WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś bez piotrusiowej drzemki
Goście już pojechali
Ajrin
To ja ostatnio u znajomej kupilam koszulki malenkiemu i 3malutkiemu na teraz na upaly
A jutro będzie zamówienie z 5-10-15
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c84bc191201.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f38c28a351ab.jpg
I dałam 18zetaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 16:31
Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
Ja w lumpeksie zapłaciłam 20 zeta ale dziś spora cena w czwartek będzie najtaniej to przejdę się i dokupie jeśli coś zostanie bo było dziś sporo bluzek ale wsumie nie potrzebuje aż tylu większość będzie na za rok. Część to tak naprawdę 80 wkotre spokojnie Igi wchodzi haha.
No i ten rampers jest śliczny nowy nawet z metka nie ubrany będzie na przebranie na chrzciny jak coś. Bo będzie upał na maksa. -
U nas Igi naprawdę mały ma nadal jakieś 83 cm.
Dla niego mam sporo koszulek większych brakuje mi spodni i długich pewnie na zimę ale nie wiem totalnie jaki rozmiar bo mam wrażenie że się właśnie wyciąga w górę długo stał że wzrostem.
A te koszulki głównie dla Kosia na za rok.
Będę jeszcze w czwartek polować na jakieś ciuchy. -
spodnie jeansowe już zamówiłam u tej znajomej
ma po 5 zeta, prosiłam o rozmiar 104 i większe bo te co mamy to dwie pary "dresowe" jeansy i jedne klasyczne na styk , a w pasie ten styk jest wiekszy
nawet nie myślę o zimie
a geoxy nosimy 24, mam tylko lidlowe większe...zero butów w zapasie -
U nas spodnie 86 haha
-
Witajcie
W piątek dolecieliśmy po 22, lot z Paryża do Frankfurtu jakaś katastrofa - burza i wiatr wiec trzęsło strasznie !
Wiec było opóźnienie oczywiście.
W so ote od rana jechaliśmy fo Konina po Sofciealleeee się ucieszula jak nas zobaczyła
Tego samego dnia wracaliśmy do Poznnaia bo musiałam poprosić i walizki spakować
No a dziś znów pranie i pakowanie i spacer
Natka
Ojjj to musial nie złe zajść Ci za skoremam nadzieje ze się pogodzicie
Ajrin, Żabka, Kamcia
Nie złe łowy zakupowe!!!!
Ja ostatnio nie szaleje bo Sofcia ma dużo ubranek
U nas nadal rozmiar 80
Skali
Widzisz !!! Szymus robię piękne postępy!!
W swoim tempie ! Ale robi !i to najważniejsze
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah super że Sofia się ucieszyła.
A przypomnij mi gdzie jedziecie?
Pogoda na najbliższe dni mega upał więc dużo pijcie. -
My jedziemy dokładnie do miejscowości Warchaly na Mazurach
miejscowość - hucznie nazwane ehhe wiocha raczej 3 ulice na krzyż lol ale wlasniebi to ki chodziło
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie się położyłam od 6 ten rano o 6 byliśmy już na spacerze bo szymek nie chciał spać potem kościół i do teściów potem pojechaliśmy do Leroy Ale z sztmkiem się nie da bo jemu żadna pozycja nie odpowiadają także po pół godziny wracaliśmy później jeszcze grill u babci i do domu dzieci padły z tatusiem a ja szukałam pomysłu na łazienkę
Natka spokojnie po każdej burzy jest słońce lepiej sobie wszystko wyzygac niż tlumic w sobie
Kurde dziewczyny jakie wy rozmiary kupujecie ją bazuje na rozmiarowce smyka to myślę że na zimę będzie 92 Ale szymus drobny chociaż na wzrost nie odstaje
Powiedzcue mi czy wasze dzieci też tak się poca ? Szymek np w foteliku w samochodzie w 3 sekundy mokry to samo w łóżku pola tak nie ma nie wiem z czego to może być
Marta co tam u was ? Jak Natalka ?
Ajrin sprzątaczka zazdroszczę na czasem blagalbie myślę żeby ktoś za mnie wyprasowal dobrze w domu będę mieć suszarkę
-
Mela chodzi mokruska. To te upały, ale spoko. Dajemy radę.
My teraz kupujemy 104. Czasem większe 98 się znajdzie to też.
Ona ma długie nogi i ręce i więc muszę kupować ciut większe.
Na zimę kupuje 104/110. -
My już wstaliśmy, śniadanko, ogarnianie i wyjazd
Skali
Ja na zime będę kupować 86 myśle. Chyba ze nagle wyskoczy ze wzrostem...
Aktualnie mierzymy 82, j chudzina wiec rozmiar 80 jest w większości do ry teraz
Natka
Dziękujemy bardzo
-
Igi w letnich spodenkach i spodniach rozmiar 80 nadal pomyłka więc jak na chłopaka to serio on mały
My wzrostów z M aż tacy niscy nie jesteśmy.
-
Ah j co do pocenia się - nie pamietam kto pytał
Ale h nas Spfcia tez ledwo zaśnie w foteliku lib w wózku to jest mokraaaa! Włosy jak po prysznicu....
Na fotelik kupiłam jej takie letnie pokrycie z bawełny ale i tak się poci strasznie.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas pocenie się to na maksa cały fotelik mokry mimo wkładki antypotowej choć mamy wrażenie że wkładka pomaga i jest mniej spocony to jednak spocony. Wczoraj u nas 30 stopni w domu Igi biegał naz golasa tzn tylko w majtkach i cała głowa mokra. W nocy śpi na waleta bez przykrycia i też tam gdzie głowa styka się z poduszka to mokra.
Kostek póki co się nie poci i jest bardziej tolerancyjny na ciepło.
Szerokieth drogi odezwij ie się jak do jedziecie i daj namiary jeśli fajna miejscówka zbieramy z M miejsca z polecenia.