WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia liczysz krzywe?
Jej tak sobie myślę że jestem lepsza od ciebie hihi
Dasz radę.
Dariah udanego wypoczynku.
Mama się nie przejmuj normalka.
Ajrin no to fakt pogoda wam się udała.
I bardzo dobrze odpoczywajcie.
Byliśmy na Hel w fokarium ja się rozczarowalam myślałam że jakiś lepszy będzie.
Tam się płaci od osoby nie ważne że dziecko
I zabierz drobne bo tam maszyna jest i tylko monety przyjmuje.
Natka co tam u was?
Jak idą postępy w pracy ze złożeniem łóżka?
Skali znalazłaś te farby?
Ja siedzę i myślę cy włosy myć dzisiaj czy jutro rano a może wcale?
Ale nie wyobrażam sobie jechać w tak brudnych włosach.
A szczerze niech mąż ma nawet ciszę spokój (tak bo tak zawsze jest) byle siedział z nimi w domu a nie wlukl tyle czasu w aucie albo na dwór niech idzie z nimi ale on nie wyjdzie jestem tego pewna.
Byłam po południu w sklepie po zakupy i przy okazji kupiłam resztę art biurowych werce do szkoły także został nam strój gimnastyczny sniadaniowke i buty do stroju galowego i chyba buty sportowe bo się okazuje że są na stykkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Trochę się nie odzywam, bo mam jakiś taki wisielczo-szyderczy humor jak to mówi mój D. Pewnie to dlatego, że już za chwilę kolejne urodziny. Nie lubię.
Ogólnie Mela znów zakatarzona, kaszel. Walczymy z tym. Do tego mnie boli żołądek, coś mi się tam przelewa cały dzień.
Padam na twarz.
Jutro postaram się coś naskrobac.
A łóżeczko złożone. Udało się. Pochwalę się jutro. Jeszcze czekam na części do szuflady, bo to już musiałam zamówić. Takich zdolności to ja nie mam. Ogólnie trochę na łatwiznę ale kit z tym. Mela śpi i bardzo jej się podoba. Ach...i odkąd śpi w nowym łóżku to liczba pobudek zmalała do 1 w ciągu nocy! Już nie budzi ja to, że uderzyła głową w szczebelki albo, że utknęła jej noga lub ręką.
-
nick nieaktualnyKamcia już w laboratorium siedzisz?
Jak poszło picie?
Jak się czujesz?
O której kończysz badanie?
Natka ale zaglądaj i gadaj nam tu z namirozumiem cie doskonale z tym humorem.
Pokaż foto łóżka
Ja się zbieram.
Robert jak na złość kręci się koło mnie cały czas co spojrzy na męża to warczy na niego.
Ale i tak wyjdę
Za godz ruszam do potem -
Żabka dzięki za info o fokarium buziak.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam wyniki krzywej cukrowej (na insulinową muszę poczekać)
ogólnie prawidłowy, poza ciążą prawidłowy...bo na czczo jak zwykle wysoko...poprzednia krzywa pociążowa była bardzo bardzo podobna
moje wyniki: 96-145-114
(dwa lata temu: 94-150-111)
chyba mam powody do radości?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 13:46
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już w domu.
Przed.
Dzieci były grzeczne.
Robert troszkę płakał.
Mąż nic nie mówi robi usmieszki pod nosem, córka mówi że ładne włosy a Robert uciekł boi się mnie.
Pewnie zaraz mu przejdzie.
Kamcia z krzywej glukozy tak można się już cieszy a na insuliny poczekajmy lepiej i zobaczymy.
Tsh do zbicia.
Zapisałam się na wizytę do Endo?
Jak się czujesz po glukozie?
Idę obiad robić bo jestem głodna jak wilk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 17:44
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Zabka
Wow! Jaka zmiana! Pięknie.
Kamcia
Wygląda to na niedoczynność pociązowa.do zbicia. Mozliwe, ba bardzo prawdopodobny, że po kilku miesiącach ci się wyreguluje ale pewnie bez tabsow się nie obedzie.żabka04 lubi tę wiadomość
-
No właśnie. Bo różnie jest z tymi normami tsh i podejsciem lekarzy...bo ogolnie w normie...ale endo decyduje tak szczerze. Czekam jeszcze na ft4(ten wynik bywal okolo 17) i zapiszę się prywatnie do tej endo-gin z Poznania co przyjeżdża niedaleko mnie. Zrobi usg itp itd.
-
No właśnie. Bo różnie jest z tymi normami tsh i podejsciem lekarzy...bo ogolnie w normie...ale endo decyduje tak szczerze. Czekam jeszcze na ft4(ten wynik bywal okolo 17) i zapiszę się prywatnie do tej endo-gin z Poznania co przyjeżdża niedaleko mnie. Zrobi usg itp itd.
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny
No jak to ja mówiłam "zapuscilam się" . hihi
A tak na poważnie było super, sympatyczny ten chłopak i wygodę miałam okazję na żywo zobaczyć jak potrafi naprawić włosy.
Dziewczyna była przede mną z popsutymi włosami u innego fryzjera.
No wow słuchajcie.
Cieszę się że znalazłam wreszcie fryzjera.
Ja już miałam kiedyś taki kolor i taka fryzurę ale nic się nie odzywałem czekałam co zaproponuje.
Efekt końcowy super całkiem inna osoba.
I ja się czuję inaczej.
Kamcia tak lekarz zadecyduje.
Też mówię że to poporodowa.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia trochę
Mnie interesuje wynik na czczo i ci powiem czy masz to gówno co ja.
Pytaj może Ci odp.
Ale podaj kobieto wynik bo ja tu cały czas myślę o tobie.
Z opowieści śmiem twierdzić że to masz ale dla upewnienia potrzebuje wynik.
Dlatego też naciskalam żebyś krzywe obie robiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 16:24