WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też się cieszę że dziewczynom się udało.
A kamcia hahahah do teraz do telefonu się śmieje
Oczywiście mega wam zazdraszczam pozytywnie.
Ja chcę henia i nie chce.
Trzyma mnie tylko mieszkanie bo mamy za małe, mąż rozgląda się za domem.
Chcę iść do pracy robić karierę iiiiiii szkoda gadać sama nie wiem czego chcę!
Już mówiłam co innego jakbyśmy wpadkę zaliczyli to bym inaczej myślała i gadala.
Szkoda że mąż nie jest inteligentny na tyle i nie splodzi po kryjomu hahahah czyt jako wpadka
Po drugie jak rozmawiamy o dzieciach w rodzinie to każdy krytykuje trzecie dziecko więc nie jest mi łatwo.
Natka ja wierzę że przedłuża twojemu m umowę.
Na wizytę jeźdz musisz spr co tam w trawie piszczy i będzie wiadomo co robić.
Po drugie będąc w ciąży mąż może szukać pracy tfu tfu tfu on tam już zostanie bo pewnie awans dostanie
Więc trzymam kciuki o rodzeństwo dla naszej kosmitki
Kamcia rosnijcie zdrowo.
Będziesz powtarzać betę?
Oczywiście że będzie Małgosia jeszcze tak szybko oznajmiła mamusi hihi
To prawda teraz jakiś wysyp ciąż!
Czyli dobra pasha na ciążę
Mój Robert z córką dali czadu.
Robert zasypiajac Darłowo się na cały blok.
Dałam paracetamol.
Miałam dosyć i mam dosyć.
Te wyniki jak zrobić ie będą z kosmosu.
Tyle nerwów co ja zjadłam na wieczór wrrrr
Obym dojechała do laboratorium. -
Natka kciukasy będą i bedzie dobrze
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Laski
Pamiętam jak podczytywalam was tyle miesięcy temu kiedy każda poznawała płeć. Tyle chłopaków było i śmiałam się, że za dużo chłopców i na bank my będziemy mieć dziewczynę, bo cała ligę chłopaków zebralyscie i dla nas nie starczy i faktycznie nie starczyłochociaż ja się z dziewczynki cieszyłam bardzo to D liczył po cichutku na faceta
Więc teraz bierzcie dziewuszki, mi zostawcie chłopca hihimoże to i wasze kciuki pomogą i jakimś cudem się uda i mi
-
AJrin, piękna dzidzia na zdjęciu, najważniejsze że zdrowa
Kamcia, ale nam zrobiłaś niespodziankę, gratuluję z całego serca, będzie wymarzona Małgosia
Natka, nasze kciuki mają moc i wszystkie będziemy trzymały tego 18. A o pracę męża się nie martw, tu ma lepiej niż w poprzedniej i na pewno mu przedłużą.
U nas Antoś straszny maruda, już nie mogę doczekać się kiedy wyjdą te zęby to wtedy może będzie trochę spokoju. Dzisiaj przez to apetyt mniejszy, ale jedna drzemka 2,5h była.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Marta, żabka
Współczuję marudek...taki stan bywa i na szczęście mija. Dziś marudzi Antoś i Robercik, a jutro na inną trafioby nie, oczywiście
Mamy 6 zębów
Inne muszą wyjść, więc to taka cisza przed burzą...
No i sama będę z małym 2 tyg
I z tym pieprz... kręgosłupem
A Małgosia narazie taka irracjonalnai nie stać nas na dzidzie - starym zachcialo się nowego komputera i reszta kasy poooszlaaa
Idę spać bo zimno
I cukry poranne mam brzydkie więc jutro pozegnalna pizza (dziś były slawienne bułki z pieczarkami)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 21:46
-
Kamcia,
A może i Małgos do kompletu dla Piotrusia albo Małgosia do parkikto wie !!
Najważniejsze ze zdrowe !!
Ale nam niespodziankę zrobiłaś!! Hihi
Natka,
No tez pamietam hak dziewczyn pisały o plciacha ja jakoś od początku wiedziałam ze będzie dziewczynka, do tego chciałam dziwchke i D tez
j na pierwszych genetycznych nam powiedział ze na 99% dziewczynka
A jak wszystkie pisały o chłopakach to sobie myślałam ze pewne u mas zaraz tez się okaże ze coś jej dynda między nóżkami hehe
A teraz mówisz ze chłopczyk Ci się marzy ? Pan Amelek hehe
A o prace D się nie martw !! Na pewno mi przedłuża umowę bo jest solidnym i uczciwym pracownikiem !
