WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie nikt krwiaka nie stwierdził
po krawieniu nic nie było widać (a w szpitalu robili 3x usg)
łożysko też w pełni przyklejone...
więc u mnie to takie gdybanie, że może był krwiak i stad krwawienie, potem plamienie...plamienie trwa, więc tym bardziej to prawdopodobne dla krwiaka...
ale na majówkach dużo dziewczyn mialo i wszystkie sie wchłonęły bez komplikacji
to na kiedy termin? lipiec? -
Marta gratulacje
kciuki aby wszystko było ok
Kacia nadal trzymam kcouki za wyniki Nifty daj znac jutro jak tam. -
nick nieaktualnyKamcia trzymaj się tam.
Marta gratuluję
Ja miałam krwiaka giną znalazł go bardzo późno w ciąży.
Plamilam do 13tc.
Jak mocno plamilam to zwiekszalam dawkę dupka.
Zdrówka życzę i rosnijcie
Cieszę się.
Ja dopiero wróciłam do domu.
Padam na pysk
Dobrej nocki. -
Daria
Ale ty dużo ogarnęłas, wow.
Skali
Super, że na wizycie wszystko oki.
Ajrin
Ty też dziś wizytowałas? Bardzo się cieszę, że wszystko z wami ok
Marta
Woooow!! Gratulacje!
Zabka
Jak tam dzień? Zapowiadał się całkiem intensywnie.
Kamcia
Trzymam kciuki za jutro. Będzie dobrze.
U nas dzień okropny. Z samego rana dowiedziałam się, że zmarł wujek D.
Taki wujek przez duże W.
Bardzo byłam z nim zżytamimo, że wiedzieliśmy, że jest już kiepsko to nie mogę się z tym pogodzić ;(
No i coś dziwnego u mnie. Dziś mam 14dc i zaczęłam plamić? Żywa krwia? Co to k***a jest? Mozna że stresu? A może miałam jakiegoś mikro krwiaczka?
No i w pracy byłam dziś do 19:00mam tyle pracy, że mogłabym tam siedzieć całą noc i jeszcze byłabym w czarnej D.
-
Marta,
Gratulacje !!! Super
Kamcia,
Nie denerwuj się bo wyniki na pewno są bardzo dobre !!
Natka,
Współczuje bardzo ;(
Ciężki dzień dzisiaj miałaś...idź odpoczywaj !!!
No sama jestem zaskoczona ze tyle już ogarnęła hehe ale na pewno termin piątkowy i do tego w maju nam pomaga bo są wolne terminy
Teraz trzeba się rozejrzeć za sukienka, znaleść jakaś szkole tańca na pierwszy taniec, No i kupić zaproszenia a żywym idzie mi najgorzej bo za duzy wybór !!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka współczuję :*
Kamcia chyba nie przeoczylam wyników ?
Marta jeszcze raz gratulacje no to zostały nam tylko 3 na bbf do roboty dziewczyny
Żabka wysyłam Ci dobra energię bo widzę że ostatnio humorem średni a może to nie pms tylko Heniu ?
Daria zazdroszczę ja super wspominam przygotowania do ślubu też chodziliśmy do szkoły tańca i opłacało się jeszcze pamiętam jak wieczorami cwiczylusny na tarasie były takie upały i konary cielyw u nas w dniu ślubu było 35 stopni masakra istna
A ja dziś byłam na burgerze z koleżankami pierwsze samodzielne wyjście odkąd Szymek się urodził no drugie bo z pieerwszego musiałam wracać po 10 minutach
A nasz Szymonem tak wymusza chce coś nie dasz od razu usta w podkowke i płacze słodko jest ta mina ale już przesadza chce pić skończy się daje m żeby dorobić ten w płacz bo nie daje jemu ech widzę że zaczyna się bunt
-
Skali u nas nie ma slodkiej minki tylko jest krzyk do tego rzucanie na ziemie masakra. Do tej pory było to w domu jak sie czegoś zabronilo. Pozniej fotelik w aucie na tonpoki co pomaga dawanie smoczka.
