WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogarnij się dziewczyny
Zjadła 2parowki i popiła połowa szklanki herbaty.
Mój niejadek kochany!
Kamcia
Uuuuuuuuu...coś poważnego z tym kręgosłupem? Bidula -
A my dziś intensywny dzień rano na grzybach zeszło do 12
Potem trochę polezalam obiad spacer budowa planowanie hydrauliki
Teraz m pojechał my zostaliśmy
Szym reż dziś marudzil z jedzeniem rano butla potem śniadania nie Ale jak wróciłam to zjadł jajecznica serek potem trochę rosołu przegryzl kawałkami kanapki Ale na koniec wciągnął o 7 sloik ten duży junior co na 250 indyk z kluseczkami i warzywami i teraz butle na noc więc nie wiem czy te moje obiady nie smakują ? Muszę to sprawdzić będę robić zupy na drugie sloik ? Albo spróbuję zrobić taki gęsty sos
Znowu mi niedobrze co zjem to mi niedobrze Ale ja chcę jeść no ale chyba muszę przestać bo masakra muli i muli muszę jeść mało bo inaczej muszla gwarantowana
Nogi mnie bolą Ale super dotlenienue z rana
-
Ewelina śliczna Twoja Lenka.
Natka, Amelka ładnie zjadła, najważniejsze że je, zagłodzić dziecka się nie da jak to mówią.
Żabka, ale Twój Robercik przystojniak.
Kamcia, napisz jutro czy pieluchy 6 dały radę całą noc.
Skali, widzę że niedziela intensywna, a Szymkowi z jedzeniem na pewno się poprawi. Może rzeczywiście spróbuj gotować mu bardziej gęste wtedy będzie bardziej syte. A ja Antosiowi wczoraj ugotowałam też podobny obiadek do Twojego, warzywa, makaron i indyk i zjadł 250g.
Udało nam się pierwszy raz z jedną drzemką, Antoś spał 2h 40min i musiałam go obudzić na obiad, później szalał na macie a wieczorem po kolacji nawet szybko usnął. To chyba początek jednej drzemki, zobaczymy o której jutro wstanie i jak nam wyjdzie nowy rytm dnia.
-
Kamcia, 11h snu byłoby super, jeszcze tylko ja mogłabym się wcześniej położyć i też tyle pospać. A pomyśleć że kiedyś spokojnie spałam po 11h bo aż tyle snu potrzebowałam tzn w ciąży i nawet przed ciążą w weekendy kiedy odsypiałam cały tydzień pracy na rano.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUsypiamy sie.
Dzień udany.
Zapomniałam zrobić zdjęcie tortu w świetle dziennym
Robert nawet nie dotknął palcem torta jak podałam to otworzył Dziuba i zjadł troszkę
Za to ja zjadłam aż dwa kawałki więc jutro nie idę na badania bo będą napewno z kosmosu wyniki.
Pójdę we wtorek
Robert rzucił się na różaniec!
Córka ma katar i to taki porządny wrrrr
Dziękuję dziewczyny:-)
Natka super ze Amelka zaczęła znowu jeść.
Skali bidulko.
Współczuje tych mdłości.
A Szymon wiedzę je jak Robert.
Ja często zupy teraz gotuje a na drugie daje słoiczek rzadko je cały słoiczek drugiego dania.
Też myślałam że nie dobre dla niego gotuje ale jednak nie bo spaghetti wcina.
Odwidzi mu się napewno
Ewelina piękne twoja córeczka
Ajrin dzięki.
Ja czytałam o tym przeszczepu.
Ja się bardziej boję że coś podlapie ale raczej i chyba nie możliwe przecież gościu chyba sobie zdaje sprawę że takie taktyki niezgodne czy niepewne powodują spotkanie w sądzie etc.
Masz rację będę żałować jak nie spróbuję.
Ale myślę dalej co zrobić
Nie pamiętam co miałam napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 22:08
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Torcik piekny, pewnie pyszny.
Różaniec wybrany tak? Hihi
U nas wybrała kieliszek a potem pieniążek, bo w końcu za coś pić trzebaksiążeczki do nabożeństwa ani różańca nawet nie zauważyła
I ile prezentów! Ale się Roberto cieszył.
-
Skali współczuję ja ogolnie nic a nic nie czuje jutro usg wiec troche stres oby serce biło.
Wow ten duży słoik u nas sukces jak temale zjada haha i mojego też nie chce.
Robercik przystojniaczek
Kamcia zdrowka dla ciebie.
Dariah co tam u was?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia u nas jest zmiana pampkow w nocy jak nie zmienie to rano zasikane. Uzywamy już 5 dopiero co ale nie pomogło kurde jak sie u Ciebie sprawdzi to może i ja przetestuje. U nas pije w nocy o to sporo dzos wypil 3 razy po 150 ml wody w nocy.
-
Ajrin ja czuję piersi zaczęły boleć i urosły muszę kupić większy biustonosz noi to jedzenie ja mam ochotę jeść Ale zjem np 3 kanapki i już za dużo to jest ja mam takie uczucie jak na kacu chce ci się jeść Ale jest ci niedobrze to tego głowa mnie cmi jakoś trzeba przeżyć
Szyma śpi obudził się o 6 bez ani jednej pobudki spał w łóżeczku zjadł 240 mm i udało się ze zasnął w liczę ze do 8 będzie spał o ile psy go nie obudzą szczekaniem więc idę na śniadanie
Zabko piękny tort
Dziewczyny o co chodzi z tym różańcem ? Ja chyba jestem nie poinformowana oswieccue mnie :p
-
Ajrin
Nie wyobrażam sobie przewijac go w nocy-żeby po prostu się nie rozbudzil. Latem na spiocha by może przeszło, ale teraz pajac...
Dziś było ciut mokro-ale nie ma porównania z wczoraj
I ten dzisiejszy pampek nie był pełen na 100%. Zobaczymy dzisiaj -
U nas kładzie się jeszcze książeczkę obojętnie jaka chociaż starsze osoby oczywiście chcą ta do nabożeństwa. Oznacza to pracę naukową, mądrość.
Dariah lubi tę wiadomość