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziewczyny
Kocham was normalnie wszystkie i każda z osobna
Potraficie naładować pozytywną energią, podniesiecie na duchu a jak trzeba to opieprzycie
W wasze kciuki wierzę jak w nic innego, bo czuję, że mają moc sprawczą
Dobrej nocy wam życzęprzespanej, bezstresowej i dluuuuugiej :*
-
Kamcia ty cholero już co hormony skaczą stąd te kłótnie !!!
No kochana gratulacje ogromne strasznie się cieszę dziewczyno
Mi z szymkiem przy ,26 dniowych cyklach beta w 24 wc wyszła 56 więc okres nie przyjdziezaciskam mocno kciuki
No ale nowina cała Kamcia kloco się godzą a tu bach Małgosia
Natka za Ciebie też trzymamy kciuki na spokojni będzie dobrze teraz już bez spiny i stresu zobaczysz to jest inne podejście
No to się tu nas robi ciężarówki
Ja dziś zadzwoniłam do położnej żeby mi poleciła ginekologa bp czeka mnie zmiana w związku z przeprowadzka a w moim mieście to same masakry jest jeden młody Ale przyjmuje raz w tyg na Nfz 15 osób i trzeba go osobiście pytać czy przyjmie na szczęście moja położna pracuje z nim na oddziale więc ma działać i go zapytać więc się cieszę a to złota babka jest do tego znajoma z czasów młodości mojej mamy także jestem spokojna teraz jeszcze 18 mam wizytę w Krakowie a na października będę chciała już tutaj chociaż termin mam zaklepany jeszcze tam w razie czego
Muszę jeszcze endokrynolog znaleźć bo nie będę do Krakowa jeździć ciekawe czy taki tu jest masakra to jest małe miasto to porażka z sxymkiem będę dalej do neonatologii czy neurologa do Krakowa jeździć bo tu to nawet ortopedy dziecięcego nie ma
Jutro tobie spaghetti Ala ze sloika bo dziś znowu zjadł słoik a rosół był blekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
A twona Małgosia to już pewniak
Taka beta i to przed @!Oswajają się z myślą.
Tobie i reszcie polecam ciut więcej czasu spędzać w dziale dziecięcym wśród różowych, tiulowych spódniczekkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się.
Nocka super oczywiście były pobudki na picie.
Gorzej ze mną obudził mnie mąż o 2, usnelam potem pobudka o 4 i spać nie mogłam chyba z wrażenia o 6 wstalam.
Siedzę już pod labo jestem 5!
Mężowi się nie podobało że musi zostać z dziećmi już zfochowany siedział a to tylko dlatego że Robert jobla dostał zaczął płakać krzyczeć szukać mnie a potem na mnie wlazic co by miejscowe sobie zagrać jak kura!!
Z jednej strony mam nerwy bo wiem że tam będzie jazda a z drugiej strony ja dałam wczoraj radę z dwójka to i ona da radę przez 2,5h w końcu się wykaże tatuś.
Dziś zadzwonię do gastrologa i umówię się na tą florę nie mam nic do stracenia a mogę dużo zyskać.
Czytałam jego bloga, koleżanki kuzynka miała to rok temu robione i było ok.
-
Skali89 wrote:Kamcia bete po 48 powtórz czy przyrosnie
wierze ze przyrosnie
a tak szczerze, to nie wiem czy uda nam sie zorganizować z małym i wyjść do lab bo nasze czynne do 9:30dziś wstal o 7 (jeszcze mamy nie widział-w pokoku rozrabia), a jutro? niestety,od jutra jestem sama
i jutro termin @Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 07:40
-
Zabko
Robercika życzymy wszystkiego co najlepsze. Zawsze dobrego humoru, pomyślności, spełnienia marzeń tych dużych ale i tych małych.
Uśmiechu na codzien, czułych ramion bliskich osób, słodkich pocałunków i wielu , wielu, wielu przygód każdego dnia!
Buziaki od cioci Natki i Amelki :* :*żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWypiłem glukoze w 3 min.
Fuuuu.
Do domu wrócę nie o 9 tylko o 10!
Na czczo cukier 105!
Edition po trzy krotnym wciśnięciu krwi z placa bo nie umiała włożyć paska do gluko!!!!!
Dlatego chodzę prywatnie i robię badania bo mnie szlak bierze jak widzę co to za ludzie pracują.
Nic dziwnego że taki wynik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 08:08
-
Roberciku
Życzę Ci dzisiaj wszystkiego na ziemi,
co Twoje życie w sen piękny zmieni.
Co Ci pozwoli uśmiechać się zawsze,
śnić sny przepiękne i najciekawsze.
Co dzień nowych przygód wiele,
aby otaczali Cię tylko dobrzy Przyjaciele.
Do zabawy mnóstwa siły,
żeby każdy dzień był miły.
Stu prezentów, stu buziaków,
lalek, klocków i pluszaków.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny