WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Igi śpi na kamień Kosiu na karmienie się. Obudził ale przy głowie ma szum z szumisia więc zjadł i śpi. Ale dudni nawet nieźle u nas.
-
Melduje, że Amelka ani drgnęła na fajerwerki a walili nam pod oknami dosłownie.
Ciekawy przypadek. Fajerwerki jej nie budzą ale wystarczy że siadam na łóżku a ta szepcze: mamusiu, przyszłaś?
Także, teeeen -
nick nieaktualny
-
Ja mieszkam przy ratuszu
Do nas schodzi się impreza
Chlopaki ani drgnelipewnie wstana przy roznoszeniu po pokojach
poszlibysmy spać na kanapę ale wygląda na to że dla Piotrka nasze łóżko jest za małe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 13:24
-
nick nieaktualny
-
Igi dorwal by na spokojnie ale my nie chcieliśmy bo to by go jeszcze bardziej nakrecilo. On rok temu padł 23:30. W tym roku usypiania trwało 2 godziny haha. Czuł że coś się świeci. Dosłownie na 10 minut przed sylwestrem śpiewał na całego.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Pospal am do 9:30 Kostek wstał o 7:40 Igi po 8 ale M ich ogarnął
My po śniadaniu zaraz może na spacer się udamy choć pogoda u nas raczej zapowiada deszcz. -
U nas Amelka wstała o 8:00. Zatem jak na nią to mega długo spala
Też za oknem deszcz i wiatr a tak chciałam dziś jak co roku z resztą iść na noworoczny spacer. Może popołudniu zrobi się lepiej. Oby!
Mela ma już zaliczone śniadanie, ukochane frytkiobudziła mnie hasłem: mamuuuusiuuu, wstań proszę. Jestem taka głodna. Zrobisz fryteczki proszę, fryteczki?
No i jak tu nie ulec?Dariah lubi tę wiadomość
-
U nas M robił śniadanie do tego dziadek od babci przywiózł tatar więc i mama miała swoje ukochane smaki.
-
Dziewczyny, dzień dobry w Nowym Roku
My spędziliśmy sylwestra w domu tak jak ostatnie dwa i mi to pasuje, chyba bym nie miała siły na całonocną imprezę.Jak dzieci poszły spać to obejrzeliśmy sobie film przy kolacji. A później czuwaliśmy przy dzieciach.
Antoś od 2 dni ma wodnisty katar i budzi się w nocy przez zapchany nos, no i dzisiaj też była pobudka po północy a wydaje mi się, że to przez nos a nie fajerwerki.
Natalka niby fajerwerki przespała ale o 0:20 coś się przebudziła i nie mogła usnąć, na szczęście cyc pomógł i usnęła ze mną w łóżku, o 2 się rozpłakała i jak przełożyłam ją do łóżeczka to przy karuzeli usnęła.
Dzieci ładnie pospały bo do 8:20, ale Natalce też coś cieknie z nosa, odciągam i pomaga.
Miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
U nas Kosiu padł na drzemke a my z Igim bawimy się klockami.
Niestety pada u nas więc spacer raczej nie wypali.
Wkurzylismy się z M bo z braku kasy rozlozylismy sobie OC i AC na 2 raty aby nie bulic całości na raz a Ci nam podzielili 2/3 do zapłaty na teraz a 1/3 za 6 miesięcy. Nosz miało być na pół no ale już dupa bo do 3 mamy obecne ubezpieczenie więc nie chcę nam się zmieniać zresztą dziś brat M pożyczył auto na tydzień a jedzie na Słowację więc musi mieć papiery że sobą. -
nick nieaktualnyKamcia u mnie cos wisi w powietrzu , nie chxialam nic mowic.
Maz poszedl spac i dobrze bo jakos dziala mi na nerwy.
Moglby juz isc do pracy .....
Ajrin no tak robia .
My tez rozlozyli na 2 raty bo kasa potrzebna.
Maz zmienil ubezpieczalnie bo wiadomo taniej .
Jak dostalismy list z wyliczeniem nowego oc to byl koszt 300zl wiecej gdzie nie mamy zwyzek etc. Zarty! -
Kurcze ja kiedyś jak rozkladalam to były równe części beznadzieja. No nic gdybym wiedziała że tak zrobią to bym całość brała bo i tak lokatę muszę ruszyć. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:15
-
Kosiu wstał jeczal 30 minut na rękach nic go nie bawiło po czym poszedł spac mhmm postanowił przespać nowy rok?