WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane !
U nas nocka nawet nawet ale od soboty włączymy z katarem ...nie wiem czy od zębów czy złapała coś w żłobku bo to taka woda leci i nawet nie da się nic odciągnąćnawet nie ma zablokowanego nosa tylko jej leci woda i słuchać ze jak oddycha to się tam kotłuje
podejrzewam jakieś górne zęby bo zawsze przy górnych ma lecący katar
Niedziela minęła jak zwykle za szybko ale mieliśmy atrakcje bo mieliśmy mała stłuczkę - albo nawet nie stłuczkę po prostu nas na mokrej nawierzchni trochę obrucilo i uderzyliśmy delikatnie przodemprędkość bardzo nie wielka wiec nawet nie poczuliśmy joc ale zderzak do wymiany! Ehhhh
Potem był znajomy u nas i do wieczora siedział wiec dzień zleciał
Skali.
Współczuje mdłościmam nadzieje ze nie długo mina i będziesz w super formie
Hehe mówisz z eod kaszki Cię odrzuca? Ja tak miałam z buraczkami ! Nawet tego słowa nie moznabylo przy mnie wypowiadać
Natka,
Wiesz co ja z D prawie cały czas po francusku mówiliśmy ale D się na mnie denerwuje ze przeze mnie nie uczy się nic bo mówię do niego po francusku hehe
PrYznaje ze to trochę moje lenistwo bo tak jest łatwiej i szybciej komunikować niż mówić po polsku i powtarzać sto razy...wiem wiem głupia jestem i powinnam się zabrać za toale D już sobie super radzi po polsku mimo wszystko
Żabka,
Piękny tort !!! Mniam !!
I piękne zdjęcia !! Przystojny ten Twój Robercik ❤️❤️❤️09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
To u nas jedt dlugopis jeszcze i ma symbolizować skrupulatnosc dokladnosc wiem z3 sie smiali że księgowość
i to chyba za miast różańca. No my pewnie zrobimy ta zabawe pamietam ze duzo smiecju co dziecko wybierze jest.
-
U nas też na stole stawiamy.
Amelka długo się zastanawiała, ale z pewnością chwyciła kieliszek i do buzi
Po chwili się jeszcze raz zastanowiła i ko kieliszka dobrała pieniążek, który szybciutko włożyła do kieliszkakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry ciocie.
Dzień nie taki.
Obudził się o 5 niby się wyspal ale raczej śpiący.
Nie mógł zasnąć ululalam na rękach zasnął wstał o 7.
I jak wstał zjadł troszkę kaszki, parę kawaleczkow brzoskwini i troszkę zupki.
Siedzi na kolanach i odlatuje co jakiś czas.
Drzemka już była (zasnął na rękach) i spał aż 30min.
Temp 37,5
Jak tylko odejdę ryczy, nawet się nie bawi tylko ogląda tv i tuli swoją szmatke przytulanka i wtula się w cyce
Nie wiem co mu jest:-(
Dzień dziwny i pełen przytulasow i dziubasow.
Zajrzę jak będę mogla -
A ja byłam odebrać Zosię po obiadku ze żłobka to zostałam odprawiona z kwitkiem bo moja Królewna poszła na drzemkę po obiadku i spała !!! Beze mnie i cycka !! Czyli da się !!
Taka jestem z niej dumnaa tak bałam się ze w życiu nie zadnie w żłobku
Natka,
Nie nam nic się nie stało, Zosia nawet się nie obudziła
Teraz tylko szukamy mechanika co by nam to naprawił nie za miliony monet! Bo to starawa autko miejskie wiec i wędrować a niego nie będęale zrobić trzeba bo brzydko wyglada
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ale tu cisza dzisiaj !!!
Ajrin,
Trzymamy kciuki za usg!! Na pewno będzie piękne serduszko !! Prosimy o zdjęcie kruszynki
My dzisiaj na 17 do kardiologakciuki się przydadzą
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Już po usg serducho bije raczki nozki są oczka też.
Jedyne co to ze 9 dni młodsza ciąża ale lekarka mówi nadal w granocach normy.
Dziękuję za kciuki maja moc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c727d2e6fa3a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 16:38
Natka-matka wariatka :), żabka04, kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah trzymamy kciuki
Ajrin piękny okruszek
Byłam na dworze Robert spał na raty.
Ja go dzisiaj nie poznaje.
Albo coś się świeci albo przez tą pogodę.
Kupiłam kapustę będę robić gołąbki
Córka zostaje w domu.
Już dostała miksture 1 łyżka miodu i sok z połówki cytryny.
Ma niby pomoc więc zobaczymy
Robert właśnie wcina chlebek z dżemem porzeczkowym.
Co mnie bardzo cieszy.
Mąż zaraz idzie do pracy wróci rano o 2 więc zostaje sama z dziećmi.
Jutro rano wyruszam na badania taki jest plan i mam nadzieję że wypali.
Wrócę po 2h hahahah
Idę robić krzywe obie i inne badania.
Nad tym przeszczepem dalej myślę.
Kamcia jak zakupy?
Kupiłaś jakiegoś lapka na promo!?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 17:05