WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Antoś też nam zrobił pobudkę już o 6i się bawił w łóżeczku, a mąż wstał do niego po pół godzinie. Na noc też zakładamy pieluchy 5 dady albo lupilu i jak narazie dobrze trzymają bo ani razu nic nie wyciekło.
Ja pospałam do prawie 9 więc jestem wyspana. Pogoda się psuje, już nie jest tak ciepło a Antoś na placu zabaw był. Teraz śpi już ponad 2h więc zaraz go budzimy na obiad.
-
A co tu tak pusto ?
My dziś mieliśmy pobodke o 4:30 Szymonem postanowił wstać i usnal dopiero o 6 masakra
Za to Pola dziś w miarę spała w ciągu dnia
Udało mi się skoczyć do Rossmann i zakupiłam dwa szampony i dwie odżywki takze mam zapas
Byłam dziś na budowie bo m od poniedziałku działa także kuchnia już gładź jest trochę w pokoju sufit w salonie pomału to idzie ale jutro już musi do pracy wrócić także znowu będzie dupa
-
U nas nawet śnieg dzis padał a jutro ma.ponoć sypac na maksa.
A ja do centrum musze jechac komunikacja no nic jakoś dam rade.
Jutro wizyta i usg ciekawe co u maluszka i ile waży
-
Skali to czekamy na fotki jakieś jak kuchnia jest.
No i faktywcznie cisza tu dziś.
-
I jeszcze chcialam pochwalic ze Igi zjadl dziś ladnie kolacje od 3 dni praktycznie zero a dziś kromka chleba w jajku do tego dwa plasterki pasztetu i porcja 180 mleka
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Pięknie Iguś zjadł kolację, solidna porcja. Trzymam kciuki za jutrzejsze usg.
Skali
Widzę że mąż stara się jak najszybciej z remontem. Pewnie nie możecie się doczekać kiedy w końcu wprowadzicie się na swoje. Czekamy na końcowe efekty
U nas dzisiaj popołudniu Antoś straszna maruda, nic mu nie pasowało i na wszystko był na nie. Ogólnie to nas wykończył.
A dzisiaj skończył półtora roczku i mógł dać rodzicom prezent i być grzecznym cały dzień a nie tylko półWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 12:41
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Dziękuję
Ja jestem kapciowa i kapcie zawsze muszę mieć. Za to mąż ciągle by chodził boso. Antoś też lubi boso ale rehabilitantka zaleciła żeby codziennie trochę chodził w bucikach więc mu zakładamy rano i popołudniu na godzinkę dwiekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj i dziś popołudniu sama z Amelka. Amelka, która od dwóch dni przechodzi wszelkie granice cierpliwości.
Dziś zaliczyliśmy 6 histerii i przeraźliwego płaczu, bo tak/ bo mama czegoś nie kazała/bo się wypierdzielilam itd itd. Do tego Mela zaliczyła 2guzy, raz prawie wybite zeby, wyciąganie dziecka spod łóżka, upadek z kanapy, przyskrzyniemie ręki drzwiami, wślizg do wanny, utopienie kolacji z kiblu i rysunek na stałe na niedawno odmalowane scianie. Więcej nie pamiętam a to tylko zdarzyło się dziś.
Padam na twarz zatem.
Wczoraj za to poza histeria i rzucaniem się na podłogę wszystko było na NIE. Nawet nie mogłam do niej nic powiedzieć, bo od razu był ryk i bicie.
W żłobku Amelia jest uosobieniem spokoju i miłości. Wszystkimi się opiekuje, jest radosna, Panie ja chwała, że sprząta po sobie i robi to o co poproszą a ja przez te dwa dni modliłam się by był już wieczór i by poszła spać. Sorry, że tak pisze, ale poprostu przeszła wszystko co możliwe.
Ale!! Dumna jestem z siebie, bo nie dałam się wytrącić z równowagi i cały czas byłam spokojna (co chwilami jeszcze bardziej ja denerwowalo i wpadała w jeszcze wiekszy płacz). Nie ważne. Ważne, że się nie dałam ha!
Ajrin
Trzymam kciuki za jutrzejsze badania.
Marta
Antoś to niesamowicie ładny chłopak!
