WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Igi w żłobku a Kosiu śpi z przerwami na jedzenie haha. Ja też z 30 min pospalam i zabrałam się za składanie prezentu od M
-
Ajrin
A co ci ten mąż sprezentował, że składasz?
U nas ponoć też upał. Mi zimno. Klima w biurze tak ustawiona, że żałuję, że nogi zrobiłam rajstopami w sprayu a nie ubrałam zwykłych. -
Natka też zawsze marzne latem w biurze.
Bo zawsze podkreca tak klime że masakra. -
A dostałam taka szafę stojąca z lustrem otwiera się i ma puleczki i dziurki i wieszaki na biżuterię.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie ucieklam że szkoły.
Wcześniej mąż zadzwonił że jest w domu u uciekł z kursu mówię to przyjdź do szkoły bo ja latam za Robertem chwilę potem Robert dostał histerii.
Mąż przyszedł kazałam mu iść do córki a ja wyszłam z Robertem i siedzę na placu zabaw.
Zgrzalam się.....
Pytanie za sto punktów (mąż pyta): po co dziecko czyt weronika przyszła tu do szkoły?
Brawo nie kumate to ahhhhh
Ajrin piękny prezent to skladaj dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 17:45
-
Moje dziecko idzie spać.
Tzn sama się położyła.
W stroju kąpielowym
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c7392bc034c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 18:42
-
Haha Natka pięknie wyszła
taka burza loków i błysk w oku no cudna.
Żabka och faceci masakra gdzie mają mózgi.
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Żabko
domyślny ten twój mąż nie powiem
Ja właśnie się pindrzę na jutrzejszy dzień pełen spotkań. Mam aż 4 wizyty u klientów, na dworze ma być 31st a tu trzeba koszulę ubrać i chyba założę spodnie. Do tego marynarka,, bleeee....
Nie przepadam za wizytami, szczególnie latem kiedy upał jest i idziesz niby z auta do budynku ale po drodze twoje włosy wyglądają tak jakbyś ich nie myła a twarz się świeci, błyszczy i ocieka potem. Wrażenia jak ta lala
ale koniec tych smętów.
Jeszcze 2 dni robocze i urlop. Prawie 3tyg! Odpocznę trochę mam nadzieję.AJrin, żabka04, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już w łóżkach lezymy ale Robert swiruje miejsca sobie nie może znaleźć.
Nie jest gorąco w pokoju bo wiatrak chodzi więc nie wiem co mu jest.....
Wróciłam do domu z bólem głowy serio przez tą histerie Roberta.
Ooooo chyba zasnął.
Raczej tak.
Wiecie jak facetowi nie namalujesz to się nie skapnie o co chodzi.
Masakra z nimi.....
Werce się podobało jakąś nauczycielka ja zaczepila że jest bardzo ładna dziewczynka i ma piękne włoski.
Werka urosła hihi
Mówi że fajna pani.
Mąż też z nią szczęśliwy przyfrunal do mnie także było fajnie.
Jutro cioteczki mocno piastki trzymamy jutro zadzwonię i zapytam o której ta listę wymiesza z wynikami i będę musiała pojechać tam
A może mi babka powie? Zobaczymy.
Nam się pampersy skończyły jutro muszę pomyśleć co kupić bo nie mam pomysłu.
A ktoś używa pantsy biedronkowe?
Jaka opinia?
Ajrin pochwal się jak już założysz
Natka wierzę że tak wyglądasz i wygodę w taki upał bleeeee
Ja dziś cała mokra do szkoły weszłam tam na rękach chwilę Roberta trzymałem normalnie plywalam.
A tu idź jeszcze do klienta.
Ale bym była zła.
Ale będzie dobrze bądź dobrej myśli i życzę szybkiego załatwienia spraw pomyślnie oczywiście
Oby jutro był wiaterek to będzie lżej.
Dobrej nocki.
Ja jutro szybciej werke muszę zaprowadzić bo ma wycieczkę.
A i znalazłam dziś 10zł na klatce mojej jak wracałam z Werka do domu hihi
Edit.
Sorki wyniki będą w środę!
Cały dzień dziś myślę że jutro jest 30.05 coś sobie ubzduralam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 22:22
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ja dziś miałam dzień jak z koszmaru zaczął się ok poranny spacer do Lidla zakupy a potem gonitwa bo okap nie pasuje trzeba jechać oddać itd no ale ogarnelam ale padam padam bo tu jechać tam jechać
Kamcia co u was ?
U nas pola zaczęła się podnosić tak bardzo głowę ze aż się boję ze tak wcześnie a może normalnie ?
Natka zazdroszczę wakacji udanej zabawy
Żabka facetom trzeba 1900 razy powtarzać a u tak nie wiedzą całi oni
-
Skali to faktycznie zabiegany dzień co do główki to spokojnie Kostek już od 2 tygodni nieźle podnosi ale Igi to od urodzenia mocno się wyginal o ile dobrze pamiętam w wieku 3 miesięcy Igi przekrecal się już na boki. Kostek już zaczyna z pleców na boki ale jeszcze staje w połowie.
-
A to prezent od M.
[
rl]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 12:58
żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin fajna ta szafeczka
Moje dziecko od 7:30 w przedszkolu.
Z Robertem poszłam do biedronki na zakupy no i matka zaszaleć musiała kupiłam mu cztery rysoraki hot wheelsa (niestety wydają mi się na podroby ale to mąż oceni) i dostał jednego gratis.
Teraz leży sobie na podusi i być może odleci choć to za wcześnie.
Wstał o 6:15!
Gotujemy sobie zupki kalafiorowa -
W sensie pola jak leży na plecach to głowę i ramiona do góry ciągnie, orzekreca się itd ale drugie dziecko zawsze szybciej bo widzi to pierwsze
Sukces po godzinie męki udało mi się uspac Szymka gdy pola leżała obok a teraz i ona w wózku przysypia sieć muszę szybko zamówić okap
Kamcia jesteś ? Co tam u was ?
-
AJrin
Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin
Piękny prezent mąż Ci zrobił, super szafa
Natka
No urlop tuż tuż, zaraz będziesz się byczyć i odpoczywać.
Żabka
Kciuki za żłobek Roberta, daj jutro znać.
Skali
Ja pamiętam że Antoś też szybko zaczął podnosić głowę więc u Poli też na pewno wszystko jest ok, to silna dziewczyna i trenuje.
U nas cd upałów, dobrze że w domu temp ok bo na dworzu skwar. Rano byłam w laboratorium na pobraniu krwi bo w pon mam wizytę u lekarza i muszę przyjść z wynikami. Zaliczyliśmy z mężem zakupy i plac zabaw z Antosiem, no i przez ten upał oczywiście kostki mi napuchły, więc jak mały poszedł na drzemkę to ja leżę i odpoczywam zajadając się truskawkamiPo południu przyjadą teście więc zabiorą Antonia jeszcze raz na plac zabaw jak będzie trochę chłodniej.