę u kosmetyczki bo mu tłumacze ze czasu nie mam ani drugi lewe ręce zero cierpliwości no ale zrobił następnym razem ma być z pilowaniem
Idę spać zamówiłam w końcu torbę do wózka mam nadzieję że przed wyjazdem przyjdzie
Od jutra mają być upały więc rano spacer a potem kuszenie w domu może basen nalehe wody o ile nie skisl na balkonie
W tym tygodniu mają być okna na razie głucho oby były w sobotę skończą elektrycy także będzie do przodu i czekamy na tynki

-
Dzien dobry Cioteczki

U nas nocka nawey nawet, poczatkowo slabo bo sie budzila i poplakiwala tak do 2-3 a potrm zasnela i spi nadal
Dzisiaj idziemy z dziewczynami i jej córkami z bloku na przeciwko na zajecia muzyczne dla bobasow
jesli w wakacje nie ma przerwy! A jka nie będzie zajęc to pojdziemu po prostu na spacer 
Natka,
Ja to Ci powiem ze jak dla mnie TEN to kest ten co widzielismy przed wczoraj
tak cos czuje
ale jako ze to jest poważna decyzja i kupa kasy to szukamy i patrzymy dalej
co by zle nie zdecydowac 
O! Obudzila sie

-
Witamy się

Nocka całkiem całkiem. Około 5byly pobudki, ba! Nawet przez chwilę było tak, że panna była wyspana, ale dałam mm z kaszka i poszła spać.
Spala aż do 9!!! Więc mleko z kaszka uznałem za dobry środek na sen mojej kosmitki
Dziś ma być mega gorąco, więc tylko wystawie basenik na ogrodzie i popołudniu będzie się Amelka kąpać.
Wczoraj byłyśmy nad jeziorem. Co to za histeria była jak mama po 30min pluskania się z nią zabrała córkę na brzeg. Jakie krzyki mi Mela odprawiała hihi
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[