WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam dziewczyny po prostu jak nie sprawdzę to wychodzą takie kwiatki. Do tego mam taką wąską klawiaturę trafię palcem w co innego i gotowe
M ma nowy telefon nie jakiś bajer bo przecież wiecie że 4 razy wymieniał wyświetlacz w tym miesiącu dobrze że sam zamawia na allegro no ale fajny ja już mam swój trzy lata i niby chce mi kupić nowy ale sama nie wiem ale jak zobaczyłam jego to wiadomo od razu bardziej chce :p i on ma lepszą klawiaturę
-
Skali89 wrote:Przepraszam dziewczyny po prostu jak nie sprawdzę to wychodzą takie kwiatki. Do tego mam taką wąską klawiaturę trafię palcem w co innego i gotowe
M ma nowy telefon nie jakiś bajer bo przecież wiecie że 4 razy wymieniał wyświetlacz w tym miesiącu dobrze że sam zamawia na allegro no ale fajny ja już mam swój trzy lata i niby chce mi kupić nowy ale sama nie wiem ale jak zobaczyłam jego to wiadomo od razu bardziej chce :p i on ma lepszą klawiaturęRaczej nie mam problemu z rozszyfrowaniem a pośmieje sie czasem do łez
No i znam to nie sprawdzanie poprostu nie ma sie czasu pisze sie jedna reka na szybko -
nick nieaktualnyWróciłam do domu.
Z córką!
Po naotariuszu pojechaliśmy do castoramy po pierdoly i na zakupy do Tesco.
Zakupy trwały 15min?
Dzwonią z przedszkola że mam zabrać córkę bo wymiotuje.
Więc biegiem zapakowalismy wszystko jeszcze przy kasie jaja bo mąż nabrał sobie ciasteczek czyt bułek z nadzieniem różnym i weź klikaj po 1szt tu trzeba wołać kasjerka bo kasa wola żeby położyć towar na blacie też się wścieka mi się spieszy hahahha
Ten do mnie trzeba bylo kliknąć szt 5 pod podobnym obrazkiem do tych ciastek!
No ale wyszliśmy z tamtąd.
Robert usnal pod przedzkolem.
Śpi na szczęście się nie obudził jak przekladalam do łóżeczka.
Notariusza mam ogarnięty więc spokój nareszcie.
Skali ja też lubię twój słownik.
Zawsze muszę przeczytać dwa razy i się domyślać hahahha
Nie martw się ją też tak pisałam pamiętam na początku w naszym wątku
Ale za to kamcia powinna założyć dresy i olsnic hahahha
Kamcia luzzzzz włączamy.
Ajrin zdrówka dla męża.
Współczuję nocki ale jak masz w dzień możliwość to kładzie się koło igusia.
Dariah nie nie my się wstrzymali narazie.
Zresztą na dniach @ więc nic z tego.
Wracam do córki i obiad muszę robić zaraz.
Jutro fajny dzień.
Mam nadzieję że mąż sobie poradzi i każdy będzie zadowolonyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 11:30
-
Kamcia
Super wieści, my tu wszystkie mocno trzymałyśmy kciuki i wiedziałyśmy że wszystko będzie dobrze. I gratuluję Patryczka
Żabka
Zdrówka dla córki. Szykuj się na jutro na wycieczką, na pewno będzie super przeżycie.
AJrin
Współczuję ciężkiej nocy, oby Iguś już lepiej spał. Zdrówka dla męża, niech się szybko wykuruje.
U nas noc też masakra, Antoś budził się z płaczem kilka razy, na pewno przez zęby bo jak rano zapytałam męża czy posmarował na noc dziąsła Antosia to się przyznał że zapomniał więc musiał latać do niego. A mnie ciągle męczy kaszel, chociaż już mniej ale jednak jeszcze jest, najgorzej wieczorem i noc bo mnie budzi.kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
W smyku jest promocja kupiłam parę rzeczy ślę srednio mi się podobają te dla dziewczynek a dodatkowo mam zaćmienie i nie wiem jak to na początku ubierać wzięłam tylko body i polspiochy bo pajace mnie nie zachwyciły ale jeszcze muszę szymkowi kupić bo kompletuje na 86 żeby na wiosnę miał
-
Witam się.
Dziś nie byłam w pracy. Byliśmy na pogrzebie wujka D. Wujka, do którego byłam tam przywiązana.
Ja jakoś się trzymałam. Łezka mi poleciała ale starałam się nie rozkleić. Za to pierwszy raz w życiu widziałam jak mój mąż płacze ;( nigdy wcześniej nie widziałam.
Owszem, jak dowiedzieliśmy się, że jestem w ciąży, że się udało, pierwsze USG był wzruszony, jakaś tam łezka się zakręciła ale płaczu nie widziałam. Dziś tak mnie to uderzyło bo tak mi było przykro, że do końca pocieszyć go nie moge
Do kitu ten dzień dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 17:01
-
Amelia ma talent. Bo inaczej tej umiejętności nazwać się nie da.
Bałagan na zdjęciu zrobiła w 2min. 2! To tornado nawet potrzebuje więcej czasu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d77537af6b07.jpgżabka04, Dariah, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta dziękuję.
