WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
I razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 21:15
żabka04, kamciaelcia, Skali89, marta258, AJrin, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
My zaliczyliśmy drugi spacerek z nauką chodzenia(nie biegania). Ręki nadal nie da(przez ulicę obowiazkowo), ale raz się zapomnial i szedł za rękę. Każda studzienka zaliczona plus slupy i slupki
Wiem że dla was to codzienność ale mój oszołom tylko biegać umie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 13:08
żabka04, Skali89, Natka-matka wariatka :), Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się ciotki
My dziś super dzień udało mi się kupić lampę do salonu na giełdzie są grosze a także uwaga uwaga kitchen helpera za 40 Zeta babka nie wiedziała co ma myślała że ma jakiś regał tylko brakuje mi półek a to taki okaz na eBay kosztuje 150$ także super okazja Szymonek już się nauczył do niego wchodzić i wychodzić
W ogóle wszystko ładuje do buzi je zupę i jednocześnie bierze zabawkę do buzi ostatnio brał nawet smoczka chyba to w żłobku widzi
-
nick nieaktualnyMój dziś plauszka naslinil sobie i myl auto oczywiście zacieszal do siebie i auta że myje go.
I bije jak rękami nie pomoże czyt nie będzie efektu takiego jak on chce czyli coś mu ktoś nie odda to podchodzi i nogę zarzuca i kopie:-(
Zboj mały!
A teraz robi awanturę bo ma być światło zapalone on spać nie zamierza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:A ja wczoraj tak sobie leżałam i rozmyslalam, podejrzewam u Piotrusia upośledzenie umysłowe...
Weź przestań bo zaraz do ciebie babolcu przyjedziemy i ci nakopiemy!!!!!!
Kamcia nakręcasz sie!
A po czym to stwierdzasz?
Bo nie wiem z kadry ci te pomysły do głowy się biorą.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Skali żłobek rozwija na wiele sposobów czasem dziwnych
niech laduje do buzi może nadrabia.
Sofia śliczna jaka cudna granatowa sukienka
Kamcia weź ty się stuknij matka w głowę co. A nie macie jakiś zajęć z dziećmi na które możesz chodzić z Piotrusiem? Serio kontakt z innymi pomaga.
Dziewczyny ja to już znawca wiecznego gila bo u nas Igi co chwila ma niestety już nawet tym się nie przejmuje.
Poczytajcie sobie o oleju z czarnuszki ja będę niedługo podawać jak w zeszłym roku. U nas co prawda Igi chorował ale najmniej w żłobku większość dzieci poważnie przechodziła czy Bostonka czy zapalenie oskrzeli a nawet płuc i szpitale. Igi katar i kaszel ale nic poważniejszego nie miał obyło się za każdym razem bez antybiotyku jeszcze nigdy nie brał i oby kolejny sezon przeszedł tak łagodnie.
Żabka jak Robert? Niestety wygląda to na jakąś infekcje skór zielone gole nagle się pojawiły oby szybko wyzdrowial. U nas Igi jak już chorował to zawsze w piątek i często lekarz w poniedziałek w żłobku już go normalnie dopuszcza do grupy bo przez weekend wydobrzal. Więc zdrówka.
My dziś intensywnie a jutro idziemy na chrzciny M będzie chrzestnym. -
No i stało się...mamy 2 latka
hihi
Jak ten czas leci...a pamietam do dziś jak mi ja położyli na mnie po porodzie i te jej wielkie oczy wpatrzone wr mnie ! Cudowny momentNatka-matka wariatka :), AJrin, Skali89, marta258, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Ah j powiem Wam ze wczorajszy dzień pełen atrakcji ja wykończył bo po podróży gdzie spała, obudziła się, zjadła 2 talerze zupy pomidorowej z makaronem i poszła znów spać i spala do 7:30.....!
cudownie ! Taki prezent dla rodziców
hihi
Kamcia
Weź Ty Kochana nie wymyślaj bo oberwiesz !
A na jakiej to podstawie takie szalone wnioski wyciągasz???
Żabka
No powiem Ci ze kwalifikować zielone j ma gorączkę to pewnie coś złapał
Pocieszę Cię tylko ze przyjaciółki syn tez zaczął w tamtym tyg zlobek i bul 3 dni i 3ego dnia wrócił z goraczka i katarem...i tyle ze żłobka na razie..
A dziś coś lepiej Robert ???Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny! Nie mam gdzie zapytac wiec pytam tutaj u was.. jestem w 3 tygodniu i 4 dniu wedlog kalendarza i dzisiaj pojawil sie u mnie brazowy grudkowaty sluz.. strasznie sie martwie. Nie bylam jeszcze u lekarza no o ciazy dowiedzialam sie 2 dni temu18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualnyDariah.
Dla Zosi
Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata.
Dla Ciebie ciepło słonecznego lata.
Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie.
Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie.
Dla Ciebie kwiatki kolorowe.
I marzenia deserowe...
Dla Ciebie wszystko, czego zapragnie dusza,
bo jesteś słodkim aniołkiem,
który wciąż do radości zmusza!
Wszystkiego najlepszego skarbie!
Życzy ciotka żabka i Robert.Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas gorączka wróciła o 2 nad ranem.
Więc wycięty sen mam.
Dałam nurofen troszkę płakał ale to nie był płacz bo coś się stało tylko płacz wymuszony.
Na śniadanie zjadł pół placuszki z kaszy mannej z bananem i zapil sokiem Kubusia z syropem i Wit c.
Katar ma przezroczysty już czasami jakiś żółty się trafi.
Oddycha przez buzię.
I nie da sobie zajrzeć w buzię.
Ja dalej twierdzę zęby plus coś złapał.
Zobaczymy jak dzisiaj.
Po 9:00 powinien dostać gorączki.
-
Dziękujemy ❤️❤️❤️❤️
No to jak ma przezroczysty to może faktycznie żeby plus coś...? Rzymam kciuki żeby nie dostał goraczkiżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarkel wrote:Czesc dziewczyny! Nie mam gdzie zapytac wiec pytam tutaj u was.. jestem w 3 tygodniu i 4 dniu wedlog kalendarza i dzisiaj pojawil sie u mnie brazowy grudkowaty sluz.. strasznie sie martwie. Nie bylam jeszcze u lekarza no o ciazy dowiedzialam sie 2 dni temu
Hej.
Nie powinnaś teraz dostać @?
Może to zagniezdzenie?
Dużo leżeć musisz oszczędzaj się.
Dużo zdrówka ci życzę.
Myśl pozytywnie
-
Daria wszystkiego najlepszego dla naszej Calineczki !!! Dużo zdrówka i radości niech rośnie mała królewna
Kamcia nawet nie chce mi się czytać takich rzeczy mi że zwolnienia się miejsce albo staraj się o to wwr to rusza od września. Nie wiem jak ty pracujesz z nim w domu typu czytanie pokazywanie czy łatwo ustepujesz u nas też dużo rzeczy nie robi ale kuma wszystko a może za dużo bajek ? To takie moje luźne myśli ale napisz na jakiej podstawie to podejrzewasz ?