WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka super pięknie wyglądasz i ta długość !,ja muszę swoje obciąć bo już nie daje z nimi rady a jeszcze od hormonów mi się faluja lekko kręcą także idzie oszalec
Kamcia ja jutro idę ma tsh. Niby masz w normiee. Mnie mówiono jak raz zaczniesz brać eutyrox to już trza brać chociaż ja między ciazami w pewnym momencie przestałam
Natka super łóżko
Zabko mamy olej naturalny i dąb i najpierw jeden potem drugi i jest zbliżony kolor także coś m umiesza z tegożabka04 lubi tę wiadomość
-
Ja w dzieciństwie miałam niedoczynność potem jak zaczęłam pracę to znowu niedoczynność i brałam leki. Jak się później okazało miałam i w dzieciństwie i potem zapalenie tarczycy Hashimoto wtedy tak to nie określano i nie badano bo to ponad 20 lat temu i 13 lat temu. Jak zlikwidowali stan zapalny cofnelo się niedoczynność obie ciąże bez leków ale mam wrażenie że teraz coś się dzieje więc będę sprawdzać.
-
nick nieaktualnyKamcia Piotruś schudl co?
I taki poważny się zrobił.
Pięknych masz chłopaków.
Te oczyska ahhhhh
Ja się w nich zakochałam.
Zawsze patrzę na ich oczy potem reszta
Ajrin no to jest okazja aby zrobić badania czy już robiłaś po porodzie?
Nie pamiętam żebyś robiła.
Ja jutro ucieknie do laboratorium o 6:15 w kolejkę.
Zrobię watrobowe i peptyd c dla diablo i dokupienia glukozy insulinę na czczo zobaczę jak leki działają i tsh zrobię bo ostatnio był wysoko.
Robię drugie i ostatnie pranie wow.
Byłam na dworze sąsiadka dzwoniła czy wychodzę bo ma godzinę więc posiedzialysmy z dziećmi jeszcze w cieniu.
Zaraz dam Robertowi zupki bo mąż mówił że wczoraj jadł sam zupę! Robert?! Tak.
Tyle że mąż mu chciał miskę poprawić ten się wkurzyl i poszedł di werki z miska i ta go karmilakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
zabko
Piotruś ciągle rośnie na długość, waży prawie 14 kg więc wizualnie wyszczuplał na pewno
wizualnie tez strasznie wydoroślał, oj bardzo, az tak smutno, gdzie ten malutki dzieciaczek
dzis znów zainteresował się rączkami Patryczka
a Patryczek strasznie w niego zapatrzony
bo ogólnie nadal większych interakcji między nimi brak
zaliczyliśmy sponatniczny poranny spacer, 3 dni w domu siedzieliśmy przez upały
po 10 już goraco i szybko z marudami wracaliśmy
jutro mamy gości-przyjeżdzają juz po Zuzię...ale te 2 tyg szybko uciekły -
Żabka
Super zmiana, pięknie wyglądasz
Natka
Nowe łóżeczko Amelki super, widać że jej się podoba
Kamcia
Rosną Twoje chłopaki rosną, są cudowni
U nas wszystko ok, Natalka ciągle chce do cyca, sporo ciumka i tak usypia, chyba przy mamie jej najlepiej. Ma takie momenty, że śpi po 3h albo dłużej a nieraz budzi się co 1h i już szuka cyca. Jak śpi to mam trochę czasu dla siebie i też robię sobie drzemkę.
Mąż kończy malować pokój dzieci, została mu ostatnia warstwa, później sprzątanie i przestawianie mebli. Na koniec zostanie układanie wszystkich rzeczy. I jeszcze pomalowanie jednej ściany w salonie, więc myślę że do końca tygodnia powinien wyrobić się ze wszystkimkamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My korzystamy ile się da dziś nawet ja się kapalam
Igi padł nam w aucie więc pospal godzinę uff.
Obiad zjedzony idziemy na naszą plaze a potem do mini zoo.
A i nie chce zapeszac albo bunt się skończył albo wakacje i Igus naprawdę jest znowu wesoły i posłuszny.
-
Kamcia faktycznie Piotruś duży wow.
U nas jest odwrotnie dziś na plaży Ignas podszedł do w latka różnica dokładnie 2.5 miesiaca a kolosalne było okiem widząc że Igi jest mniejszy o głowę.
Nawet matka się dziwią bo zakładała że nasz Igi bo rówieśnik też okazał się być Igusiem jest tego wnet samego wieku.
A tu moje szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:08
Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia a jak tam twój wniosek o 500+?
Pytałaś kobietę o której wspomniałeś?
Pytam bo właśnie przeczytałam że jeśli złożyłam np w marcu to przyznali ci świadczenie na dany okres czyli do 30.09 więc musisz złożyć wniosek w sierpniu na kolejny rok świadczenia.
To tak bo przeczytałam
Zajrzyj jeszcze w decyzję swojąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 17:47
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:azabko
tak, zaglądałam
w lipcu tylko wnuiosek online, w sierpniu mogę składać, druk pobrany
Kamcia przez bank swój będzie szybciej.
No spoko ważne że temat można zamknąć bo ja bym myślała czy ci mówiłam czy nie:-)kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po badaniach.
Wyniki będą w poniedziałek.
Byłam pierwsza w kolejce jak wróciłam wszyscy spali.
No nie ma to jak dzieci grzeczne przy tatusiu!
Czeka mnie wyprawa po nie z dziećmi mąż będzie miał 1 zmiany
Jakoś dam radę.
Oby pogoda była znosna.
Ja już na zakupach bylam siedzimy na placu zabaw w cieniu jak słońce wyjdzie to wiejemy hihi
Dziś robię placki ziemniaczane córka sobie wymyśliła.
Co tu tak cicho? -
My ostatni dzień na plaży
Noc znowu słaba Igi kilka razy płakał później spał z nami wstal przed 6 z bojowym nastawieniem.
Dziś wieczorem czeka nas pakowanie a rano ruszamy -
nick nieaktualnyDotarły nasze ubranka.
Powiem wam że jestem mega zadowolona bardzo dobra jakość i te żywe kolory super.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0084ba6079b.jpg
Zamówiłam bluzę Batmana 104-110
Dwie bluzy zielona i czarna do tego spodnie czarne taki komplet 92-98
Piżama w traktory krótki rękaw i spodenki 86-92
Piżama Batmana na dl rękaw i spodenki 86-92
Podkoszulki 3 szt 92-98
Dwie koszulki dla werki
Za wszystko 241zł
Chyba nie dużo co?
Pytam bo chce się zorientować może któraś wie może gdzieś taniej
Wczoraj zrobiłam orientację co musimy kupować z ubrań dla Roberta to na tą chwilę mamy wszystko więc kolejne łowy będą od rozm 104 i to bluzy spodnie etc bo koszulki mamy aż do 122 rozmiaruWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 11:41
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Żabka w lumpeksie
haha
Te co ja kupiłam to właśnie w lumpie za dosłownie grosze.
Igi znowu padł w aucie ja robię obiad.
Sinice coraz bliżej nas więc już dziś na plaze nie idziemy ryzykować nie ma co pójdziemy na spacer.