WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zabko
Amelka jest w domu z tatą. Po tym zapaleniu oskrzeli najwcześniej pójdzie w poniedziałek.
No ja mam dziś masakrę. Nie mogę się na niczym skupić. Nawet pracować mi się nie chce. -
U nad nocka bardzo dk ra, jeden apobudka koło 5 - nosek zapchany. Ma za sucho w pokoju - muszę nawilżacz kupić.
W żłobku super - dziś bez płaczu, nawet wyciągnęła do pani ręce (bez uśmiechu ale zawsze coś!) i uwaga ! Zasnęła bez problemu! Wiec została na drzemceodbierzemy ja o 13 to będzie po drzemce i obiadku
jestem z niej taaaaaaka dumna !!!
Natka
O Matulu ;( a co w nocy się działo ze noc nke przespana ??
Trzymaj się Kochana ! Wrócisz do domu to się połóż troszkę !
Kamcia
Przykro mi, ale na pewno uda się następnym razem.
Jaka to kategoria prawka ?
Żabka
No to prosimy o zdjęcia Juniora w nowej fryzurzehihi
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Hej dziewczyny
Daria spóźnione ale szczerze wszystkiego najlepszego:)
Nie nadrobić trochę czytam ale głowa mnie boli od wczoraj wiatr wieje masakra
Wyszłam dziś ma 10 minut ma zewnątrz chciało mnie porwać stwierdziłam że to hasło że nie ma złej pogody ma spacer to niech sobie wsadza dostałam 10 minut pod garażem oboje usunęli i do domu trochę ciszy kawę pije
Wczoraj przyszła opinia z Krakowa noi jest głęboka alalia tylko jaki uraz ? Nie wiem sama muszę to do neurologa zarejestrować postuluje to opinie dam.na wwr mówily że się zastosua
Chce kupić książkę z ćwiczeniami żeby robić w domu ja nie wiem jak ja to ogarnę od marca muszę iść do pracy bo zostanę bez kasy A jego trzeba ma zajęcia wozić itd nic trzeba będzie dziadka uruchomić i będzie z nim chodzić chyba mnie to już stresuje ech
Kamcia następnym razem się uda zdać! Niestety egzamin na prawko to jest loteria i czyumiesz czy nie to od Ciebie nie zależy
-
nick nieaktualny
-
Zabko
Jaki ekegancik
Widać że był u fryzjera
U nas też nieciekawie
Skali
Nie zrozumiałam
Uraz mechaniczny czy psychiczny(choć ten by mózgu nie uszkodzil), macie coś w wywiadzie??myślałam że Kraków konkretniej sam pomoże...
Możesz coś więcej napisać?
To prawko kat c
Egzamin 200zl
Pracodawca oddaje za 2podejscia. U nas już trzecie plus dodatkowo wykupione godziny jazdy(360zl)
Oblał go facet dla samego oblania.oficjalnie mąż zatrzymał się na łuku za wcześnie o 2cm (2, nie 20)
Mąż się kłócil, prosił, facet swoje i już
Madry Polak po szkodzie...nie wiedząc czemu nie kazał poprawić(pierwszego nie uznał za błąd), ale taka prawda, że nawet gdyby mąż wygrał na placu to egzaminator znalazlby okazję by udupic
Bylismy na spacerku -
Skali czyli potwierdzone to będziemy trzymać kciuki za szybką mowę u Szymka.
Kamcia przykro mi ale ale tak kurde jest uwalaja bo mają z tego niezła kasę ale niech próbuje uda się jestem pewna.
Brawo dla Sofci jaka ona dzielna naprawdę.
Żabka no przystojniak och uwielbiam dzieciaczki po fryzjerzy taka mini wersja facetów hihi.
My po 2 godzinnym spacerku wieje na maksa i zimno ale za to było słonko i dobre powietrze.
