WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wróciłam z imprezki integracyjnej. Ach jak cudnie było
powiem wam laski, że polaroid to jest to. Świetnie się bawiłyśmy, jazda dostała zdjęcie na pamiątkę. Byłyśmy w kinie, potem na kolacji i drinkach. Dawno tak się nie zrelaksowalam.
Jutro, tzn dziś się do was odezwękamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Natka to super
cieszę się czasem taki wieczór jest potrzebny.
My chcieliśmy Igusiowi na 2 urodziny kupić instamax zobacz sobie koszt 280 zeta tylko koszt wkładów jest dość spory i dla 2 latka to trochę bez sensu bo on jedno na 20 zdjęć robi ze coś widać -
Kosio wstał dziś o 5 a Igi o 6 losie nie mogą do 8 choć pospac.
-
Ajrin moje oboje przed 6 codziennie hehe
Żabka współczuję z tym jedzeniem wiem co czujesz doskonale ja jeszcze niedowierzam że je
Ajrin trzymam kciuki za m oby się udało to nie dość że praca to żłobek to jeszcze kasy więcej idealnie ale nie zapeszamy!!!
-
nick nieaktualnyU nas pobudka o 7:15 .
Poszlam spac przed 22:00 wiec sie wyspalam.
Rano sie obudzilam i pierwsze co to trzeba dac lek tylko jak jak on nie spi.
Wiec dzis dalam z woda na sile, meza musialam wolac zeby go przytrzymal.
Udalo sie troszke wyplul ale jest ok.
Jestem zla bo bank przetrzymal nasza kase do tego przerwa techniczna do 11.11 , 12.11 swieto wiec kasa bedzie 13.11 .
Jestem bez kasy.
Tzn mamy ale nie chcialam tego dotykac .
A zakupy trzeba zrobic jakies.
Przemyslalam z ta praca .
Niepodejme sie jej jednak musze szukac w godz porannych mam dziecko szkolne ktoremu musze poswiecic uwage i przypilnowac do nauki.
Przeciez wracalabym z tej pracy po 20:00 kiedy werka lekcje odrobi kiedy sie nauczy do sprawdzianow.
Przeciez niania tego niw bedzie robic na pewno.
Jeszcze praca od pn do ndz .
Nieeeee
Szkoda bo mnie ciagnie do kredytow ale dziecko jest wazniejsze.
Natka ale super mialas wyjscie.
Ciesze sie ze wypad udany i dovrze sie bawilas.
A myslalam o tobie wczoraj .
Jak tam projekt?
Ajrin no mogli by troche dluzej pospac zeby matka sie wyspala
Skali o matko ranne ptaszki -
Ajrin
Instaxa też mogliśmy mieć ale to cholerstwo duże jest i nieporęczne moim zdaniem. Klisze do takich aparatów to wiadomo, po 10szt. Bez dodatkowego oświetlenia też zdjęcia nie wyjdą albo wyjdą mega niewyrazne i zaciemnione.
Zabka
W ten weekend się mobilizuje. Mam kilka magazynów do "zwiedzenia". Muszę pogadać z kilkoma ludźmi. Parę rzeczy sprawdzić. To będzie intensywny weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 11:11
-
Natka niby dla dzieci właśnie wygodne ale mowa o raczej 4 pewnie 5 latach.
Ale fakt to doswietlenie to masakra.
Póki co nie stać nas więc problem odpada.
My w styczniu musimy zmienić pewnie auto więc chwilowo nad tym dumamy. -
Natka jak u was ospa się objawila?
Igi ma dwie krostki na brzuchu i jedna na czole temperatury brak. -
U nas jedna krostka na plecach poniżej łopatki. Taka dziwna ta krostka. Jakby nieospowa bo jak ja zauważyłam to była już że strupem jakby ją zdrapka ale tam to niemożliwe. Każde kolejne to małe czerwone kropki, które z godziny na godzinę się zmieniały. Zachodziły płynem. Masz fotki tych krostek?
-
I u nas też nie było temperatury. Nic. Zapobiegawczo psikaj octaniseptem. W razie temp nie podawaj nic co ma w sobie ibuprofen. Tylko paracetamol.
W razie ospy dziecka się nie kładzie do łóżka jeśli nie czuje dziecko takiej potrzeby. Można normalnie brać prysznic. Raczej nie wanna. Osuszamy dotykając, nie trac. Nie musisz też go mega jak ubierać. Ospę można lekko wietrzyć. Jeśli go swędzi to oklepywac dłonią w łódeczkę. I najważniejsze: nie stosować tych bualych maści. One tylko okrywają pęcherze, nie pozwalają zaschnac a pod warstwą tych pudrodermow mnożą się bakterie. -
nick nieaktualny
-
Teraz go sprawdziłam i te krostki po spaniu zrobiły się ogromne więc nabank nie ospa M mówi, że wnocy latał komar a Igi po komarach takie bale zawsze miał.
Dziwne bo od tygodnia dostaje fenistil w kroplach powinno mniej alergiczne reagować. -
Kamcia
Ale Piotruś szaleje w liściach, super
Natka
Zazdroszczę takiego wyjścia, na odstresowanie idealne
Żabka
Szukaj szukaj pracy, na pewno znajdziesz taką która będzie Ci pasować i rzeczywiście taka na jedną zmianę od rana najlepsza dla matki z dziećmi.
Ajrin
Kciuki za pracę męża.
Skali
Brawo dla Szymonka, widzę że są postępy w jedzeniu, super.
U nas wszystko ok, dzieci zdrowe, Natalka ma jedną pobudkę w nocy na cyca, Antek ładnie śpi całą noc a pobudki ma 7-8 więc nie mam co narzekać. Tylko bunt dwulatka ciągle trwa i histeria bez powodu no ale musimy to jakoś przetrwać, mam nadzieję że szybko mu przejdzie.
-
nick nieaktualnyJa wlasnie walcze z sasiadem.
Czekam na policje.
Jestem tak zla ze masakra.
Jeszcze policjant mnie wkurzyl bo przyjechac przyjada ale czy w razie czego pojde do sadu z sasiadem?!
No wiecie co? To dzisiaj policja dzisiaj nic nie moze zrobic? Ja mam isc do sadu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 05:19
-
A moim zdaniem dobrze robisz wzywając policję. Dadzą mu mandat (obstawaj przy tym, masz prawo zadzwonić dziś i zapytac o zakończenie tej interwencji). Dzwonić, dzwonic i jeszcze raz dzwonić.
Będzie miał narabane w papierach. I dopiero potem zgłosić go do spółdzielni za naruszanie miru. Nie będzie wyjścia, będą MUSIELI twój wniosek rozpatrzyć. I żadne podpisy nie będą potrzebne jeśli we wniosku wpiszesz, że sąsiad notorycznie karany jest mandatami a nic to nie daje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 08:58