WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia zdolniacha
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Ale zdolny Piotruś, czego to nie zrobi dla smoczka. Widać że coraz bardziej podobny do Ciebie.
Skali
Im szybciej skończycie remont tym szybciej się przeprowadzicie. A babcie zawsze się wtrącają, nieraz myślą że wiedzą lepiej ale musicie to przeczekać i tyle.
U nas pobudki w nocy to chyba od zębów bo dolne dwójki coś tam prześwitują i dziąsło napuchnięte. Wczoraj na noc posmarowaliśmy żelem i było lepiej. Apetyt cały czas dopisuje, tylko trochę maruda ale ogólnie Antoś grzeczny.
Za to mnie męczy kaszel, z gardłem ok, kataru nie mam tylko ten duszący kaszel, muszę jakiś syrop wziąć żeby mi jak najszybciej przeszło.
-
Kamcia,
Jaki Zdolniacha z Piterka !!! Hehe ładnie to wymyślił !!
Skali,
Ok skąd ja to znam...rady rady i ja bym zrobiła tak i myśle ze powinnaś zrobić tak..
Moja Mama !!! Grrrr
Ja właśnie jadę odebrać Zosię ze żłobka bo porady nie ma i maja zimno wiec proszą o odbieranie dzieci
A so tego w jej grupka ktoś ma różyczkę...mam nadzieje ze się nie zarazi....ehhhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skali
Oj te rady to chyba większość mam dostaje. Nasze matki też dostawały i tak samo się wkurzały a teraz robią nie lepiejmnie też to wkurza na maksa.
Ale spokój, spokój i tylko spokój. Nie słuchaj, wzruszenie ramionami i tyle.
Jeszcze chwilę i się wyprowadzicie.
Marta
Dobrze, że apetyt dopisuje mimo wychodzących zębów. Bardzo dobrze.
I że wam żel pomaga to wow. Ja na tą chwilę stosuje ibum i trochę działa. Żel nic a nic.
Dariah
Pogody nie ma to fakt. Jak Zosia w żłobku?
Mam nadzieję, że nikt jej ta różyczka nie zaraził. Oby!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 18:50
-
Daria to oby Zosia się uchowala
U nas dziś lepszy dzień 2 razy zrobiłam inhalacje mucosolvanem w miarę jadł ci prawda mniej ale zawsze coś teraz ma inhalacje z nebudd i zobaczymy jak noc wysmarhje go żelem bo kupiłam taki dla dzieci nieco silniejszy niż depulol ech tyle tych leków ale nie zapeszam
Muszę odwołać neurologa bo w środę mamy a chorego go nie wezmę bo nie ma po co i na reh też nie pójdziemy żeby go nie męczyć
Ja w środę mam wizyte
Z dobrych wieści zrobili nam gaz także teraz tylko faktura umowa i już będzie cieplutko
Kamcia a jak u Ciebie sytuacja ?Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia wszystko będzie dobrze zobaczysz I odganiamy czarne myśli
Zapakowalam Szymka do spiworka na styk się mieści i lekko kołdra ma bo ma się wypocic sam spiworek za cienki jest zresztą kołdra też cienka a on się odkrywa w nocy
Chłopaki już śpią m jutro jedzie do Warszawy Mają poprawkę z ostatniej roboty ale ponoć szybko mu pójdzie zobaczymy jutro
Natka a jak Mela ?
-
Skali
Mela spoko, kaszel coraz mniejszy. Najczęściej pojawia się nad ranem
Czaaaasem w dzień ale odkaszlnieciem i ok.
Wymiotów nie mapodaje mleko z kleikiem
-
U nas dziś Igi spi w nowym łóżeczku ciekawe jak bedzie nocka
Smieje się, ze podejdedo łóżeczka starego i sie zdziwoe gdzie mój synek a on podejdzie i mnie z tyłu cap mam Cie
Skali u nas Igi też sie rozkopuje dalam mu wczoraj większy ciepły koc ale kurde nakrywal sie nim na głowę i sie bałam dzis już kolderka.Skali89 lubi tę wiadomość
-
No to nieźle u nas facet od barierki od tygodnia sie nie odzywa.
Poprzednia ekipa do dziś czyli ponad 4 miesiące nie przesłali wycenyMaskara ludziom chyba nie zależy na pracy albo maja tyle zleceń, że klienta zlewają.
Ja dziś musiałam budzić Igusia 7:10 do złobka.
Na nowym łóźeczku spał całkiem całkiem tylko ja niespokojnie spałam, że wyjdzie z nigo że sie potknie o zabawke, że będzie walił w drzi i płakał
Chyba psychicznie nie jestem gotowa na zmianę łóźeczka na wieksze haha. -
Kamcia M zrobił łóżeczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 22:15
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia o to chodziło aby jak najniżej bo on wędruje po calym łóżeczku. A tak to swobodnie wchodzi i wychodzi.
-
Skali
Ten gość od kuchni chyba robi sobie jakieś jaja, już tyle czasu czekacie na projekt a on olewa. Niech mąż dzwoni i dzwoni i go pośpiesza.
AJrin
Super łóżeczko, zdolny ten Twój mąż. Ja chyba bym się bała kłaść w takim Antosia bo on kręci się po całym łóżeczku i z takiego na pewno by wypadł i spał na podłodze
U Antosia od kilku dni straszny ślinotok, wszystko do buźki, a wczoraj przy kąpieli zauważyliśmy że górne trójki w natarciu więc znowu idą 4 zęby na raz bo jeszcze dolne dwójki. Pewnie dlatego tak się ślini i budzi w nocy ale żel na dziąsła pomaga i jest lepiej.
A mnie ciągle męczy kaszel, już mam dość, niech w końcu mi przejdzie bo to strasznie męczące aż mnie dusi.