WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka, fajny ten Wasz pchacz, taki duży samochód. Ja myślę o czymś podobnym żeby to właśnie nie był tylko sam pchacz tylko coś jeszcze do zabawy.
Kamcia, na roczek fajny prezent, tylko nie wiem czy nie lepiej byłoby już teraz go mieć kiedy dziecko uczy się chodzić. A nam do roczku zostało ponad półtora miesiąca. Ale zobaczymy jak Antosiowi będzie szło z tym chodzeniem.

-
U nas babcia na roczek chce Amelce kupić właśnie klocki Megabloks by miała na później.
Pchaczo-jeździk dostaliśmy po innym dziecku, był już lekko zużyty i ok, bo Mela go nie oszczędza. Wpycha go wszędzi i już ma wiele rys i obić więc nie jest żal
Nasz ma przycisk do odpalania auta, kierunkowskazy też na guzik i guzik z klaksonej zarówno takim bateryjkowym jak i takim piszczałkowym. Kierunkowskazy w jeździku się świecą.
Ma również guzik z melodyjkami, jest ich kilka i są dość długie.
Chociaż powiem wam, że u nas ostatnim hitem do zabawy są silikonowe foremki na muffiny z Ikea (zaczepiście różowe, robią za gryzak, za czapeczko- kapelusiki, zakłada je na stópki, raczkując jeżdzi tymi foremkami po podłodze) i sorter. Może w sorterze nie udaje jej się jeszcze wszystkich klocków dopasować, ale koło i pięciokąt wchodzą więc cieszy się jak się uda
-
A no i cioteczki, dziś o 12:04 nasza Amelka skończyła 11 miesięcy.
Waga z wczoraj 9700gram, więc raczej szans na potrojenie wagi na roczek (10,5kg) nie ma, ale to co
kamciaelcia, żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż wstawiam.
Środkowy pchacz ma sciagany panel.
Gra uczy liczyć przekrecaja się te kółka,motyl ma odchylane skrzydło.
Córka moja na takim uczyła się chodzić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f998e5bfa84.jpg
A teraz pozwólcie że zjemy obiad goście się rozeszły.
Zaraz wracam:-) -
nick nieaktualnyNatka córka miała takie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c060ef6fc30.jpg
Bawiła się nimi jak miała 1,5 roku ale tak intensywnie.
Recenzja moja: polecam, są mega bezpieczne jak na pierwsze klocki, ciekawe do ułożenia różnych konstrukcji jak to przy klockach ale wciągają dziecko.
Ja polecam
Amelko wszystkiego najlepszego ty nasza kosmitko

Jej w poważny wiek wchodzi twoja córcia
Ciocia mocno całuję.
Jakaś fotkę mamuśka wrzuć
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Robert jak widzi coś na kółkach to obraca i kręci sobie kółkami taka ma frajdę

Co do klocków polecam również drewniane w pudle.
Też mamy córka też je lubiła.
Wy myślicie o prezentach na roczek a ja kompletnie nie mam pomysłu.
Zaraz wam wstawię fotkę jaka aukcje wygrałam dla Roberta hihi
Narazić córka rozpracowuje
Edition:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2068f43950ef.jpg
Jabłko jest dla starszych dzieci.
Ale warto było licytować.
Za wszystko zapłaciłam 56zł+20przesylkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 15:20
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Zabka Igi ten sam etap jak widzi autko to siupndo gory nogami i kreci kolami haha.
My mamy pchacz z panelem musimy go złożyć bo Igi poki co zasuwa z taboretem pomieszanu. A dzis wyszedl nam 2 zabek i mamy zly bardzo zly dzien
. Mialam nas pakowac ale z nimi sie nie da!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 11:06
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Zabka
Ale cudenka dorwalas
no śliczności i przydadzą się i na teraz i na później. No super!!
Ja to szukać nie potrafię a licytować to już w ogóle. Zawsze znajdzie się ktoś kto mnie przebije
Kamcia
Myślę, że pchacz czy jeździk na roczek jest oki, skoro teraz nie ma w Piotrusiu potrzeby chodzenia. Mela zaczęła chodzić za ręce 19maja a dopiero teraz zaczęła robić to sama. Zobacz ile czasu minęło.
Ajrin
Jaki zajęty. Ty chciałaś pakować a zostawiłaś na podłodze najlepsze zabawki w postaci kartonów?? No matkaaaa!! Nie dziw się hihi że nie idzie hahaha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapomniałam.
U nas zmiany chyba nadchodzą albo tylko jednorazowe dzisiaj.
Mianowicie Robert miał dziś tylko jedna drzemke.
Zawsze szedł spać o 9 lub po 9 dzisiaj poszedł spać 10:09 wstał 13:15.
Przez chwilę o 17:00 miał słabość i czerwone oczka co znakiem było spać! Ale jakoś go przetrzymalam zabawil się i daje rade.
Z buzi ślina kapie jak z kranu:-) -
Zabka
Ja poszukuje tanio fotelik interaktywny Fischer Price lub statek piracki dumel albo domek odkrywczy dumel. Dość drogie są nowe te zabawki niestety
Garnuszek klocuszki też jest fajny i ostatnio o nim myslalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 17:30
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[