WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOoooooo moj Robert na avatarku wrocil
Wszystko wróciło na swoje tory.
Kurcze dzwoni teściowa i gada z mężem (składa życzenia imieninowe) i słyszę jak mu jeczy czemu Robert sam nie chodzi?! Ze będzie mąż miał problemy z Robertem że po lekarzach będziemy biegać wrrrr
Długo nie myśląc mówię do męża że dziecko ma chodzić do 18MC życia i niech się odwali i ten powtórzył uciszyla się
Co ja mam Robertowi powiedzieć weź idź bo babka jeczy? Straszy?
Wrrrr
No:-)
Jeszcze 1 dzień i jadę dziewczyny yupi!
Maz kupił winko imieninowe więc lampkę że męża wypije:-)
Kamciu liczyłam że wejdę tu i będą wyniki
Czekamy......
Te czekanie to jak wieczność współczuję kochana a ty pewnie z kompem czyt z pocztą się nie rozstajeszWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 18:01
Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
-
Ja też dzis robie ciagle refresh bbf a co dopiero Ty Kamciu.
Igi coś znowu kaszle i kicha na kolacje zjedliśmy wszyscy frytki Igi sie zajadal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak. Ten mój kot ma wyczucie. Spała obok i spadła z łóżka wybijając mi w rękę pazur...siniak piękny. Spojrzałam na pocztę a tam wynik wysłany o 22, czyli już spałam...Chłopak
nasz Patryczek(,z tego wszystkiego nie wiedzialam nawet czy będzie badana płeć). Ryzyko niskie. Mąż poplakal ze szczęścia. Ja nie spałam od24-3 na pewni. Już nie śpię.
Chyba wypada zawierzyć wynikowi?żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz mogę powiedzieć i inne ciotki też: a nie mowilysmy?
Wiem wiem dużo przeszłas stresu więc teraz tylko radość kochana.
Gratuluję Patryczka!!!!!
Tak wynikowi raczej musisz zawierzyc bo na pewno jest wiarygodny w 100%!!
A jeszcze się bardziej cieszę że nie dojedziesz na amino -mówiłam że nie zdążysz hihi
Czyli do trzech razy sztuka i u ciebie? Hihi
Bardzo się cieszę.
Tyle cie mocno i całuję.
Pogłaskać Patryczka proszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 07:35
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Super, pewnie, że trzeba wierzyć wynikowi.
Teraz napiszę "a nie mooooowiiiilaaaaam????".
No, teraz to proszę żyć spokojnie i cieszyć się ciąża i żadnych skarg i żalikamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia,
Gratuluje !!! A nie mówiłyśmy !!!????
Czyli będzie Patryczek !!!super ! Teraz odpoczywał ile możesz i koniec dresów !!!
Żabka,
Bardzo dobrze ze Twój M powiedział matce !!
Robercik ma jeszcze dużo czasu ! Nic na sile !
Hihi czekamy na relacje w wycieczki
No i winko jest...może Henio będzie
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
u nas nocka duuuuzo lepsze niż wczoraj - wczoraj to była tragedia....
Dzisiaj obudziła się 2 razy
Ale powiem Wam ze Zośka dostała chyba jakiegoś uczulenia od chusteczkę nawilzajyxh w żłobku bo pupcie i okolice ma całe wzrostachstrasznie ! Nigdy tak nie miała !! ;(
Zaniosłam dzisiaj nasze chusteczki korę awaryjnie używamy i jej nie uczulają. Bo na codzień my w ogóle nie używamy chusteczek. Dałam tez zasypkę bo wczoraj jej mocno zasypalam tyłek i dzisiaj już lepiej...lepiej...może nie lepiej ale zaschło trochę.
Jak jej przez weeken z nasza pielęgnacja nie przejdzie to w pn do lekarza..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia Gratulacje tak się ciesze z tego wszystkie śniłaś mi się dziś i jak to powiada sny są na opak wiec wiedziałam, że będzie dobrze
No i gratulacje chłopaka i jak najbardziej zawierzyć wynika Nifty naprawdę nie zakłamuje raczej w drugą strone, wychodzi coś źle a rodzi się zdrowe dziecko wiec juz relax będzie dobrze i krwawienia jak złe myśli i stres odejdzie znikną jestem tego pewna.
Co tam siniak kotu należy się podziękowanie za wyczuciekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Na pupcie polecam kapiel w krochmalu ja dodatkowo troche zostawiam tej gestej kisielowej zawiesiny odlewam do kubeczka pozniej do pojemnika z papka i jak przewijam na koniec wacikiem z tym krochmalem przecieram. Jeden dzień i odparzenie takie mecha odparzenie poszło w niepamiec a była tragedia az panie w żłobku mówiły, że Igi płacze przy zmianie pieluszki i chodzą we dwie przebierać. Ale u nas było odparzenie ze wzgledu na ilość kup ale myśle, że i na krostki pomoże napewno nie zaszkodzi.
U nas noc fatalna M już 3 nocke musiał jechac a Igi dziś budził sie 5 razy i 2 razy musiałam przy nim siedzieć bo nie chciał sam i płakał.
DO tego M ciągle chory gardło go 4 tydzień boli i kaszle nie jakoś mocno suszy kaszel taki kilka razy i koniec ale jednak non stop.
Wczoraj do lekarza poszedł uff zrobili mu morfologie i CRP i prześwietlenie i wyszly jakies pasma na płucach wiec mam stresa, że ten mój chlop jeszcze mi sie zawinie -
Skali89 wrote:Kamcia supeeeeeer gratulacjr teraz musi być dobrze olśnienia się skończą bo stres minie zobaczysz !!!!
Uwielbiam twój słownik