WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia oby nie rosło i zostało w normie.
-
Ajrin raczej nie ma takiej szansy
Szyma padł nie jest lepiej teraz ze dwa razy go pociagnelo przez sen jakby się krztusil i tak ciężko oddycha nie ma tempt nie wiem co mu się dzieje czy coś go uczua cały czas drapie nos ma tez trochę oczy czerwone oby noc była dobra s jutro chyba i tak wezwe lekarza takiego co do domu już był u nas niech go oslucha
-
Ja właśnie wróciłam do domu z knajpy bo byliśmy pożegnać koleżankę z pracy. Zosia była z D i poszła spać przed 20...sama...bez cycka...tak o !!! Można?? Można!!! Ale nie jak cyc na horyzoncie ! Śmieje się do D że wyjadą na tydzień do spa i się Zosia nauczy zasypiać bez cycka hehhe
Skali,
Myślę że warto poprosić lekarza jeśli czujesz że coś nie tak. Intuicja nigdy nie zawodzi! A lepiej żeby to zbadał.
Natka,
Jejku Kochana współczujęnie wiem co jest Melce...dlaczego tylko po wieczornym mleku wgmiotuje.? Wg mnie to musi być związane z pozycją- w ciągu dnia też je i pije mleko Ale jako że nie jest położona na płasko to nie wymiotuje. Może faktycznie coś z refleksem???
Kamcia,
Oby tsh2 nie rosło już Ale tak jak mówi Skali myślę że jeszcze podskoczy bo z biegiem ciąży rośnie zapotrzebowanie...AJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
W południe pije mleko i idzie spać. Leży płasko a wymiotów nie ma.
Podczytywalam was dziś ale humoru w ogóle nie mam by cokolwiek pisać
-
Dariah
Jeśli do końca tego tygodnia nie przejdzie to w poniedziałek idę po skierowanie na USG brzucha, badanie w kierunku pasożytów. -
Natka
Cieszę się że jest poprawa z Amelką, może to rzeczywiście przez kaszkę.
Skali
Trzymam kciuki za wizytę.
U nas ostatnie 2 noce trochę lepiej, były 2 pobudki ale szybko smoczek i spał dalej. Apetyt mu też się poprawił bo je więcej kaszki na śniadanie i kolację, no ale to jego ulubione jedzenie więc niech je. Pogoda ładna więc mąż był z nim na placu zabaw, wybiegał się, później ładnie zjadł owoce i teraz ma drzemkę. A ja odpoczywam bo coś mnie boli gardło.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Uf osluchowo jest ok a krztiszenie to Katarzyna który gdzieś siedzi kleboko bo ogólnie gluta nie ma więc jeśli nie będzie gorączki to inhalacje 4 razy do nosa nasivin i pelbez i powinno być ok teraz padł i śpi
M pojechał na budowę u nas piękny dzień więc planuje spacer a teraz chyba się pomoże bo w nocy nie mogłam spać bo mnie pies obudziłNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Skali to dobrze ze osluchowo ok, niech szybko przejdzie kaszel.
My byliśmy po farbe do Ignasia łóżeczka.
A że nie moglismy zdecydować Ignas wybrał sam
Teraz M próbuje go usypiac ale coś nie chce mu sie spać dzis spal do 9:10 jak nie Igi wiec i drzemka wypada późno. -
Jejku mój słownik oszalal w telefonie hehe mam nadzieję że rozumiecie postaram się bardziej go kontrolować
Szyma jeszcze śpi
Dziś są moje imieniny może uda się gdzieś wyjść choć dziś ostatki to pewnie wszystko porezereowane no ale zobaczymy jak narazie po 16 ma być facet od kuchniNatka-matka wariatka :), AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
Skali najlepszego
i aby sie udało gdzieś wyskoczyć na chwilę. Jak bedziesz miala popjekt dawaj
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
To jeszcze 8zebow i fajrantjuż bliżej niż dalej.
U nas narazie zębów 6 czyli jesteśmy jeszcze długo przed połowa.kamciaelcia lubi tę wiadomość