Ale teraz jest mega problem z ubieraniem butow i kurtki no dramat wyje krzyczy, przy tym jest jak bez kości przelewa sie w rekach ciezko go łapać. W żłobku zamykam drzwi w szatni bo az mi wstyd co on wyczynia a wczoraj u lelarza to jeszcze wiekszy dramat -
wczoraj Piotrek gonił tatę z płaczem bo ten mu "zabrał" butelkę z piciem (mąz chciał dorobić soku!)
z ubieraniem też przechodziliśmy zwłaszcza bluza i kurtka...ale teraz jest po Piotrusiowemu (w ciszy) czyli ubieranie po całym mieszkaniu
jadę zaraz do diabetologa , potem pędzę do mojego gin po skierowanie na amnio...wyników nie ma, nie wytrzymałam wczoraj i napisałam maila do lekarza-odpisał po 21 że cały czas monitoruje sprawę i wyników nie ma
mamy pierwszy przymrozek, w mazdzie mam całoroczne opony, ale na dziś jesteśmy już umówieni z wymianą... -
Kamcia uważaj na drodze u nas już od 3 dni przymrozki wczoraj śnieg padał i nadal trzymamy kciuki
Ajrin mina słodka ale wymusza więc muszę być bardziej stanowcza
Dziś idziemy na pasowanie na ucznia do męża chrzesnisks ma być na bassenie bo chodzi do sportowej szkoły
-
nick nieaktualnyHej.
Wczoraj musiałam podbiegnac do autobusu bo nadjezdzal jak wracałam z galerii z dziećmi bo jakieś babcie szły sobie podjazdem dla wózków.
Biegnąc coś mnie zabolalo w pachwinie? Może to jajnik i tak ból promieniuje nie wiem ale wstałam z jeszcze większym bólem.
Może rozchodze to będzie mniej bolało.
Skali no tak tylko 3 nas zostało.
Ba 2 bo zaraz natka zaskoczy:-)
U mnie na pewno nie henio tylko wredny pms.
Starania odlozylismy bo muszę brać leki na jelita, umówiona jestem do trychologa jak da jakies leki no.....
Podleczyc się muszę.
Zresztą są takie ciężkie dni że mi się odechciewa, mam czasami wrażenie że Robert jest za mały a są dni że chęć wraca.
Czyli jak choragiewka na wietrze.
Ale nie dziwi mnie to jestem sama często ba w większości czasu i jak ma być dobrze?
Mąż mnie wczoraj tak wkurzyl jak wracałam z tej galerii ze w duchu szłam i wyklinalam na niego i że mu nie rozpiskę co kiedy i jak przy Robercie niech se sam radzi.
Ale to raczej zły pomysł bo dziecko zaglodzi. Żartuje.
Jutro mam notariusza na 9:00
A w sobotę mam wycieczkę
Obym tylko @ nie dostała!
Kamcia według chińskiego horoskopu poczęcia dziecka wychodzi ze będzie Małgosia!
U nas Robert też wymusza, z wózka chce mi wyskoczyć, jak otwieram drzwi od wozkowni i już do tyłu mi się wychyla z płaczem.
Spadam idę szykować wszystkich do przedszkola.
Kamcia uważaj na drodze.
-
U nas dziś biało i ja mało orła na chodniku nie wywinełam.
M poszedł do lekarza bo chory od miesiaca wiec niech sie leczy bo ja już wymiękam.
Kamcia kciuki dziś będa wyniki i to dobreCiągłe myśle o was.
-
U nas nocka koszmar....wczoraj Zosia w slizbku goraczkowala - ząbki !
Wieczorem już było ok ale nic nie jadła - ona!! Nawet chciała jeść ale siadać ze ja bolał, np brała trochę owoców z tubki to w płacz (pewnie dziąsła są gdzieś lekko otwarte i szczypie). Wiec prawie nicwczoraj nie zjadła.
W nocy co chwila się budziła. Nawet nie płakała tylko tak marudziła, kręciła się,itd.
Widziałam dolna 4 i górna 4 ze się połowiczne przebiła...ale nie całościowo wiec jeszcze ida No i ida jeszcze dwie 4....
No ale powiem Wam Kochane ze oddali mi moje dziecko...nie ma krzyków i histeri...nic!!! No może czasami ale to na prawdę trzeb aja zdenerwować np zabrać coś czym się bawi ! Ubieranie pięknie i spokojnie idzie, buty, przewijanie itd..No normalnie w szoku jestem !!!!
I jestem bardzo dumna z Zosieńki bo jak przychodzimy do żłobka to wyciąga ręce do pani z wielkim uśmiechem i pani mi dzisiaj powiedziała ze Zosia to takie ich szczęście i wszystkim poprawia humor jak przychodzi❤️❤️❤️Mój mały Elfik
Kamcia ,
Wyniki będą dziś i będą bardzo dobre !!!! Nie ma innej opcji !!!
