WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas rano nawet padalo. Teraz przewialo chmury i nawet słońce mamy. Pod blokiem majowka rodzinna. Grają od11
Piotruś zajada zmidyfikowane placuszki z piatusia ale marnie idzie
Ale matka wie czemuwczoraj byl zwazony, pochwaly więc dziś się odchudza
-
Kamcia u nas Igi nawet rosolem dziś pogardzil zjadł pół porcji czyli 1/4 tego co zjadal bo zawsze szło z dokładka. Rano zjadł prawie całą kanapkę później trochę borowek 3 łyżki galaretki. Po drzemie rosół później 5 truskawek i ogórka malosolnego i to tyle kolacji nie chciał wypił 210mm.
My mieliśmy imprezę rodzinna opijali nowego członka rodziny, Kostek grzecznie spał Igi wariowal w ogrodzie.
Dostali sporo zabawek i oczywiście Igi zgarnął wszystkie że jego
A jak u was majówka.
Ja najadlam się grilla i ciasta -
Żabka zdrówka jak teraz dzieciaczki? U nas Igi wczoraj woda z nosa dziś lepiej. Ale innych objawów brak.
-
U nas dzień jak co dzień. Miasto urządziło majówkę pod naszym blokiem tzn jeszcze grają ale nie zachodzilismy. Piotrek szaleje na wwidok fontanny więc standardowy spacer plus plac zabaw. Pusty
cały dla nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 11:59
Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
Mój m pracuje dopiero 3 ma wolne.
Jutro jeszcze będziemy przewozić ziemię na podwórko
A ja z,moja mama i kuzynka dziś byłam w McDonald na lodach pycha były a tak to siedzisktsny cały dzień u mojej babci Szymek latam w skarpetsch po podwórku
Daria to ile jeszcze do wielkiego dnia ? Bo to chyba jakoś niedługo a ty taka spokojna
Natka a wy jak tam ?
-
Kamcia to pustki u was jak nikt na placu zabaw.
Skali oj lody z Maca mniam.
A tak Igi szalał z piłką Kostek oczywiście przesłał imprezę.
[url
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 19:02
kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
ajrin
słodziaki
u nas wczoraj chłodno, dzis ma być chłodniej, wystarczyło wczoraj zobaczyć prognozę pogody, to ja tam gdzie najmniej prawie
u nas super noc ale ja marzyłam o spaniu a granie wyłączyli aż nazbyt punktualnie o 23...mały tez przebudził się o 5:30, obstawiałam ze zasnie po 30-60 min (a wtedy ja juz byłabym rozbudzona i miałabym po spaniu), mąż zaszedł, polożył go, wtedy więcej pomarudził (wołał męża) jednak Piotrek padł juz po 10 minutach i spał do...9 bo...matka go poszła budzići nie mógł sie obudzić
mąż tez spał do 9
za dobrze mają! -
nick nieaktualnyHej.
Dzięki że pytacie.
W nocy się obudziłam czyt córka mnie obudziła bo jakoś głośno oddychala ok 1:00 wstałam miała gorączkę 37,8 dałam leki.
Wogole to obudziłam się z jakimś kwasem z żołądka? W buzi.
Matko tragedia pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło.
Robert mnie wczoraj zaskoczył bo zabrał werce mleko czekoladowe w kartonie było z pół opakowania? I tak pił pił rodzice bili brawo nawet sam sobie bił brawo i właśnie wypił do końca.
Dziś męża wysłałam na zakupy więc zaopatrzyl dzieci w mleko.
Bardzo mnie to cieszy ze Robert choć trochę wypił.
Kamcia ale Peter podobny do męża twego się robi.
Ajrin słodkie maluchy choć Igi na pierwszy rzut oka też do taty podobny.
Skali MC donald mniammmmmm
Dariah pewnie się szykuje.
Właśnie kiedy ten dzień ja już zapomniałam
Natka jak tam u was
Pysiaczek ok?
My raczej dziś na zajęcia nie pojedziemy.
Na obiad mam pierś z kurczaka bo mąż był na zastrzyku to zrobił zakupy.
Teraz jedzie do pracy.
A my chyba drugi dzień w domu spędzimy bo werke już temperatura chwyta.
