WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah tam jest tak że przed samą zjeżdżalnia jest belka no i on wszedł i rozpedem do przodu i uderzył tak że poleciał na tył skąd wszedł nawet nie myślałam że to takie niebezpieczne u nas wszystkie mają z boku wejścia.
-
Jak pech do pech Kostek dostał katar a ja okres
kuźwa boję się że po podróży to nam się Kostek dopiero rozłożyć może
-
Ajrin może to przejściowy ten katar Pola czasem tak ma ze zaczyna spikac a na drugi dzień nie ma. Udanej pozdrozy
A Ajrin u mnie też ramiona fatalne i brzuch polecam dds ja ćwiczę na rmpb i są też np na smukłe ręce nogi itd stosuje plan naprawczy zobaczymy co z tego wyjdzie
A dziewczynki dziś bratowa m urodziła córeczkę drugi poród szybko poszlo
My kupiliśmy dziś dwa stoły do renowacji za 350 zł także już dziś zaczęliśmy szlifować tylko nie możemy dobrać bejcy do podłogi zobaczymy może w poniedziałek się uda coś pokombinować doAJrin lubi tę wiadomość
-
Super że się stoły udało kupić
Oby do jutra przeszedł ale właśnie się zbudzil u od 30minut nie śpi niespokojny jest coś męczy.
Kurde ile to rzeczy człowiek dla 2 musi zabrać pół domu serio. -
nick nieaktualnyAjrin życzę słonecznej pogody i udanego wypoczynku.
Będzie dobrze zobaczysz.
Ja też dostałam okres na miejscu także tego
Trzymam kciuki żeby katarek poszedł sobie w p...... Sioooo
My wstali rano zjedli śniadanie.
U Roberta jakiś marny apetyt.
Wczoraj zrobiłam zakupy hihi (widzę że też szlaejecie) u kobiety która ściąga ubranka z Anglii firmy Georga.
Kupiłam za 250zł!!!!
Z czego dla Roberta większość bo werce tylko dwie bluzki hihi
Byłam wczoraj u mamy bo w poniedziałek przyjeżdża nie miałam wyjścia bo dałam jej nasz basen do piłek żeby zeszyla no i słoiki kiszonej ogórków musiałam zabrać bo zrobiła więc się opłacało dzieci dostały po 50zł więc zabrałam do tych ubranek dozlozylam.
Jak przyjdą to się pochwalę
Dziś od rana coś mnie wzięło i werce zrobiłam w szafkach porządek i wystawiłem po parę groszy te co za male może pójdą oby poszła całość szybko byłoby super bo nie mam miejsca a jakby nie było cały wor się uzbieral.
Skali pokaż nam tu efekt końcowy tych stołów.
Pewnie wyjdą piękne.
To prawda te starszymi brudna się szybko i najwięcej dla nich trzeba.
Mieliśmy jechać na wycieczkę ale robię wszystko żeby nigdzie nie jechać nie chce mi się.
Mąż zaczyna od poniedziałku pracę niech siedzi na dopiero wczoraj rano byliśmy na spacerze w parku rodzinnie mąż ćwiczył ja biegalam z dziećmi, w piłkę potem graliśmy i złapał kontuzje coś go boli w karku więc niech siedzi i się kuruje do roboty ktoś musi chodzić.
Miłego dnia.
A mój Robert nie już piąty dzień obiadów czyt tylko zupę nie wiem czy to starcza jak on tylko musli i kaszki je.
A i pije te soczki.
Odrzucił sloiczki obiadki i nie wiem zostaje mi codziennie spaghetti gotować bo to je hahahaha -
Dzień dobry.
Noc minęła nam spokojnie, w miarę ale Mela obudziła się z okropnym kaszlem i golami do kolan. No cóż. Mam nadzieję, że się ogarnie trochę bo jutro do żłobka.
Ja wczoraj pomalowałam ta piaskownice. Wygląda o wiele lepiej. Dziś wypralysmy wózek. Amelka w tym czasie mylą swój rowerek i autkona dziś w planach mam jeszcze lodówkę. Chciałam jechać z nią dziś na basen, ale ma takie smarki, że sobie odpuszczę a szkoda, bo w sumie sama bym sobie chętnie poplywala i do sauny poszła a D pilnował by młoda. Ech...ale nadrobimy.
-
Ajrin
Udanego urlopu wam zycze! Będzie dobrze, zobaczysz!
Zabka
U nas też był czas, że że dwa tygodnie gotowałam spaghetti na zmianę z pomidorowa dla Meli. Tylko to jadła w domupotem jej zbrzydło i na spaghetti to patrzeć nie chce już nawet
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na szybko dojechaliśmy
kamciaelcia, Dariah, żabka04, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O tu pocztówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:09
Dariah, żabka04, Skali89, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Żabka i super że poszalalas też lubię Georga rzeczy piękne a jaka jakoś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:09
żabka04, Dariah, Skali89, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My też dopiero wstajemy tzn Kosiu wstał koło 5 Igi koło 6 ale jak zobaczył że nie ma dzidzi w łóżeczku turystycznym to chciał tam i zasnął aż go przed chwilą budzilismy
A Kosiem zajął się od 7 M i ja dospalam. -
Witam się i ja oczywiście że pokaże narazie szukamy koloru oleju ho to nie takie proste a i jeszcze nogi chcemy czarne matowe
Wczoraj dziś zaczęliśmy o 6 już na spacerze bo Szymek histerię miał więc spakowalam do wózka m z łóżka sciagnrlam i poszliśmy później nad jezioro Ale zimna woda potem do teściów na działkę i zlecialo
Dziś od rana szukam oleju i farby do łazienki bo mi się spodobała u brata m a że my mamy płytki w łazience do połowy co mi się średnio widzi to namowilak m na taką farbę piaskowa tylko drogo to jest ślę to ma być mój prezent na rocznicę ślubu haha co to już się dzieje no trzeba się poświęcać
Ja lubię ubranka z carter na zamek szybko się ściąga
Oki lecę ma zakupy bp dzieci śpią
-
Pogoda jest super
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:07
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
u nas upał
byliśmy na porannym spacerku ale już mieliśmy wszyscy dosyć
raczej z Patrykiem popołudnie odpuszcze, może i Piotrek, bo rano wyraźnie się męczył
teraz dzieci spia(łącznie z Zuzia) ale wszyscy za chwilę wstaną na jedzonko
dostałam okres
i jestem już pewna że to silne krwawienie w połogu było @ bo po 28 dniach jest kolejne