Dziewczyny, przepraszam, że się dalej nie odniose ale padam, jestem zmęczona nie tyle fizycznie co psychicznie.Dariah lubi tę wiadomość
-
I wiecie co? Właśnie nalalam sobie lampkę wina i choćby skały srały zamierzam je wypić.
Dobranoc.
Kurtyna.kamciaelcia, marta258, AJrin lubią tę wiadomość
-
Śliczny Antos już takie duże te nasze pociechy.
Jeny jak jak Igi bedzie miał 1.5 roczku braciszek sie pojawi.
Kamcia u nas skarpetki ale na dole terakota i zimno a w żłobku w papciach taki wymóg bo parkiety aby gleby nie zaliczal choć wczoraj dostał glupawki i panie mówią na zabawce się przewrócił i krew sie polala z buzi ale sladu nie ma.
-
A Piotrek ma super humor
Ale cały czas biega-w tę i z powrotem... biega biega i biega
Od szafki do drzwi. Id drzwido szafki
Dziś az zgubił pampersamyślałam że padne
Wasze dzieciaczki też tak biegaja?????
Ten pampers normalnie mu wypadl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9b1a98e0a30.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d6b6d14aecb.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e6cecb5db5e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 21:43
Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Natka miłego winka odpoczywaj znam to w domu diabelek a w żłobku ponoć aniołek.
Kamcia Igi tak ostatnio biega i sie smieje non.stop ale on do tego rzuca sie na kolana chodzi na kolanach i sie kreci do tego smieje sie tak histeryczni no glupawka na całego.
Czy wasze dzieci jak cos sobie zrobocie tez tak aie śmieją. Normaalnie Igi wnet placze ze śmiechu jak ktos coś sobie zrobi ccos mi wypadnie albo M sie przewroci walnie noga o coś. Szok normalnie zero współczucia tylko atak smiechu do łez. -
ajrin
on tak codziennie kilka razy dziennie biega, i tylko boega
na kolana oczywiście padnie np jak mąż czy ja wejdziemy do domu
a jak biega to jeszcze tak tupie lewa noga
i nie zwraca uwagi na sytuacje jak ktos cos sobie zrobi
ani współczucia, ani smiechu, nic -
Natka,
Tule mocno ;( wiem ze dzieciak może wyprowadzić z równowagi psychicznej swoimi histeriami...ale jestem dumna ze zachowałam spokój
A!! I powiedz No mi...kiedy będziesz w Poznaniu i się spotkamy!!!??
Marta,
Śliczny Antoś !! Jaki już duzyoj czasami dzieci maja gorętszy dzień i marudzą
Kamcia,
U nas tez kapcie - po pierwsze mam wrażenie ze u nas podłoga jest dość chłodna (zwłaszcza od strony balonu) a po drugie a Zosia ma fioła na punkcie butów !! Jak nie papcie to idzie po baleriny jak nie to to inneuwielbia
Ajrin,
U nas nie ma wymogu papci w żłobku. Na początku nie dawałam jej papci ale odk kiedy się zrobiło zimno to daje bo jednak podłoga chłodniejszaa jak się znów zrobić uroki to nie będę dawać - Zobaczymy co na to Zosia
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zosia tez biega ale najlepiej jak jest ktoś No babcia i dziadek to biega od babci do dziadka
i z raczek do raczek
pobiegnie do jednorogiego ten wycaluje i hop do drugiego
Albo za kotem biega
Zosia za bardzo nie przejmuje się ze się uderzę...
Alllleee ostatnio robi buziaki w policzek !!takie słodkie !!
-
Dziś w żłobku dzień piekarza i cukiernika
Moja mała kucharka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8814811f0d82.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/165a4ac31608.pngkamciaelcia, Natka-matka wariatka :), AJrin, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Sorry ze zdjęcia z rzutu ekranu telefonu ale nie mogę ich zapisać w telefonie, w sensie nie mogę ich ściągnąć
a nie chce mi się odpalać komputera
Noo ostatnio daje buziaki w policzek a potem w drugi i się wtula obejmując wokół szyito jest takiieee cudowne
❤️❤️❤️
kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
Super ze tak daje buziaaki u nas od zawsze jak daje buziaka to na karpia otwarta buzia i jezyk wypycha
Wyglada to komicznie
No i ostatnio nauczył się pluć po myciu zębów.
Senność mnie zmaga ale znajac zycie poloze sie i odechce mi sie spać wrrr