WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas oboje ciągle na golasa. Z dziećmi z domu nie wychodzimy chyba ze zaraz i na chwilę. Piotrek spi w bodach na ramiaczkach dziś przy uchylonym oknie. On nigdy nie przykrywany ale kołdrę do tulenia musi mieć. W ciągu dnia po bieganiu czuje że mokry ale po wlosach nie widac. Tak daje radę. Ale my też w domu ok 30. W nocy się nie budzą oboje. Patryk wrecz dziś znów 9h od kolacji o 19 do jedzonka o 4
-
Dziękujemy
Ajrin
Jedziemy do Natura Mazur - opinie super ale zobaczymy w realu czy tak superdamy znać
liczę na to ze będzie fajnie.
AJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah to daj znać jeśli fajnie.
My we wrześniu na 8 dni jedziemy wybory tucholskie tam też cisza i spokój działka wujka więc za darmoszke. -
Dariah wow co za miejscem aja sale zabaw extra Igus był by przeszczesliwy ale ceny niestety powalają. Może kiedyś weekend sobie zrobimy z chłopakami.
-
nick nieaktualnyWróciłam.
Matko jaki upał!
Jeszcze spodnie krótkie mi nie wyschly przez noc więc na dupe założyłam jeansy.
Wow.
Dałam radę.
Jestem już w domu i wiatrak mnie chłodzi.
Wyniki lepsze super czuli ruch, dieta i leki działają.
Tylko tsh rozkminiam i zglupialam może pomożecie.
Obecnie 1,050 uIU/ml
Wcześniej 0,2222 UIU/ml
Z tego co pamiętam moja endokrynolog mi przeluczala z tej jednostki przesuwając przecinek w prawo jedno miejsce.
Ale tsh było by wtedy 10!
A to raczej nie możliwe przecież bym się źle czuła.
Zglupialam słuchajcie.
Glukoza na czczo 99 było 115
Insulina 13,5 było 18,9
Są postępy
Na wadze -2kg widać po nogach woda schodzi.
Mój Robert w domu biega w pampersie i śpi w pampersie nakrywam prześcieradłem cienkim w nocy się odkrywa i śpi tak na golasa.
Mówiłam wam że jest wysypany od góry do pasa cały w potowkach.
I ma basen na balkonie cały czas woda,wiatrak włączony cały czas a potowki nie znikają.
Tak w foteliku sekunda i mokry.
Dariah cudowny widok.
Szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku słoneczka życzę.
Ajrin masz super sklep pod nosem a u nas ceny powalają w lumpie dziecięcym dlatego wolę dołożyć i kupić nowe a gdzie indziej mi się niechce jeździć.
Bardzo ładne ubranka kupiłaś.
My nosimy 86.
Buty 23 ale to zależy jaka firma bo np. adidas 22.
-
Ajrin, Kamcia
Piękne rzeczy upolowałyście
Natka
Oby było u Was lepiej, mam nadzieję że się dogadacie z mężem i będzie ok.
U nas upały straszne, ja nie lubię takiej pogody bo strasznie się męczę, Natalce też to nie służy bo ciągle chce wisieć na cycu. Najlepiej śpi w nocy bo po 3-4h i budzi się tylko na karmienie a później szybko zasypia przy cycu. Dzisiaj była u nas położna i ogólnie wszystko z małą ok, w piątek pójdziemy do przychodni na zważenie.
-
Ja właśnie siedzę z pola bo nie śpi budziła się już ze 3 razy zrobiła kupę i kęsy sobie śmieje się chce mnie wykończyć ś wczoraj szymek wstał i 4:50 także lada moment
Daria miłego wypoczynku
Z tym poceniem to właśnie szymek tak ma niezależnie czy jest zimno czy ciepło
Chciałabym mu zrobić testy alergiczne Ale nie wiem czy nie jest za wcześnie chodzi mi głównie o gluten
-
No właśnie Kamcia nie wiem czy badać jest tak ciepło zei M i ja się pocimy. Zobaczę jak upały przejdą.
Fakt że przez urlop nie podawała Wit D nic a nic ale cały dzień na słońcu więc wystarczająca okazja aby dać naturze szansę na Produkcję własną.
Po powrocie podajemy ale też nie codziennie bo nadal są dużo na dworzu i słońcu nawet Kostek. -
nick nieaktualny
-
Żabka mi lekarz jak byłam w ciąży kazał oko przenywac borasolem zamiast kropli z antybiotykiem. Co prawda miałam zaleczone już kroplami od Igusia więc nie wiem na ile pomogło ale nie wróciło.
Bardziej naturalne metody to możesz przenywac herbata lub rumiankiem sama solą fizjologiczna ale jeśli masz ropę najlepiej antybiotyk zadziała w kroplach.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natka
na szczęscie był mąż
bo drzwi nie otworzysz z kluczem w dziurce...mąz po prostu zdemontował zamek od zewnatrz, wypchnął klucz i drugim otworzył drzwi
była druga akcja-Piotrek wyrzucił z balkonu dydusia-poleciał na tarasy
zadne papa nie działało-ryk, krzyk, lzy...szybko mąz pobiegł do sasiada -
U nas jak poleciał dydus z balkonu to zrobił papa więc do dziś jak widzi smoczka mówi monio papa haha.
Dariah lubi tę wiadomość