WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie śpię od 5 Robert się wyspal!
Wysypka schodzi chyba od fenistilu albo to był wirus gorączki nie ma więc lekarza odpuszczam.
Chyba moje dzieci mają to po mnie jak trzeba do lekarza to zdrowieje hahahah
Skali co to za wyniki?
Chyba trzeba je przeliczyć bo chyba w innych jed zrobione ale są bardzo niskie.
Wydaje mi się że macie partie mm jakąś zła skoro piszesz ze to nastalo wraz ze zmianą opakowania.
Może kup nowe? Te samo.
Edit.
Też bym brała 100.
Co do cukrów idź do diabetologa i skonsultuj moim zdaniem masz za niskie cukry.
A swoją drogą nie czułas np. Jak cie trzepie? Słabo ci? Czy w głowie się kręci?
Ostatnio pisałaś że słodkie jadłas?
Dobrze kojarzę? Jeśli tak organizm się domagał.
Proszę cię idź do lekarza.
Kamcia nie wiem.
Wydaje mi się że nifty starcza bo jest na pewno ok.
Natka to może za dużo tego mm na noc?
Ja jem śniadanie.
Moja mama w drodze do mnie.
Obiad przeszukuje i pojadę do urzędu i do notariusza się umówić na 1.12 bo mąż ma wolne wiec ogarnę to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 09:08
-
Kamcia NIFTY to ponad 99% skuteczności i zero ryzyka dla płodu. Dobrze zrobiłaś.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Natka, Scali kurde macie podobne objawy po mm?
Co za MM podajecie dodam, że u nas Igi też często kaszląc wymiotował mm ale nigdy tego nie składałam, że to wina mm. Bo u nas to raczej katar spływający.
My podajemy bebilon 3 opakowanie się nie zmieniło. -
Kamcia, to znaczy, że dobrze zrobiłaś nie zmieniając leku z wiekiem ciązy dawa z tego co wiem standardowo wzrasta bo zapotrzebowanie wieksze.
A jak teraz przyjmujesz? Myśle, że Skali tu bardziej pomoże bo ja w ciązy z tarczyca nie mam problemów i od 4 lat nie biore euthuroxu. -
Armagedon
Ja mówię o normalnym mleku bo mm daje to samo bebiko ale ja daję kaszę manne ugotowaną na Pół na pół z mlekiem bez laktozy z biedronki i wladie to mleko zmieniło szatę graficzną ale u nas to nie mm raczej bo kaszle dalej robię inhalacje dałam syropu antyalergiczna bo dala lekarka on ma suchy kaszel i go pociąga zobaczę wieczorem jak coś to lekarza wzywambo od razu mi się kojarzy ten z zapalenia płuc niby mam nebudd wiec go ingalowalam
Kamcia kiedy masz wizytę ? Jesteś jeszcze w normie także ze 2 tyg spokojnie 25 możesz brać a potem zobaczyć tsh powinno skoczyć po 20 tygodniu inne wyjście to brać 5 dni po 25 a 2 dni 50 ja przy twojej wartości miałam już 50 . A widzisz jak moje skoczylo ? Ciekawe jak długo mam nadzieję że nie zaszkodzi małej .
-
Z tym czuciem sie miałam na myśli cukry 55 oraz 58
Ja objawy hipoglikemii(po cc) miałam już przy 70...dziecko ma niższe cukry niż my i stad niskie są gorsze niż za wysokie
Po 1hmasz 116 więc super
Te niskie sa niskie...
Ciekawe co twój gin na to(chociaz wszystkiego można się spodziewać skoro zezwala na dziwna krzywą...) -
Kamcia a do lutego co ? Przecież to kupa czasu to masz na nfz ta wizytę ? Bo to ci na pewno skoczy do lutego to bankowo sama widzisz że już co poszło tak jak ci zresztą pisałam
Co tu zrobić ją bym już chyba za 2 tygodnie przeszła na 50 i po kolejnych 2 tyg kontrola mimo że dziecko ma tarczyce to jednak tsh musi być w normie
-
Skali
Już mi się nie chciało dyskutować z tą babą
Miałam wizję że sama pokontroluje
A receptę rodzinny wypisze
Moja wizyta była tak charakterystyczna że położna mnie i mój przypadek zapamiętaławidocznie towarzyszyla na wizycie lekarzowi. Przy przyjeciu mnie do szpitala o tym rozmawialysmy. Zawsze jest ta prywatna