WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy dwa lusterka pierwsze ciężko się montuje aby był kat odpowiedni a jak się uda to przy dziurach na drodze potrafi się przesuwać więc tego typu nie polecam.
http://allegro.pl/dreambaby-lusterko-do-obserwacji-dziecka-tyl-i7245992609.html
Tego samego co ja mam nie widzę ale jest sporo podobnych chodzi o to że są lekko wypukłe więcej widać i mają regulacje kąta.
http://allegro.pl/babysafe-lusterko-do-obserwacji-dziecka-cm01-dekra-i7160919965.htmlkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
ajrin, dariah
wielkie dzięki
a uwaga, jakiego nie brać, najcenniejsza
sprawdzałam wczoraj na placu zabaw i w telefonie, ale serio nic nie dało się znaleźć
dodałam oba do obserwowanych, potem przyjrzę się gabarytom i pogadam z mężem
narazie to dzisiaj (dopiero) umyłam i poprałam fotelik Piotrusia, przelozyłam wyżej pasy (ten fotelik jest 0-25 bo te do 18kg już były nam małe, ale pasy sa na najwyzszym poziomiekto te liczby powymyślał???? chyba, ze wyciąga sie wszystkie wkładki? ale ona musi byc, by dziecko się nie pociło...)
moje dziecko nie jest aż tak ponadprzeciętne, jest większy niż rówieśnicy, ale niektóre dzieci bywaja i od niego potęzniejsze...
szybko dorobi się większego fotelikaczyli Patryk szybko jego zdobędzie
nie wiem zatem ile Piotruś tyłem posiedzi
on posiedzi, bo fotelik jest dobry, tylko przy takim tempie drugi na tronie sasiądzie
Piotrek dostanie nowy tron
masakra
ale Emilka wzroste tez byla ponad centylami
tyle że duuużo chudsza
próbowałam zmierzyc Piotreczka, jak np stał przy ścianie
albo juz wiem, ze głowa haczy o górne drzwi lodówki-nie wychodzi duzo przy takim mierzeniu-jakieś 86 cm
ale ubranka 92 niektóre małe
98 niektóre na styk...
pepco kupiłam ostatnio koszulki na 104 -
Szymek ma 84 cm i to by się zgadzało bo blat w kuchni mam na 86 a on tak do połowy blatu blat ma 4 cm
Fajnie na zajęciach było 4 osoby trochę pocwiczylam raz musiałam karmić kupiłam sobie karnet może uda się pochodzić
Ajrin super kolor ja miałam takie końcówki ale już mi się zmyly
Planuje iść do pepci kupić na szybko jakieś rampersy bo nie mam dla Poli a gorąco tylko ze wieje okropnie Szymek poszedł spać także może smocze autem jak aPola usnie
To lusterko muszę znaleźć żeby ich razem widzieć ale to na kompie poszukam kurde miałam kiedyś taki plaster miodu na fotelik ale gdzie ja go znajdę teraz
A mówiłam wam że na 15 maja mamy mieć kuchnię ? Z przeprowadzki nici ale nie przesuwamy terminuPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek
Ślicznie wyglądaszI spokojnie donosisz ciążę, trzymam kciuki. Oczywiście mam nadzieję że spełni się Twoje marzenie na dziewczynkę.
Kamcia
Piotruś zadowolony więc to najważniejsze a że brudny to trudno
A waga też super.
Dariah
Widać że Zosi spodobał się nocnik.
Ajrin
Pięknie wyglądasz. A Twoje chłopaki przecudne.
Skali
Powodzenia na fitnesie, super że się zapisałaś z Polą.
U nas kolejny ciepły dzień, chociaż wczoraj był upał, wieczorem aż duszno i parno i Antoś nie mógł spać, usnął dopiero o 22. Ja też miałam problem ze spaniem. W nocy była burza więc dzisiaj troszkę chłodniej i doszedł wiaterek więc jest lepiej. Antoś śpi więc oczywiście my korzystamy i odpoczywamy.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
pysiaczku
jaka ty śliczna jesteś
i jak cui włosy urosły
cudnie wyglądasz
a ta krótka bluzeczka od razu rzuciła się w oczy
marta
no właśnie, nam wychodzi 86 cm
ale na placu zabaw piotrek nie raz o pół głowy bije inne dzieci, więc nie wiem jak to jestPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczku super wyglądasz i muszę ci powiedzieć że jesteś z tych dziewczyn którym zawsze zazdroscilam chude ręce chude nogi i tylko brzuch i chociaż ja nie miałam dużego brzucha to mi poszło po równo wszędzie
także zazdroszczę figury
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczku cudnie wyglądasz brzuszek spory ale bluzka na bank w praniu się wstąpiła haha
Zazdroszczę włosów takie długie i gęste wow.
Wiecie co M nie zauważył koloru ciekawe kiedy zobaczy
My dziś do teściów jedziemy na noc jutro będzie pepkowe Kosia rodzinne.
Dziś u nas mega gorąco i parno masakra byłam na zakupach to szybko do domu wracałam gdzie chłodno.
Igi ma wzrost 83 on ładnie staje na wadze i daje się zmierzyć na stojąco więc nie mamy problemu. Nosi spodnie 86 ale bodziaki 92 lepsze. Dziś byłam w couchlandzie i kupiłam kilka rzeczy dla dzieciaków w fajnych cenach to pierwszy taki sklep tu w okolicy duży i wszystko wisi na wieszak ach więc spoko. Nie lubię tych co wszystko w koszach.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Kamcia ja też w 2 ciąży bluzek typowo ciążowych nie miałam wszystko XL i oversize i dało radę. Ale ja miałam ten problem ze ciąże w innych okresach więc prócz spodni nic mi nie pasowało co mi po sukience letniej zima
-
nick nieaktualnyU nas kiepsko.
Werka ma gorączkę leży w łóżku.
Robert też smarka ale woda mu leci i strasznie dzisiaj marudzi.
Wczoraj mieliśmy wypadek.
Lazil po łóżku wszystko było ok nagle noga mu się powinela i uderzył o bok narożnika gdzie pod materiałem jest decha.
Był płacz, wrzask, krew na szczęście raczej uderzył się w warge i z tąd ta krew zęby są całe.
Właśnie robię obiad szaszłyki i frytki dla mnie będzie ryż zamiast frytek.
Stanęłam dziś na wagę i mam +5 w MC.
Jestem wk......na na maksa.
Człowiek się stara z dieta walczy odmawia słodkości a tu taki efekt.
Przepraszam że się nie odniósł do was ale nawet nie mam kiedy was nadrobić.
Miłego długiego weekendu.