WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dariah najlepszego spełnienia marzeń
-
nick nieaktualny
-
Dziś był pierwszy dzień Sofci w nowym żłobku
Wszystko super, droga do nowego żłobka, chętnie szła, weszła do żłobka (tu bałam się ze zacznie się histeria bo nowy budynek i pokazuje się ze coś nie tak...) ale nie. Rozebrała się, zadowolona itd...
Ale wejście do sali to już był płacz
Ale nie taki histeria tylko smutek..
Ponoć szybko przestała płakać
Zjadła ładnie zupkę
Po zupce ja odebraliśmy
W tym żłobku jest tak ze jest śniadanie, potem owoc, potem zupka, drzemka, drugie danie i podwieczorek
To super bo w poprzednim obiad dwudaniowy od razu był
Jutro tez tak pójdzie tylko do obiadki
Zamówiłam jej śliczny komplet Minky do spania do żłobka - i co? Oczywiście jak pech to pech, nadal nie odszedł..wiec nie zostawimy jej jutro na spanie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatka zabka wraca na dobre tory.
Wczoraj wzielam juz leki czyt metformine rano witalam wc ale coz dziwnego zla dieta to i przyjaciel wola
Dzis wlaczylam bajke robertowi mylse sobie ladnie oglada to pocwicze wlaczylam w tel swoim you tuba i cwicze ten patrzy na mnie i w ryk!!!!!!
Ciagnal mnie za noge ze mam nic nie robic!
I jak tu cwiczyc?!
Wrrrr
Dzis bez drzemki .
Bylismy po werke w szkole.
Dal sie schowac do spiwora bez problemu.
I coz weekend bedziemy sie uczyc werka ma sprawdzian.
Dzis miala nie zapowiedziany ale mowi ze jest w gr wyroznionych.
Jutro pani odda tosie okaze:-)
Edit: jutro na 10:00 ide z robertem do fryzjera.
Powiedzcie mi jak wy swoich chlopakow po fryzjerze prowadzicie do domu?
Szkoda mi czapki bo te kudly wejda i czapka moze sie nie doprac czyt bedzie gryzc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 19:47
-
Jutro zaniosę inny kocyk i zobaczymy - jeśli będzie chciała spać to zostanie na soanie a jak nie to po mnie zadzwonią - mamy zlobek na ulicy obok wiec szybko przyjdę
I u nas postęp - sama wola o rękawiczki i mówi zimno !
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Nie pamiętam czy był z czapka czy bez bo wolno rosną włosy dopiero 3 razy u fryzjera był. No i o ma delikatne więc to piórka.
Żabka Igi ćwiczy ze mną ale szybko się nudzi.
Ja totalnie nie trzymam się diety miałam nie jeść słodyczy to zjadłam dziś tyle piernikow że masakra.
Do tego non stop jeść mi się chce wrrr.
A Kosiu dzis zanas na mnie na rękach cały dzień marudzil tylko ręce.
-
Dariah to dzielna Sofcia wiadomo nowe otoczenie nowa pani to spora zmiana.
U nas podobnie z jedzeniem w zlobku 8:30 śniadanie potem jest owoc dla chętnych 11;30 zupa po 14:30 2 danie i o 16 maja podwieczorek. Igi w domu jeszcze je koło 18:30 kolacje i popija kakalkiem. -
nick nieaktualny
-
Kostek dziś do 7:30 pospal szok jak na niego szkoda że ja z nim nie mogłam bo Igi zrobił aferę że mama ma ubrać i on nie chce z Tatą nie idzie on chce mamę. Masakra z nim usypiac tylko mama wczoraj poszedł z M bawili się czytali a jak przyszło do położenia się histeria że mama a ja w wannie
20 minut przekonywał M ale na koniec wpadł w taką histeria że się zapowietrzal więc wyszłam z łazienki bo Kosiu przez to wszystko się zbudzil.
-
nick nieaktualnyKamcia przykro mi .
Nie dziwi mnie to ja mialam 6 podejsc .
Za 6 razwm wzielam lapowke serio bo mnie juz to irytowalo.
Ale ze trafil mi sie egzaminator "wczorajszy" i od poczatku bylam na niego nastawiona anty , zrobilam babole az dwa na miescie , na placu stawilam sie mu bo chcial mi wmowic ze czegos nie powiedzialam wiec juz sie darlam jak opowiadalam takze tego tego....
Oni na tym zarabiaja niestety......
Zadko ktos sie odwazy i chce komisji nowej i weryfikacji swojego egzaminu.
Wrocilismy od fryzjera.
Coz to za cyrk.
Robert sie trzesl jak galareta gdy mu maszynka po glowie jezdzila!
Nie wiem czy to laskotalo go?
Bylo trzech klientow smiali sie a zarazem podziwiali i go uspakali ale nic to nie dalo.
Ja cala w jego wlosach bo na kolanach trzymalam .
Przyszlismy i szybka kapiel .
Ale zaliczone.
-
Kamciu
Bardzo mi przykro, że się nie udałoniestety czasem to loteria jest.
A jaka kategorie on zdaje?
Ajrin
U nas noc nieprzespana a na dodatek rano przesikala pampersa więc materac, pościel. Wszystko mokre. Siedzę w pracy jak zombie.
Zabko
Ważne, że wizyta u fryzjera się udała. Dzielnie siedział i jestem z Roberta dumna