Może to wirus jakiś?
Pokasluje trochę.
Za tydzień dzwonie do żłobka jak tam lista czy się dostał
Chciałam iść na krótki spacer ale zobaczę jak to będzie. -
żabko
tesciowa mówiła, że teraz Piotruś wyglada jak mąż w tym wieku
jednak nie posiadaja zdjęć (spaliły się )
Piotruś mógłby mieć takie ciemne wlosyno i oczy
narazie sa brązowo-szaro-niebieskie, dość ciemne (bo sąsiadka na to zwracała uwage)
uszy broń Boziu po tacie
no i mam wielką nadzieję, że Patryk bedzie podobnej urody co Piotrek
a to z zasadniczego powodu-mąż ma dwie siostry, jedna podobna do niego, ewidentnie uroda matki tzn ciemna karnacja, brunet, duże usta, oczy ciemne...a ta młodsza poszła za rodzina ojca i długo czula się jak odludek...wlosy dużo jasniejsze, niebieskie oczy, chudzielec, wielkie oczy...
nie chciałabym by chłopcy po prostu się bardzo różniliWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 10:54
-
Hej Kochane
Nie odzywałam się wczoraj bo prawie cały dzień nas noe było - wyjechaliśmy po 10 na Maltę (jezioro w Poznaniu z alejkami i placami zabaw i restauracjami) i wróciliśmy koło 17Zosia zaliczyła tam dwie drzemki, wybiegała się, najadła , pobawiła wiec było super
a wieczorem wszyscy padliśmy hehe
Wielki dzień jest 11.05 wiec już tuż tuż i stresuje się oczywiście ze tak ale to głównie tym ze nie mamy jeszcE wszystkich papierów...w piątek idziemy do urzędu miasta złożyć wniosek po ostatni papier... mam nadzieje ze zdążymy go wyrobić... ehhhh
A tak wczoraj nas zaskoczyła Sofcia : sama ułożyła puzzle drewnianWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 21:59
kamciaelcia, żabka04, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No Piotruś podobny do Taty a Igi to Go zjadł jak dla mnie
hehe
Żabka
Mam nadzieje ze Werce szybko przejdzie i ze Junior nie złapie nic od niej
Natka
Co u Was ?
-
No to lada dzień wielki dzień Się zbliża super.
No i mądra Zosia brawo.
Żabka zdrówka niech szybko przejdzie. A ty niev jadła wczoraj czegoś co mogło Ci leżeć na żołądku? Ja często w ciąży z kwasem w buzi się budziłam.
Wiecie Igi jak się urodził i oglądaliśmy zdjęcia to dopiero widziałam jaka to kopia M normalnie tego nie dostrzegalam. Ale teraz im starszy tym bardziej przypomina mnie oczy ma moje i uśmiech choć uśmiech bywa sporadycznie bo Igi to albo ma mega glupawke i wtedy biega jak szalony z buzia wnet do ziemi uratowana i ciężko moment uchwycić albo poważny skupiony artysta bądź histeria i ryk.
Ale dla porównania ja u góry na rękach u Taty jak byłam mała a na dole Igi.
Pamiętam lepsze fotki ale nie wiem gdzie one są po przeprowadzce zginęły.
[url
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 19:00
-
No dzień się zbliża zbliża oby te papiery udało się zrobić na czas.
No i mam nadal problem z butami bo po wizytach u fizjo jak mnie ponaciskal j poustawiał stopę to mi są jeszcze mniejsze niż były te butyehh
Ajrin
No faktycznie podobny do Ciebieale to pewnie rak jak h nas, zależy od miny, ujęcia itd i albo podobny do Ciebie albo do taty
-
Dzieci rosną i się zmieniają nadal każdy twierdzi że Igi to kopia M i ja też to widzę ale są zdjęcia ujęcia albo nawet spojrzenia że widzę to podobieństwo do mnie w sensie pamiętam moje zdjęcie z dzieciństwa że Igi przypomina mnie w danej chwili. No i jak widzę oczy Igusia to widzę w nich odbicie mojej bratanicy, która jest moim klonem z dzieciństwa i zawsze rodzina mówi że to kopia mnie choć już teraz bardzo się zmieniła i już tak nie.
-
nick nieaktualny