Skali,
No wlansie przygotowania pełna para, piosenkę do ranca mamy już dawno wybrana tylko trzeba taniec do tego
U nas ja wszystko organizuje bo D to wiadomo... ma wybrać zaproszenie bo to coś co mnie przerasta ! Za duzy wybór wiec ja nie wybiorę
Teraz rozmyślam nad dekoracjami i innymi atrakcjami
Żabka
No zostałyśmy we 3 albo jak mówisz we 2 bo Natka na pewno zaraz będziesz w ciąży
Na mnie na razie nie liczcie heheh ja planuje zacząć starania w przyszłym roku w sierpniu, wrześniu
Ajrin,
Współczuje histerii Igunia...przechodziliśmy to z Zosia i nie było łatwo...
Na sama myśl o przebieraniu jej to mi się odechciewało wiec D to robił (ja nie mam cierpliwości).
Marta
Wiesz myślałam o tym aby dołączyć zaproszenia do prezentów pod choinkę ale....Konin to nie duże miasto i boje się ze moi rodzice dowiedzą się szybciej od kogoś...
No ostatnio rezeeowowlam auto po czym po 2h dzwoni do mnie moja była bratowa i się pyta czy slubujemy bo była obok pana u którego rezereowalalm i słyszała nazwisko i imie... grrrr
Ksiądz tez mówi : ah to gdyby godzina czy coś było nie tak to ja ojcu przekaże ! A ja : nie nie !!! Oni nic nie wiedza jeszcze !!!
Do tego mojego tatę zna na prawdę sporo osób w Koninie wiec jest duże ryzyko ze przypadkiem się dowiedzą
Ale myśle żeby powiedzieć w Mikllajki.. myślałam nawet żeby dołączyć do Mikołaja zaproszenie ale nie sadze ze się wyrobimy z zamówieniem do Mikołajek...wiec zaproszenie słowne będzie
AJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah myślę że słownie trzeba zaprosić co by nie było incydentu wiadomości od osób trzecich a na mikołaja czy parę dni później wreczycie zaproszenia.
Mąż zawizol córkę do przedszkola.
Zjadłam z Robertem śniadanie.
Rano mu dałam kaszki zjadł troszkę i teraz ze mną jajecznica z chlebem z maselkiem.
Uczę go robić cześć.
A on się brechta że mu ręką lata halach
Wstawiłem pranie nr 1 będzie chyba że 4 znowu mnie zasypalo.
Kamcia a po co do giną?
Wizytę masz?
Oby były wyniki dzisiaj bo jajko zniesiemy tu wszystkie.
-
nick nieaktualnyAha.
A nifty mają przyjść do określonej godziny np. Do 14? Wg pracy gina czy położnej.
Czy 24h?
Nie no masz rację lepiej się wypytac niż później szukać i się denerwować.
Będzie dobrze kamciu.
Małgorzata będzie po siostrze lobuziara i mamie tylko stres nie potrzebnie przynosi.
A do amino nie zdążysz dojechać.
-
Moje wyniki nifty dostaje lekarz u którego krew oddałam i on na maila mi je wysyła. Bo są opcje że bezpośrednio firma badajaca wysyła do pacjentki. Wczoraj napisałam do lekarza czy pamięta o mnie i o 21:30 odp ze monitoruje i do tej pory wyników nie ma
-
Natka
Bardzo mi przykro z powodu śmierci wujkaA to krwawienie to może rzeczywiście przez stres i natłok pracy.
Skali
Super że udało się wczoraj wyjść z koleżankami.
Kamcia
Oby wyniki były jak najszybciej i oczywiście bardzo dobre.
Dariah
No przygotowania do ślubu idą pełną parą. Chyba rzeczywiście lepiej narazie zaprosić rodziców słownie skro jest obawa że dowiedzą się od kogoś innego. No i super że Zosia taka grzeczna.
Żabka
Oby szybko Ci się poprawiło i była gotowa na jutrzejszą wycieczkę.
AJrin
U nas Antoś też próbuje wymuszać, jak mu czegoś nie pozwalamy to w płacz, a zdarzało mu się nawet kłaść na podłogę i uderzać głową. Oda jakiegoś czasu tak nie robi więc mam nadzieję że mu przeszło.
Dziękuję dziewczyny za gratulacje. Teraz staram się jak najwięcej odpoczywać, oczywiście o ile mogę przy Antosiu. Na szczęście mąż sporo pomaga i moja mama będzie przychodzić więc będzie nam łatwiej.