WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wrażenie, że Amelia będzie miała dida do 18nastki. To jest jej przyjaciel. Po całym dniu kiedy go nie ma i do snu go woła... No dobra, co ja będę oszukiwać. Ryczy za nim, drze się "mamuuusiu, dida, proooosze. Daj mi go. Ja muszę. Nie będę spać. Diiiida daj mi, potrzebuje go". Serio takie wiązanki próśb to nigdy w żadnej sytuacji nie stosuje jak w tym wypadku.
To kiedy go dostanie, przytula go, mówi do niego "kocham cię" i uspokaja się w sekundę. -
To u nas tak będzie z butla mm
Choć Igi kiedyś często nie dostawał na noc butli teraz nie zaśnie bez niej. W poniedziałek zapomnieliśmy dużo się działo przyjechała rodzinka do nas więc i Igi zapomniał. Usypial ponad godzinę wiercil się i stekal usunął ja wyszłam a po 10 minutach ryk i krzyk butla i musieliśmy o 22 na szybko po butle iść
Najlepsze jak raz M zrobił mu w kubeczki mleko to ni krzyk że on chce w butli to M mu zrobił przelał do butli i dał bez smoczka jakie było zdziwienie Igusia ale krzyku nie było pił z otwarte butelki bez smoczka fakt że wypił wtedy z 50 ml zamiast 210 standardowego. Więc nadal zostawiłam mu butle bo to jednak jakieś witaminy i nabiał niby pokrywa 100%na witaminę D plus inne witaminy. -
nick nieaktualnyJa jestem na pogotowiu okulistycznym z tym okiem bo nie daje rady.
Dam krople oko piecze, boli jak..... I swędzi, doszedł ból zatok i głowy.
Przyszła dziś zabawka dla Roberta:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 22:11
kamciaelcia, Dariah, marta258, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane,
Podróż nam minęła super. Wyjechaliśmy o 8 i dojechaliśmy o 13. Sofcia idealnie - spała godzinę na początku a potem nie spała i nic nie mówiła..oglądała świat za oknem i było super
Od tygodnia mamy odwrócony już fotelik i jest duuuuuzo lepiejnic nie mówi, nie ma histerii itd
Hotel rewelacja...opinie się sprawdziły
Nie odzywam się za dużo bo ciagle coś robimy.
Ale czytam WasNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Żabka ale gigantyczna wow.
My mamy połowę tej wysokości lol.
Ja dziś byłam u fryzjera udało się wyrwać ale myślałam że zasnę na krześle serio włączyłam aby nie zasnąć.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Królewna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 17:01
kamciaelcia, AJrin, żabka04, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
U nas od jakiś 2tyg bierze smoczek w domu..ale nie zawsze i nie często i nie długo. Ale zawsze leży na wierzchu - jak potrzebuje to mlze wziąć. A kiedyś w ogóle nie brała nawet do ręki .
Zobaczymy
Żabka
Garaż robi wrażenie !!!! Wow !!!!żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka daj znać jak na IP.
Zapalenie zatok daje czasem wyrzut ropy do oka nawet. Ja w ciąży tak miałam. -
nick nieaktualnyNie dawno wróciłam.
Jaki mój mąż wkurw... I ja też.
Siedziałam tam łącznie 2h a moi w aucie dobrze ze jest klima.
Dobrze ze był mój mąż bo powrót był ciężki.
Miałam oczy zakropione, badane, miałam przepchane kanaliki matko jakie dziwne badanie niby to nie igła ale igła i wbijal do oka psikal czymś.
Ból usmiezyl na chwilę właśnie wraca ten ból
Diagnoza raczej zatoki!!!!!!
Dostałam antybiotyk augmentin krople jakies.
Miała któraś z was zatoki chore jak to leczylyscie?
Miałam dziś zrobić wieczorem pierogi
Ale chyba zrobię bo nie mam nic na obiad na jutro.
Dariah zajebiaszcze foto na tym fotelu hahahahha
Ajrin foto poprosimy:-)
Kamcia dobrze ze mąż był w domu.
Czytając widziałam Piotrusia i jego płacz
Garaż super ale Robert się boi jak jest włączona malpa która wciąga auta do góry.
Płacze na zasadzie oddaj mi moje auta.
W histerii chce ją wyrwać.
Ale bawi się.
Taki mieliśmy w planie kupić mu na urodziny(na promocji 700zl kosztuje)a że była okazja licytacja powystawowy i brakuje jakiejś flagi, dwóch zaczepow i paru naklejek które do niczego nie potrzebne to mąż kazał licytować i wygrałam za 200zł
Cieszę się jak małe dziecko razem z nimi tylko problem gdzie my to postawimy hahahahha
Mówiłam do męża że łóżeczko złożymy a mąż że nie bo wraca do mojego łóżka i żeby swojej za dwa tygodnie na stałe oooooo -
Żabka ja miałam kilka razy zapalenie zatok z Kostkiem trwało to ponad 2 miesiące co zaleczonenawracalo aż w końcu nie miałam siły wstać z łóżka z wycienczenia skończyło się na antybiotyku który postawił mnie na nogi. I jak pisałam wyżej też miałam wyrzut ropy do oka.
-
nick nieaktualnyAjrin pamiętasz nazwę leku?
Ja właśnie nie maa objawów typowych zatok typu gorączka, katar, zatkało nos etc nic tylko mnie boli od kącika oka koło nosa aż po poliko prawie pół twarzy.
A teraz to łeb mnie napierdala serio mam wrażenie że zaraz pęknie.
Kamcia dziękuję -
nick nieaktualny
-
Zabko
Oby szybciutko ci przeszło! Trzymam kciuki!
Dariah
Jaka piękna ksiezniczka z Sofci. Aż się miło na sercu robi jak się widzi jak dobrze wam mija czas na wakacjach.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka ja co prawda miałam najpierw katar i objawy przeziębienia które toczyło się kilka miesięcy w momencie zatok nie wiem czy pamiętasz miałam wrażenie że jak by ktoś sprzedał mi lute pod okiem w kość policzkowa pomagała ciepła herbata kubek przykładałam do policzka i to dawało ulgę.
Ja dostałam jakiś lek bezpieczny antybiotyk dla kobiety w ciąży makromax.
Po w dawkach było lepiej po 3 przeszedł ból policzka i głowy.
Odpoczywaj znam ból i współczuję.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję cioteczki.
Ajrin pamiętam pamiętam.
Wezmę przykład z ciebie i będę wierzyć że ten antybiotyk da radę.
Ból jest okropny ale nie bije bólu porodowego więc spoko dam radę tylko na parę dni muszę się wyłączyć i wyleczyć.
Mój Robert robi się rozrabiaka.
Wszędzie wchodzi, rzuca piłka, gada po swojemu nawet krzyczy, musi wszędzie wejść i coś po swojemu zrobić.
No nic idę wziąść antybiotyk i kładę się spać.
Dobrej nocki.