WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Śpi
Idę jaja robić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82073a92f9da.jpg
Od razu 3
Bo fasolki mam 2kg na dwa dni
Zmieszczę zmieszcze-fasolkę zawsze zmieszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 20:19
Dariah, żabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ajrin ,
Aaaa No to pewnie ze bym tez kupiłamyślałam ze tak całkiem "w ciemno"
Mu narazie mamy tylko te kapcie do żłobka ale myśle ze nawet ich nigdy nie założy bo w żłobku mówiłam paniom aby była zawsze bez kapci a te to tylko w razie wyjścia na ogród ale wodząc jaka jest aut to narazie nie wyjdą na dwór z tymi maluchami bo przecież nie pójdą na kocyk w taka pogodę.. tak wiec podejrzewam ze nie założy ich nigdy
A co do stopki to tak zaczyna ponoć mocno rosnąć gdy dziecko zaczyna chodzić
Ja poczekam aż Zośka zacznie chodzić i wtedy będę szukać...ale pewne takie już jesienno zimow bo podejrzewam ze wcześniej niż za miesiąc nie będzie chodzić porządnie tak aby chodziła na dworze (a myśle ze nawet więcej niż miesiąc) wiec będzie już październik listopad wiec na pewno jakieś cieplejsze już będę szukać.
Żabka,
No chłopy to ciężki temat i ciężki rodzaj..
i takich jak Twój jest baaaaardzo dużo.
Ja Ciebie bardzo podziwiam jak Ty to wszystko ogarniasz tak super ! I
Kamcia,
U nas z wyjściem z wanny tez jest problem:.najlepiej by tam siedziała i siedziała !
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas jajecznica jest super !! Zosia uwielbia '
A dzisiaj na kolacji podwieczorek były naleśnikiZosia zjadła całego jednego dużego
jak dla niej to dużo
Mierzylam temperaturę i było 37,2 wiec ok
A w ciągu dnia koło 14 było 38,2..
Zobaczymy w nocy...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia,
Jajka sadzone z fasolka... mniam mniam !!! Smacznego
A Apap masz jakiś da dzieci czy jak ? Przepraszam ze tak pytam ale my z Nurofenu korzystamyi tak się pytam z ciekawości
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Aha
Mamy narazie Dopiprane (paracetamol) i dajemy go zamiennie w razie co z Nurofenem
To kusze zobaczyć ten Apap bo Dolipran się po woli kończy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyWitamy.
Ja już nie śpię.
Wow co za noc ale jestem wyspana.
Mały jeszcze sobie dosypia myślałam że wstanie ale się położył i śpi
Nie odzywałem się wczoraj bo dostałam boli.
Bolał mnie żołądek i flaki czyt brzuch.
Może zjadłam za dużo kolacji?
Nie wiem.
Po obiedzie też mnie bolał żołądek i spanie mnie wzięło:-(
Więc leżałam i się zwijalam przy małym.
Kamcia ta fasolka mi się kojarzy z tobą
Pamiętam ile jej zjadłam w ciąży z Peteremhihihi
Na zdrówko wcinaj
Dariah no tak masz rację to taka pora że raczej nie wyjdą z takimi maluszkami na kocyk.
U nas w miejscowości obok babki zakupili do żłobka takie ogromne wózki na 6os jeden wózek i tak spacerują
Fajna sprawa:-)
O tym apap już dawno myślałam.
Kamcia on jest smakowy?
Ile go dajesz w ml?
Edit Robert śpi dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 07:40
-
i ja się witam
noc męcząca
na szczęście bez gorączki
ale jak 4 noce temu-co godzinę budził się z takim wyciem, nie płaczem, nie krzykiem, siadał i nie mógł znaleźć pozycji. Najgorzej było miedzy 1 a 2, w końcu zrobiłam mm i o dziwo zjadł, zasnał i troszkę ciszy, nad ranem kilka razy go słyszałam, ten dzwiek już normalnie mnie draznił
ostatecznie wstał przed 8, ide robić mu śniadanko -
My się witamy
Ja narazie kupiłam buty takie Ala po domu Ale na polu Szymek w nich chodzi no ob jeszcze nie chodzi i nie chce podkula nogi więc szkoda mi kasy rozmiar 19 jest ok Ale 20 za duża dużo więc nie kupuję póki jeszcze w miarę ciepło jak się ochlodzi to kupimy większość fajnych jest od 20
Dziś jedziemy do Krakowa jutro wracamy także super wycieczka trzeba popakowac co się da
Jutro wizyta potem wioze zwolnienie do pracy jak mnie wkurza to im rzucę i niech sobie robią co chcą
-
My też wstalysmy.
Kilka pobudek nocnych by podać smoczek.
Niestety ja wstałam z bólem gardła i chrypa
Wit C już zabrałam, teraz pije herbatkę z sokiem z malin. Czuję jednak, że tarczyca wariuje. Zawsze mam chrupek jak mi tarczyca szaleje a dziś niedziela więc nie sprawdzę. -
nick nieaktualnyKamcia ok dzięki.
Raczej kupię oby apteka była czynna muszę jakieś probiotyki córce kupić
Skali udanego wypadu i słońca
My mieliśmy gdzieś jechać ale padać ma więc zostajemy w domu.
Potem jakiś spacer zaliczamy.
Natka zdrówka.
Co ty nie bierzesz hormonów?
Czemu chcesz spr?
Moja córka mnie zaskoczyła wczoraj wieczorem.
Wzięła książek co jej kupiliśmy do czytania kiedyś otworzyła stronę i czyta czyta szła jak burza.
Aż w szoku byliśmy.
Dziś rano tak samo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 19:32
kamciaelcia lubi tę wiadomość