WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Podawałam dąb simplex, mi nawet pediatra o tym mówiła.
Podawałam na początku Espumisan i to więcej niż zalecano (tak zaproponował z początku lekarz) ale nic, ani na chwilę nie było lepiej. A po pierwszej dawce Saba było już widać różnicę. U nas Espumisan się nie sprawdził.
Koleżanka też zaczynała od Espumisan u a na końcu też ściągała sab simplex z DE.
-
Kamcia
Dziekuje, ze pytasz. U nas w domu znowu przeziębienieja mam straszny kaszel i bardzo sie boje, co tam z moja szyjka sie przez niego dzieje
umówiłam sie prywatnie na usg w piatek, zeby zmierzyć szyjke i serio bardzo sie tego boje
wizyte mam u mojej gin dopiero 26.03 i wezmę ze sobą pessar i powiem, ze zakładamy... jeszcze troche musze wytrzymac z małym w brzuchu
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek
Będzie dobrze zobaczysz, szyjka wytrzyma. Ja to wiem a ja czarownica jestem
Ty jesteś już praktycznie w 28tc, tak późno jeszcze założą ci pessar?
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczku to chyba ostatni moment mi lekarz powiedział że do 28 zakładają
Myślę że to nie kołki bo nie płacze tylko ostro się krzywi natka jak coś to będę korzystać z twojej pomocy
Pola właśnie pojadla i śpi przytulona do cyca heh powiem wam ze wolę mieć takiego cycoholika niż tyle sie umeczyc co przy szymonkuAJrin, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już wróciliśmy z przedszkola.
Pojechałam autem bo u nas pada.
Od rana awantura bo córka nie chciała wstać i się ubrać a jak już się zwlekla z łóżka to miała żółwie tempo.
Coś się z nią znowu dzieje.
Wczoraj weszła do domu z przedszkola i foch, potem płacz wieczorem jak z nią rozmawiałam to mówiła o pani swojej że kiedyś krzyczała że koleżanka rozkazuje że kiedyś taka była zabawa, zamykala pokój chciała sama siedzieć warczala na wszystko i wszystkich.
Pierwsza moja myśl coś się dzieje w przedszkolu.
Wiecie poważnie myślę o psychologa dziecięcym.
To tyle z moich smutkow od rana.
Teraz pije kawke chyba do niej wrócę na zawsze.
I rozkoszuje się chwilą spokoju.
Skali u nas były kolki tak jak u natki 24na dobę.
Non stop Robert płakał i na rękach nosiłam.
U nas nic nie pomagało nawet probiotyki czy są simplex.
Jak się potem okazało Robert miał skalę białkowa i trzeba było cyca na bok odstawić i mm dać typowe czyli nutramigen.
Objawem skazy u Roberta była wysypka za uchem i troszkę na szyji.
Masuj brzuszek,teromofor połóż jak masz czy ciepła pieluszke, zakup jakiś lek espusmisan czy sab simplex i podawaj jak będzie dalej trwało to obejrzyj czy nie ma jakiejś wysypki może lekarz podpowie coś więcej.
Pysiaczku zdrówka dla was.
Będzie dobrze z twoją szyja
Daj znać po wizycie.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Kamcia nim sie obejrzysz bedzie czas porodu
Ja tam jestem przerazona że tak zlecialo i ze ni nacieszylam sie jakoś a to prawdopodobnie ostatnia ciąża.
Natka no widzisz czyli cos w tym sab simplex niby jest.
Skali widac siostra to przeciwieństwo to fajnie
To ja dalej nie wiem jaki Kostek moze byc bo Igi jadł z piersi choć on szybko się nudził i wnerwial ze nie leci wiec raczej krótko a czesto. Za 3 tygodnie sie dowiem -
Masakra, ile ludzi w lab!a lab czynne teoretycznie do 9:30! Ze 30 osób na poczeklani i jeszcze dochodzą. Kilka ciężarnych. Np ale ja jedyna weszłam poza kolejnością
były tylko spojrzenia
ciężarna mowi że jak poza kolejnoscia to i ona wchodzi. Po co gadala pod nosem?? Ma prawo
trzeba znać prawa-to na pewno pomaga ufff
Więc teraz rossmann i wracam na usg -
Kamcia serio ciazarne taki tekst! Baby to jednak bywaja wyrodne sama nie korzysta a krytykuje.
Kciuki za wyniki i za usg daj znać po.
Ja jeszcze dwa dni i też dowiem sie co i jak chyba pierwszy raz sie nie moge az tak doczekać. Normalnie zawsze usg mnie stresuje i mam taka niechęć aby je robić -
Ajrin
Myślę że tamta nie wiedziała że może bez kolejkia u mnie w lab nie ma wywieszki ze ciężarne mają pierwszenstwo(w sumie obok dawców) . Dlatego sie śmieje że szkoda że taka gadka pod nosem. Bo bym powiedziala kto jej broni. Nie planowalam poza kolejnoscia. Specjalnie poszlam na zamkniecie. A tu szok. Tyle ludzi! Więc skorzystalam z prawa. Jednak nigdy nikt nie pytal jakie to moje prawo
-
Wszystko dobrze wyglada. Na tym usg Patryczek waży 1850g ( dodam że u tego lekarza tp z OM wychodzil na usg 1. I 2. trymestru dokładnie taki sam )
Ale wiadomo-inny sprzęt i inny program, a ten przeliczył że dzidziuś wiekszy o 3tyg i 3 dniwielkolud
więc lekarz pytal o masę poprzednich urodzeń
opowiedzialam że syn też miał być duzy. Byl na 90centylu a ur się przeciętnie. Lekarza bardzo zadowolony z rozmowy (a to u niego dziwne) , dodał że malo ktore pacjentki używają pewnych zwrotów
uznaję to za pochwalę
więc okaże się czy Patryk jak Piotruś tylko straszy masą czy jednak bedzie najwiekszy?
Natka-matka wariatka :), Skali89, Pysiaczek89, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
To super Kamcia rośnie zdrów najważniejsze. U nas Igus tez niby nial rodzic sie 4300 urodził sie 3740.
Zobaczymy niebawem jak brat.
-
Ladna bluza lubie takie komplety
kamciaelcia lubi tę wiadomość