WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Igi śpi Kosiu też ale za chwilę pewnie Kosiu wstanie bo już długo śpi. Dzięki temu że Kosiu spał udało się położyć też Igusia
-
Igi wstał Kosiu jeszcze śpi no tego się nie spodziewałam

Ale M już wraca z pracy -
nick nieaktualnyMy wrocilismy ze spaceru.
Ludzi w sklepach ze .......szok!
Mielismy kupic petary(takie dla dzieci motylki itp i wieczorem wyjsc ) ale nie chcialo mi sie stac w ogromnych kolejkach.
Tak wiec w tym roku nie bedzie petard
Mamy paczke zimnych ogni .
Robert w drodze piwrotnej plakal bo rece mu zmarzly pokazalam dwie pary roznych rekawic byly bleeeeee
Wiec walczylam ze spiworem zalozylam schowalam rece i zasnal.
Wnieslismy do gory wystawilam na balkon spi.
-
nick nieaktualny
-
Żabka myślę że każdy ma swoje magazyny mi nie raz udało się dorwać ostatnie sztuki w fajnej cenie co śmieszne tylko jeden Lidl w okolicy ma te zrzuty i tam najczęściej jeździmy.
-
Wiecie co?napisałam życzenia dla każdej z was z osobna...
Skasowalo się...
A więc w skrócie
Radości, płodności, zdrówka
Spełnienia marzeń
Szczęśliwego Nowego roku
Pozdrawiamy z ostatniego-w tym roku! -spacerku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 13:21
Dariah, Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Kamcia haha my właśnie też wróciliśmy że spacerku ostatniego w tym roku.
Dziekujemy za życzenia i dla was również najlepszego.
Dziewczyna dla was i waszych rodzin najlepszego w nowym roku niech będzie po stokroć lepszy niż poprzedni pełen radosnych rodzinnych chwil.
Niech nasze chłopy nam nie podpadaja robią śniadania do łóżka ogarnia ja dzieciaki i sprzataja i gotują za nas
Ogólnie spełnienia marzeń Natka dla Ciebie drugiego szczęścia i udanego sekretnego projektu.
Kamcia dla was radosnych rodzinnych chwil za Piotrusia kciuki aby niebawem przegonil rówieśników i Małgosi
Dariah wam sprawnej przeprowadzki i również potomka
Skali wam szybkiego końca urządzania zdrówka dla Szymka i też aby nadgonil rówieśników aby Ciebie zaskoczył w 2019.
Pysiaczku wam też zdrówka i spokoju i aby Marcelek i Ciebie zaskoczył w 2019.
Marta niech dalej dzieciaczki dobrze śpią i w zdrowiu się chowają spełnienia najskrytszych marzeń.
Zabku kochana dla Ciebie to spełnienia proroctwa twojego M
zdrówka i kariery 
A to jeszcze dzieciaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 08:48
Natka-matka wariatka :), żabka04, kamciaelcia, Dariah, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Serdecznie dziękujemy za życzenia.
Ja chciałabym wam życzyć by kolejny rok był lepszy od tego, by pospelnialy się wasze marzenia: te małe i te duże.
Życzę wam uśmiechu i radości, dużo miłości od waszych bliskich. Życzę wam zawierania nowych znajomości, poznawania świata, ciekawości życiowej.
Życzę wam by was i waszych bliskich nie opuszczało zdrowie. By wszyscy cieszyli się każdą chwilą spędzona z wami.
Życzę wam spokoju wewnetrznego a mimo to równiez a może i przede wszystkim by każdy z was odnalazł w sobie dziecko i zaszalal. Bo czymże byłby kolejny rok bez szaleństw?
Kochane, życzę wam wszystkiego tego o czym najskryciej myślicie.
I chciałabym byśmy za rok również spotkały się tu i życzyłby sobie kolejnych miłych chwil.
żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś pierwszy sylwester w domu od lat haha
ale tak nie mam ochoty że nawet jak by mi ktoś proponował bym odmówiła jedyne co marzę to ciepła herbata popcorn i film pod kołdrą
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas pikolo poszło też dopiero usypiam Kosia

Igi z moimi rodzicami szaleje zobaczymy kiedy padnie. A my mamy wieczór domowej pizzyM robił -
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie piękne życzenia

Ja również życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, spełnienia marzeń, dużo zdrowia i szczęścia dla Was i Waszych bliskich, aby ten rok był lepszy od poprzedniego
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[

czynnik męski