WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja stosuje do inhalacji i na plukani3 nosa isonasin septo tak pedoatra zalecal. A jak mu mega spływa to Nasivin.
Ogolnie spray z soli morkiej mozna stosować. -
Ale tj cisza....
Jezuuuu dziewczyny...to jest inne dziecko....podmienili mi dziecko...a w zasadzie oddali to co kiedyś było...spokojne i bez krzyku i histerii...
Po prostu nie wierze....Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah kurde to zelazo az tak myślisz dawało jej popalic? Ważne, że jest poprawa.
Unas dziś Igis też grzeczniejszy pojechalismy na kulki z nim do sali zabaw.
A potem M skończył łóżeczko Igusiowi montowaćNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dariah
Super, że taka zmiana!
Ja dodam tylko, że u nas w trakcie tych kółek kiedy Amelia miała miesiąc krzyki wywoływała witamina D dość popularnej nazwy. Zmieniliśmy witaminę D na inną i płakała owszem ale nie tak rozdzierająco. -
A u nas była koleżanka i postawiła szynkowi 2 banki zobaczymy czy pomogą mało dziś zjadł zrobiłam mu kaszę manne bez mm ale nie chce ślę mówią żeby mm Noe dawać jutro mam kupić flegamine w kroplach oby mu puściła ten nos bo inaczej go będzie dusil ten glut
Żabka jak tam niedziela ?
Daria to super ze Zosia lepiej u nas brak żelaza znowu objawial się apatia brak apetytu itp teraz znowu muszę mu dawać bo miał przerwę ale z racji choroby odkładam bo i tak nie chce do buzi nic brać
Kamcia trzymam kciuki za spokojna noc
-
nick nieaktualnyHejo.
U mnie rodzinnie niedziela minęła.
Byłam na dworze z Robertem ale ucieklismy do domu bo córce było zimno więc Roberta na balkon wystawilismy z wózkiem.
Zrobiłam na deser placuszki bananowe z kaszka manna Robert zjadł 4!
Fakt dobre smaczne.
Potem wyglupy wyglupy i tak zlecialo.
Właśnie usypia Roberta.
Potem mamuśka idzie się kąpać
Kamcia myślę o was caly czas.
Jak mąż załatwił l4?
Będzie dobrze zobaczysz.
Skali bańki?
Płakał?
My uzywalismy nasivin i zaraz przechodziło.
Natka, dariah super ze dziewczyny wróciły na dobre tory.
I niech tak pozostanie.
Nie pamiętam co chciałam napisać -
nick nieaktualny
-
Kamcia
Dobrze, że mąż akurat ma "anginę". Bo rozumiem, że to taka "angina" co przerzutów na innych członków rodziny nie ma?
Trzymam za was mocno kciuki i wierzę w to, że w czwartek/piątek napiszę "a nie mówiłam".
Zabka
Ale Roberto miał spust. 4placuszki? Wooow!
Skali
Banki? Jak to zrobiliście u ciągle ruszającego się malucha? Podziwiam!Grunt żeby pomogło.
-
nick nieaktualnyKamcia
)
Natka te paluszki małe.
Z łyżki robione więc malutkie.
Ważne że smakowały.
Ja się kładę spac.
Polezalam w wannie miałam pazury pomalować ale mi się odechcialo.
Jutro po przedszkolu córka jedzie na urodziny koleżanki które będą w galerii więc zabieram męża co by pilnował Roberta a ja jakieś jeansy sobie kupię może coś jeszcze?
Może znajdę do smyka zobaczyć co dla Roberta pod choinkę kupić i może nawet kupię zobaczę czy mi coś w oko wpadnie.
Dobrej nocki:-) -
Puscilam mu kaczuszki podobnir Jak przy inhalacji do tego był wykończony i już spał przed tym jak zaczęliśmy.
U nas nasivin nie pomaga bo ja potrzebuje coś co spowoduje ze katar się pojawi bo teraz spływa mu do gardła a nos czysty nie kicha nie płynie no nic a kaszle i się krztusi do tego nie może jeść bo go ciągnie na wymioty coś tam piję więc tyle dobrze kropla mleka i od razu chce zwracać m pojechał po kleik ryżowy
Miał postawione dwie małe banki nawet nie zareagował oczywiście bezogniowe takie na pompke
-
Skali
Biedny synekznam te uroki wymiotów przez kaszel i/lub gluty
niestety poza inhalacjami, które u nas wywoływały katar nie znam nic lepszego. U nas się sprawdzał jeszcze rinoargent do nosa. Rozrzedzalo to wydzielinę i spływała po paru minutach.
U nas noc w miarę ok. Mieliśmy mały incydent ale bezpośrednio po piciu bo akurat odbicie się zbiegło z odkaszlnieciem i troszeczkę się ulalo, ale dosłownie ciut.
Dziś Amelia poszła do żłobka. Już się stresuje czy wszystko będzie ok. Ech... -
Nasiwin stopuje wydzielanie kataru, tak u nas było lekarz zalecił na noc i w nocy podawac jeśli katar męczy.
My nie mieliśmy nigdy aż tak zalegającego jedynie bardzo gęste gluty ale jednak one kilka razy dziennie spływały i po inhalacji zawsze spływły.
Więc aby pomogło bańki bywają nieocenione.
My dzis wszyscy zaspaliśmyale tak dobrze nam się spało, że szok
-
Szymek teraz śpi w miarę dobrze oddycha więc go nie budzę bo się budził parę razy w nocy
Jeszcze mnie mama wkurza cały czas gada a może to a to a daj mu banana a tego nie dawaj jej się chyba pomyliły rolę minę ma jakby umierał szlak mnie trafi a babcią każe mi go trzymać cały dzień w kojcu bo to na pewno od płytek porażka musimy się wyprowadzić moja mama ostatnio stwierdziła ze może dopiero na wakacje i ze m za mało czasu z sztmkiem spędza a tylko raz ma ten czas to nic ze od 7 do 5 jest w robocie a pracuje fizycznie wykańcza mieszkania domy różne prace na elewacji a potem jedzie do nas na budowę i do 8 tak robi bo chcemy jak najszybciej
-
dałam mu łyżeczkę mucosolvan i 1 raz psiknelam tantun verde niestety pociagnelo go i lekko zwrócił mało treści ale chyba z Lelów nic nie zostało ale przypomnialam sobie ze mam mucosolvan do inhalacji więc mu teraz zrobiłam dalej nic nie zjadł oszalec to malo
-
Skali89 wrote:Szymek teraz śpi w miarę dobrze oddycha więc go nie budzę bo się budził parę razy w nocy
Jeszcze mnie mama wkurza cały czas gada a może to a to a daj mu banana a tego nie dawaj jej się chyba pomyliły rolę minę ma jakby umierał szlak mnie trafi a babcią każe mi go trzymać cały dzień w kojcu bo to na pewno od płytek porażka musimy się wyprowadzić moja mama ostatnio stwierdziła ze może dopiero na wakacje i ze m za mało czasu z sztmkiem spędza a tylko raz ma ten czas to nic ze od 7 do 5 jest w robocie a pracuje fizycznie wykańcza mieszkania domy różne prace na elewacji a potem jedzie do nas na budowę i do 8 tak robi bo chcemy jak najszybciejSkończycie bedziecie na swoim.
My tylko na połtora miesiąca sie do teściów sprowadziliśmy głownie dlatego, że mieliśmy wynajmujaćych na mieszkanie w dobrej cenie i dlatego, że było lato a u teściów wielki ogród no i zawsze pomoc wieczorem dla mnie w ciąży.