WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmm... A nie wiem czy odejmowali. A powinni? Czemu?
Tyle cm ma wpisane w książeczkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 13:29
-
Amelke położono na macie, ja ja zajęłam a Pani odmierzalam ja od czubka głowy do pięty na wyprostowanej nodze. Tak zawsze mierzyli. No poza czasem kiedy była taka malutka i nóżki podkurczala, to mierzyli ja po ciele
-
Kochane ! Dziękuje bardzo za kciuki ! Jesteście wspaniałe ! Mam nadzieje ze zadziałają hihi
Jutro szef ma dzwonić od rana i mamy się dogadać co do dalszych kroków.. cokolwiek to oznacza !! Podejrzewam ze będzie spotkane z kadrami ale jeśli tak to raczej dobry znakzobaczę jutro
Natka,
Piękna waga Amelki! Mimo ze spadła , dzieci maja takie okresy ze raz gorzej jedzą z do tego się dużo ruszają to i waga będzie spadać.
My na ospę i na meningo nie szczepimy
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Żabka, wszystkiego najlepszego dla Robercika, niech malutki nadal wypełnia radością i śmiechem każdy kącik mieszkania i serca, niech rośnie zdrowo i szczęśliwie w otoczeniu najbliższych mu osób
No i czekamy na dobre wyniki glukozy.
Dariah, kciuki zaciśnięte za rozmowę.
U nas noc nieciekawa, Antoś obudził się z płaczem o 3:30, później niby usypiał ale tylko na kilka minut i znowu płacz, ewidentnie go coś bolało bo dopiero paracetamol pomógł i usnął o 5. Stawiam na te nieszczęsne zęby ale niestety nadal nie wyszły. A przez tą histerię w nocy wstał dopiero o 9. Wszystko teraz się poprzesuwało, na śniadanie zjadł trochę mniej bo tylko 220 ml mm, ale kaszkę całą pięknie zjadł, a teraz ma drzemkę już ponad godzinę ale niech pośpi jeszcze, najwyżej później zje obiad.żabka04 lubi tę wiadomość
-
U nas cyrk niejedzrnia krupnik jadł ponad godzinę teraz śpi kupiłam słoik na drugie danie wczoraj zjadł w 5 minut mała cholera
Chyba będę musiała się przemoc i kupić mu Paszke na śniadanie owsianke bo dziś zjadł piatusia racuchy be kanapka be Ale piatusia zjadł no ale zbyt pożywne to nie jest ewentualnie sprawdzę przepis ma owsianke z blw bo jest chyba z płatkami tylko jaglanymi ? Muszę zobaczyć dokładnie
Natka jak nie goraczkuje to możesz wyjść piękna waga i wzrost moja drogaja się zastanawiam czy my kiedyś 9 przekroczyny ?
Zarejestrowalam Szymka do neurologa na ten sam dzień co neonatolog więc będzie tylko jedna podróż
Jutro idę po skierowanie do endokrynolog i ruszamy szukać już się rozeznalam że jest nawet gin-endo Ale zobaczę bo ja chcę do innego giną wszystko pomału układam ciężko jest Ale musi być porządek od początku i tak najgorsze przed nami czyli przeprowadzka gdyby to było do siebie to bym skakala z radości
-
Skali to co gdzie poki co sie przeprowadzacie?
Kamcia ja ostatnio z Igim bylam na ppbraniu krwi tzn ja mialam pobierana a Ogi siedzial w wozku z telefonem i bajka -
AJrin wrote:Skali to co gdzie poki co sie przeprowadzacie?
Kamcia ja ostatnio z Igim bylam na ppbraniu krwi tzn ja mialam pobierana a Ogi siedzial w wozku z telefonem i bajkawózek i tak mam w aucie(z tych przyczy co kregoslup boli). Wsiadam w auto i podjezdzam do lab :)tam wózkiem nie wjade więc chyba tule wezmę
-
nick nieaktualnyNatka super.
Zdarza się stracić wagę.
No przecież nie jadła.
Nie martw się nadrobi to jej nie zaszkodziło taka mini glodowka.
Kamciu wierzę że dasz radę.
Wstań szybciej Peter pewnie wyczuje mamusie zjecie i pojedziecie.
Skali super ze tak ogarniasz
Cieszę się że znalazłaś lekarzy.
Marta tule.
Pewnie zebiska się wynurzaja dlatego takie dzieci niespokojne boli i swędzi.
Ja na zajęciach z córką.
Twardo ćwiczy.
Mąż z nami pojechał skończą się zajęcia to pojedzie prosto do pracy.
Ja wyszłam na dwór bo Robert śpiący a spal od 12-14.
Więc spacerujemy.
Umówiłam się na przeszczep w sobotę 9:15!
Ciotki ja już umieram że strachu.
Gadałem osobiście z lekarzem mam leki jeść co mi wypisał i stosować dietę uboga od dziś bo po zabiegu już na pewno będę musiała jej przestrzegać od 4-8 m-cy.
Masakra ta dieta.