Natka Mo ładnie Amelka rządzi hahahha
Wmusilam w córkę elektrolity z probiotykami sama też lyknelam bo mnie żołądek boli
Córka próbowała zwymiotowac ale nie wyszło tak to śpi.
Wykapalam ja i śpi.
Zrobiłam im rosołu na jutro jak wrócę to zrobię drugie danie.
Mąż mnie zawiezie pod warunkiem że napiszę spis treści/instrukcje obsługi Roberta hahahha
Boi się jak nie wiem
Ale mi to na rękę że sama pojadę wiecie dla rozluźnienia muza na full i szybkie tempo ale jemu nie na rękę bo jest w aucie fotelik samochodowy i wózek zostawiłam a jak Robert zacznie się drzec to wsadzić do auta i będzie jeździł.
To ja wam życzę dobrej nocki.
Mam nadzieję że uda mi się zrobić foty i się pochwalić.
Wy myślcie o mnie żebym zjechala i wyjechała
Dobrej nocki cioteczki.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Natka Igima te same zdolności a ja wymiekam nie nadazam sprzątać
i trace sens sprzatania bo on itak za chwilę zrobi tak samo dzis 3 razy odkurzalamserio 3!
Jutro mam gości a po porzatku jaki zrobilam sladu nie ma -
A My po lekarzy, jednak te krostki na tyłku to nie alergia. Dzisiaj dostała je tez na skokach i dłoniach - wirus Bostoński.
Dziękujemy! Lol
W żłobku kilkoro dzieci miało w tym tygodniu wiec się pozarażały.
Ja tez czuje się nie najlepiej - gardło mnie strasznie bolijutro idę do lekarza. Myśle ze pn i wt zostanę w domu ze względu na mała i na mnie.
Natka,
Bardzo mi przykro z powodu śmierci wujkatakie sytuacje aa bardzo smutne a nie ma jak pocieszyć najbliższej osoby
Co do Amelki - to prawdziwy huragan !!!ma talent
Skali,
O dzięki za informacje o promocji w Smykumuszę iść zobaczyć może coś upoluje dla zoski i mojego chrześniaka i dla tej córeczki kuzyna od których mamy tak dużo ubrań dla Zosi
Trzeba uważać w Smyku bo tam maja meeega duże rozmiary09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Bostonka u was?? O matkowspółczuję wam bardzo
Zostań w domu lepiej i też uważaj na siebie.
Ajrin
Ja też wymiekam ogólnie. Serio, sprzątam raz w tygodniu tak porządnie. Czasem w ciągu tygodnia jeszcze potańcze z odkurzaczem bo pies strasznie gubi sieć ale to czasem.
Ja byłam mega pedantką ale teraz sobie odpuściłam. Nie patrzę. W końcu dziecko mam nie?
Dziś wieczór spędzam w towarzystwie lampki czerwonego wytrawnego wina. I proszę o moc i kciuki na jutro bo narazie mam kiepskie wyniki.
Z resztą jutro wam opowiem ci i jak. O ile mnie szlag nie trafi z wkurzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 20:33
-
Natka,
No niestetyktoś miał tez różyczkę ale to nas nie dopadło (jeszcze)
Na szczęście Bostonki za bardzo sie nie leczy tylko octenisept na te krostki i ma się zasuszyć i tyle. Dodatkowo Nurofen.
Uroki żłobkachyba ze od kogoś na basenie złapała..nigdy nie wiadomo
U nas D sprząta porządnie raz w tygodniu (w końcu on najlepiej sprząta !)
Ja odkurzam tak na szybko prawie codziennie - kot tak klaczy ze szok !!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dobrze że jutro sobota
Właśnie wiem że te rozmiary myślę co mu jeszcze kupić pewnie body dresy może jeszcze coś domowie bo potem będzie zamieszanie choć on do żłobka nie chodzi to w sumie dużo rzeczy nie potrzebuje więcej tych po domu to będzie wiosną no to już dresy na spacer bo teraz to kombinezon i leci
Kamcia a ty co tak cicho ? Wszystko ok ?
Żabka trzymam kciuki za zjazd i udany dzień noi żeby mąż sobie dał radę
Natka czekamy na jutro
Daria ja też codziennie odkurzam bo Szymek jeszcze często chodzi na czworakach a nosi się strasznie
.
-
Ok
Ale siły witalne pewnie wrócą mi powoli
Ostatni okres był wykanczajacy
Dziś jeszcze sobie w głowie ukladam czy nifty da mi spokój...wiadomo że nigdy nie ma się pewności...Emilka też przecież urodzila się zdrowa. W niedzielę jej 3 urodziny...i niech te plamienia/brudzenia się skończą -
Skali,
U nas nie dość ze kłaków jest tyle jakbyśmy mieli conajmniej 5 kogo- a tu jeden Eliot tylko. To do tego kurz straszny !!! Mamy ciemna komodę to codziennie jest biała...od kurzu ! Masakra
Kamcia,
Myśle ze nifty dają tak duża pewność ze powinny wystarczy, ale to Ty musisz być do tego przekonana ! Ty kusisz czuć ze wiesz wystarczająco dużo! Oczywiście , tak jak mówisz i jak było z Emilka, nie można wszystkiego przewidzieć , nieestetyczne. Ale najważniejsze żebyś wiedziała na tyle dużo na ile można żebyś miała spokojna głowę
A plamienia na pewno ustaną !!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