WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie po super weekendzie
Wczoraj prawie cały dzień nas niej bulo w domu. Spacer, restauracja, zakupy - kupialm już prezenty dla rodziców i babci na podziękowanie na wesele. Wiec kolejna rzecz z głowy
Dziś spacer, basen i znów spacerZofia się wybiegała przez ten weekend.
Wczoraj uwaga sukces !! Sama powiedziała ze chce iść spać i szybko zasnęła i spała cała noc !!!!Wow !!!
Aaai wczoraj kupiliśmy jej w centrum handlowym nocnik i tak oto bezwstydnica siadała co chwile po środku centrum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 21:12
żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ajrin
Jakie piękne zdjęcia !! Kostus bardzo podobny do Igunia !!!
A ten kot ❤️❤️❤️❤️
Skali
Oj mam nadzieje ze w ciągu dnia masz okazje odpocząć chwile bo ciężkiej nocy z Pola
Jak Szymus ?
A wlansie, miałam zapytać - czy w związku z ta diagnoza / podejrzeniem lekarza Szumus będzie mieć jakieś badania?
Kamcia
Piotruś przystojniaczek !!! Cudnie się bawibrudne dziecko ro szczęśliwe dziecko
Pysiaczek
Nie ma co panikowaćbędzie dobrze ! Na tym etapie to już jest bezpieczniej a poza tym teraz już skorcze będą ciagle - ra zmniejszę raz większe
nie ma co się nakręcać
A dziewczynka będzie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Aa i mamy pierwsze zdarte kolano
hehe
A na basenie były dziś zdjęcia podwodne a Królewna oczywiście co ? Zaprotestowała i nie chciała nic zrobić !! Nic !! Pani z aparatem odeszła i wszystko robiła hehhe ma jeden filmik wiec jakieś zdjęcia się z tego wytnieNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Żabka
Oj ja tez już kilka razy żałowałam ze nie wzięłam wózkach i teraz już biorę zwsze bo nosić ja i torbę to Uf ! Nie nie
A to to zawsze jest wózek i torba do wozka albo Zosia do wozka jak się zmęczybo inaczej chce na ręce a już jednak ciężka jest
-
No dziewczynka narazie pozostaje w marzeniach
chociaz baaaardzo bym chciała
U nas beznadziejniebylismy u mojej mamy i Marcus od jakiejś 15 dostał wysokiej temp 39,5, tak nagle
bylismy na pomocy doraźnej, narazie nic nie widac
teraz tez mu zmierzyłam i zaczęła znowu rosnąć, wiec podaliśmy malutkiemu na zbicie temp
Ajrin
Foteczki chłopców cudne
Kamcia
Tak jak dziewczyny napisały, brudne dziecko, to szczęśliwe dziecko
Dariah
Super, ze Malutkiej nocnik sie podobatrzymam kciuki zeby szybko zaczęła korzystać, u nas narazie nie chce siadać, wiec nocnik poszedł całkowicie w odstawke
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
My dziś odpalilisny szumisia na noc zobaczymy czy będzie lepiej póki co 2 pobudka pierwsza o 23 ja dziś padam po 20.
Dariah u nas też wózek podstawa bo jak coś to chociaż czy torba czy zakupy tam idą
Choć u nas Igi jak bardziej się wybiega to sam prosi do wózka albo jak my chcemy go uzienic dostaje jedzenie i sam sobie chwilę posiedzi a my możemy coś zobaczyć nie ganiajac po sklepie za nim. -
Ta noc była lepsza na szczęście
teraz dzieci nakarmione przebrane i spia.
Daria czasem uda się przespać Ale zazwyczaj nie wiadomo w dzień Szymek gania jest co robić.
Na 28.05 mamy termin skierowanie do poradni psychologicznej będę jeszcze umawiać go do Krakowa Ale to muszę sprawdzić terminy Ale chciałabym na wakacjach a tu jeszcze pójdę z nim prywatnie. Neurolog powiedziała ze jak będę mieć opinie od psychologa to wtedy może zleci eeg. Ale mam nadzieję że nie będzie potrzebne
Wczoraj byliśmy na wsi u m i Szymek był z teściową my jechaliśmy autem powoli m zatrabil i szymonek z daleka nas poznał i biegł w stronę samochodu taki radosny ze starzy wrócili. Czasem mnie tak zaskakuje więc myślę że wszystko wskoczy na właściwe toryDariah, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
A dziś idę z Pola na fitness dla mam także prosimy o kciuki żeby matka mogła pocwiczycm kask kupiony więc Szymonem pojedzie na rower z dziadkiem z wioski przywiezkismy jeszcze taki rowerek dla dzieci po brstankach m także same ma nowości Szymek
Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Skali no to super kciuki za fitness fajna opcja muszę poszukać czy w mojej okolicy coś jest bo fajnie by było coś porobić.
A z Szymkiem wszystko dobrze jestem tego pewna.
U nas noc lepiej 3 pobudki jedna przerwa godzinna więc nawet się wyspałam haha -
Ładna waga Piotrusia u nas wczoraj Igi dalej 12 kilo a Kostek jakoś ponad 4600.
Wiecie co ciotki odwalilo mi dziś i mam różowe włosy hahakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia no to kilo więcej to wow.
Na zdjęciu aż tak nie widać koloru haha
Zrobione plukanka ma się szybko zmyć do pracy nie chodzę mogę kabinowac
Ciekawe co powie M on z tych konserwatywnych więc na bank mu się nie spodoba haha.
[url=https://naforum.zapodaj.
/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 19:02
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89, Skali89, marta258, żabka04 lubią tę wiadomość
-
U nas nocka super, sama poszła spać i szybko zasnęła i spała cała noc !!! Rewelacja !!!
Ajrin
Hehe fajnie w tych włosach !! Wyglądasz na 25 lat !!
Kamcia
Wow !! Ładnie przybrał Piotruśmy nadal nie możemy dobić do 10kg...
Ja mam takie lusterko ale na Allegro jest bardzo uzo innych
http://allegro.pl/regulowane-lusterko-do-obserwacji-dziecka-dreambab-i6799058926.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_DCK_plaean_noss_foteliki_rowery_wozki&ev_adgr=PLA+EAN+Foteliki%2C+Rowery%2C+Wózki&ev_ln=PRODUCT+GROUP&ds_rl=1259235&gclid=EAIaIQobChMIlfKok8Xh2gIVD18ZCh0CwQR1EAQYByABEgJqyfD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CID77ZbF4doCFYSEmgodAg4Cgw
Skali
Na pewno nie będzie potrzebne żadne badaniea jak pójdzie do żłobka to zobaczysz jak będzie Was zaskakiwał
kamciaelcia lubi tę wiadomość