Kupiłam sobie gotowa zupę dniowa a małemu słoiczek bo zamiast gotować na drzemke spacerowalam
A no i byłam w lidlu po platforme wibracyjna czas ruszyć tylek może to mnie zmotywuje póki co Kosiu sam uruchomił a jak matka chciała poćwiczyć to wyciągnął wtyczkę
-
nick nieaktualnyJa wlasnie weszlam do domu biore sie za spr sprawdzianow co miala i lekcje bo ma zadane.
Bylismy z godzine na dworze takze dzieci dotlenione.
Tylek mi zmarzl wieje strasznie.
Robert prawie zasnal ale postanowil jednak nie spac wiec licze ze szybko pojda spac werka nawet pobiegala z kolezanka po sniegu:-)
Gotuje zupe pomidorowa bo przeciez krolewicz nic nie je .
Zjadl troszke ze srodka suchej bulki.
A od rana z 60ml kaszki na wodzie .
Ze on nie jest glodny?!!! -
nick nieaktualnyMusze bo sie udesze!
Duma mnie rozpiera jak widze te jej spr , dyktanda etc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00caefee2a01.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89a7679d9873.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 17:59
AJrin, Dariah, kamciaelcia, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Żabka super
zdolniacha
-
nick nieaktualny
-
No to Igus zabrał mu apetyt bo dziś serio przechodzi siebie z jedzeniem zjadł cała kolacje podjął Kosiowi i kazał sobie kanapkę zrobić.
Ja ugotowalam obiad na jutro więc będę mieć labe
Ogólnie biorę się za siebie to postanowiono 10 kilo do zrzucenia przydało by się 15 ale stara jestem 10 wystarczy -
nick nieaktualnyAjrin wystarczy ze bedziesz do kazdego posilku dodawala warzywa, pol talerza to warzywa, mieso gotowane,duszone tzn unikaj smazonego, mniej wegli, duzo wody, kawa z mlekiem do posilku i ruch zero podjadania lub slodyczy.
Trzymam kciuki.
No raczej hihi
Zazdraszczam pozytywnie niech je na zdrowko.
Zazdraszczam ze on je kanapki! Wow .
Moj sie chleba boi a kiedys z chlebaka mi zabieral i jadl .
Robert spi od 30min.
Ide werke gonic spac.
Maz jutro ja zawiezie na swietlice szkolna bo idzie na 8:00 na kurs.
Nie bede musiala roberta budzic i zwlekac sie z rana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 21:09
-
Ja negocjowalam z Igim że też jutro z Tatą idzie i tata ubiera zobaczymy. Jeju on tak się rozgadal że szok mamy tylko problem bo wszystko odmienia po zensku w sensie ja kupiła ja zrobiłam no ale same baby do niego gadają to bidak się gubi.
Żabka chwilowo problem w tym że Kosiu nie daje mi dobrze się napić ani zjeść haha muszę sobie to wypracować no i po słabych nocach sił brak i jedyne co się chce to kawy i coś słodkiego
No ale jedzenie na jutro mam teraz pilnować się aby zjeść o konkretnych godzinach.
Kosiu nie dał mamie poćwiczyć bo albo wlazi i przełącza i wyłącza albo do kontaktu i wyciąga wtyczkę haha.
Dziś wychodziła ponad 15 tysięcy kroków i wracaliśmy oczywiście jak Cyganie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 08:47
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj obaj późno poszli spać a wstał i przed 6 masakra.
-
Kamcia bo ja chyba jednak jestem dość wyluzowana albo po Igim który serio kaskader od dawna po schodach sam bez trzymanki ba ostatnio noga prawa noga lewa jak mama nie ze schodek po schodku chodzi. Ja już mu nie bronię sama proszę aby poszedł po smoczka czy bidon na dół bądź na górę.
Wstałam rano bo Kosiu nie spał ale dał się ubrać tacie więc jest progres. A jak przyszedł mnie budzić uwaga M na dole został z Kosiem i poprosił aby Igi mnie obudził przyszedł mamo wstań dał buziaka i mamo podnieś się