Kciuki mile widziane
Czy ktoś słyszał lub widział w sklepie chleb ryżowy lub kukurydziany?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 16:34
-
Marta
Współczuję nocynasza też nieciekawa była. Pobudki co 20min. Obysmy dziś się wyspaly
Skali
Masakra z tym niejedzeniemnic ci sensownego nie poradzę, bo sama pomysłów już nie mam.
Zabka
Trzymamy kciuki za sobotę. Co do chleba to musisz szukać chleba bezglutenowego on jest na mące kukurydzianej.
Kamcia
Może uda wam się wstaćdobrze byłoby powtórzyć betę by upewnić się, że przyrasta dobrze
A przyrasta na pewno.
Tak sobie wczoraj leżałam w łóżku i myślałam o tobie. Może taka wysoka beta wskazuje na....no wiesz....podwójne szczęście
Ajrin
A jak tam samopoczucie?
Dariah
Trzymamy wszystkie kciuki. Będzie dobrze i spotkanie z kadrami to tylko formalnośćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja dziś popołudniu miałam kiepski dzien.
Dowiedziałam się, że znajomi spodziewają się dziecka. Akurat jemu przedłużyli umowę tydzień przed D i dostał na stałe a nam się wszystko popiwrdzielilo.
No i jakoś tak się załamałamoczywiście cieszyłam się i cieszę ale przez chwilę i przykro mi się zrobiło przez chwilę, że to nie ja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 18:54
-
Natka dzieki ja ogolnie bardzo dobrze nie mam objawow ciążowych czasembrzuch w pachwinach ciągnie.
Iguś dziś świadomie robi kilka kroczkow
Nawet do taty poszedł i udalo sie nagrać
Zqbja kciuki będą będzie ciężko ale dla zdrowia warto. Pewnie bedziesz musiala kombinowac z pieczywem albo sama albo szukac gdzie maja czesto na dzialach bezglutenowe maja takie. -
nick nieaktualnyWzięłam jakieś pieczywo na takich mapach w Lidlu.
A dziś grzesze kupiłam pizze z lidla uwielbiany ta z pieca (nie mrożona) zrobiłam już sos czosnkowy i mam troszkę coli hahahah
No nie uwierzycie ale muszę ją zjeść póki mogę bo jak sobie pomyślę rok na diecie to ja pierdziele...co ja robię!
Fakt zdrowie ważniejsze więc korzystam póki mogę.
Ajrin gratki dla igusia.
Super chłopaku.
Natka tak miało być.
Mąż się cofnął może dwa kroki w tył ale nie darmo bo teraz pójdzie pięć w przód.
Prace ma lepszą i zaraz będzie awansował.
Zobaczysz za jakiś czas powiesz czemu ja głupia się przejmowalam.
Rozumiem cie ze ci przykro się zrobiło ale wszystko się nie niedzieje bez przyczyny i na darmo.
I u was zaswieci zaraz słonko jaśniej.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kurcze Zabka....coś ty zrobila?!!?
Przez ciebie mi się pizzy chce! Hahaha
O matulu! Jak przeczytałam, że ty pizzę wciągasz z sosem czosnkowym i cola to aż poczułam ten smak w ustacha pizzy nie jadłam już....dluuuugo. ciągle na diecie jestem a UDALO mi się schudnąć 4kg w niecałe 3mies i dupa. Nic nie chce więcej.
A tak bym sobie pizzę zjadła a dziś na kolację mam serek grani i pomidoraprawie jak pizza
-
nick nieaktualnyNatka hahahah
Myślałam że będziesz po mnie jechać i mnie opr! Hahahah
No zjadłam cała pizze córce oddałam dwa kawałki i maczalam w sosie czosnkowym i zapijalam cola hahahah identycznie rok temu jak się skaplam ze jestem w ciąży o 21:00 jedząc pizze i maczalam w sosie czosnkowym hahahah
Nie jestem w ciąży to okres się zbliża jutro będzie faza na słodkie:-)
Dzieci wykopane.
Robert się drze ma temp 37,5
Czekam aż urośnie ale coś mu jest bo Jerzy i wola mama i trzyma smoczek w buzi.
Chyba dam mu czopka.
Zjadł troszkę kaszki cioci dariah na mleku krowim moze kakao zaraz zrobię mu.
Natka ohh dieta jutro se zafunduj pizze.
Jedna nie zaszkodzi a była pyszna
Edit. Robert się rozryczal na dobre na cały blok.
Nawet chusteczka mokra nie dał sobie wytrzeć koło ust.
Dała czopka.
Biedne te moje dziecko.
Ale rano było widać że szykują się dolne dwójki
Ta na górze jedna dwójka już ją ładnie widać więc nie wierzę że ona daje tak mu czadu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 19:51
-
Pizza
Pizzunia
U nas właśnie zaliczona pizza"pożegnalna"
Na raz zjadłam całe pół dużej pizzy(40cm)następna za wiele miesięcy...
No i przez 2 tyg kiepsko będzie z jedzeniem-bo sama jeść nie umiem
Zakupy mam zrobione-zapas warzyw też jestkalafior,brukselka i moja kochana fasolka szparagowa
Zabko
Warto czasem zgrzeszyc.